Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

pınar altuğ ve kocası ve tüm kafilesi
ibrahim tatlıses ve tüm ekibi
seda sayan ve onu seven kadınlar
ebru gündeş ve onun efe tavırları
bülent ersoy ve onu başımıza tac edenler

:sm_cool:konuşabilme yeteneği kazanamamış mehmet ali birand...acayip ifrit oluyorum bu adamın eşsiz yorumlarına ve konuşmalarına...yaşasın kötülük (eminim o da bana gıcık oluodur lülülülülülü)

..........................................................................................................

Son düzenleme:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
sabah programlarina zaten bakmiyorum cünkü sabah nasil baslarsam günüme o sekilde bütün gün sürüyo..hatta öyleden sonraya kadar hic tv.acmiyorum...sabah sabah sinirlerimi niye alt üst edeyim sinir ve itici tiplere bakarak..mesela petek dincöz seda seyan gibi..kim bilir daha sabah programlarinda kac sinir bozucu tipler var seneler oldu sabahlari tv yi acmayali buda bende aliskanlik yapti yani sabahlari kendime televizyon yasagi koydum.. diyer zamanlar icinde ibo showa sinir oluyorum,pinar altug,esra ceyhanla,yemekteyiz ve dedikodu programlari yani paparazi falan okadar berbat programlar varki hangi birini sayim:tomato:

Son düzenleme:
Allahımmm--- yemekteyiz ordaki gözlüklü amca ile esmer kızzz...
sinir ettiler benii sinirrr

Esra ceyhan-cok yapmacık gelıyo(allahım affetsın ama öyle)
hülya avsar-gecen yıl sönmeden önce ıyıce abartmısdı
ıbrahım tatlıses-ne yapcanı sasırdı ıyce
demet akalın-cok sımarık
daha vardır ama ılk aklıma gelen bunlar

tugba özay ayni erkek gibi tip denen bise yok bana göre
esra ceyhan
kaynana semra evlenem programi sunuyo
ibrahim tatlises
bülent ersoy iggggg

esra ceyhan a gıcık oluyorum hele her lafın ardından efendim bu bir iddiadır demesi yokmu deli ediyo insanı ya

pinar altug liste basindaki gicik oldugum ünlü..
hülya avsar
ibrahim tatlises
petek dincöz
aysun kayaci
müjde ar
esra ceyhan
simdilik bunlar,kesin unuttuklarim vardir amaaaa

bülent ersoy :tomato:

yemekteyiz programındaki yarışmacıları allahım nerden seciyolar bunları yaa :tomato:

ibrahim tatlıses :tomato:

ceyda kardeşler:tomato:

kısacık etek giyip 50 sarısın yarısmasına cıkan cakma sarısınlara:tomato:

Öncelikle
Gülben Ergen'e sinir oluyorum yapmacık bir gülüşü var ağzını iki metre ayırıyo ay çok itici ve çok iyi işler yaptığını sanan kendini beğenmiş bir kadın :dilcikar:

Tuğba Özay Allah'ım günah yazma yarabbim hayatımda onun kadar çirkin onun kadar kaba ve erkeksi bir kadın daha görmedim hayır vücudu da manken gibi değil kaba kaba hareketler konuşmalar falan çoooook çirkin ya hani yüzünün nuru gitmiş derler ya o derece :bbo:

Petek Dinçöz zaten her yanı estetik bişey bide bir ton makyaj yapıyor programında o saatte assolist gibi giyiniyor birde çok bilmiş gibi herşeye yorum yapması beni sinir ediyor

Demet Akalın Hem güzel değil hem ses yok sırf vücudu açmasıyla gündemde olan biri yasakkelime

Esra Ceyhan

artık iyice sinir eti beni ya itici buluyorum mirmirmirmir

aklıma geldikçe yazarım :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle esra ceyhan ve hülya avşar.mirmirmirmir
bıktırdılar artık resmenlaelaelaelaelae

Esra Ceyhan hele o ilk defa duyuyormuş gibi şok bir yüz ifadesi varya sanki konuları önceden bilmiyo stüdyoda yeni duyuyo:1shok:
Yılmaz Morgül Allahım tarif edecek kelime bulamıyorum tüylerim diken diken oldu saçının ön tarafı perukmuş ne çirkin duruyo, birde o gerim gerim gerilmesi yok mu kasıntı:mymeka
Banu Alkan sanki çok zayıfmış gibi birde bütün kıyafetlerinin arkası popo hizası hep kuyruklu kabarık sadece ayva göbeğim var demez miklava:

esra ceyhan
esra erol
banu alkan
ıbrahım tatlıses
yelız yesılmen

daha cok ama aklıma gelenler bunlar

müge anlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıyyyyyyyyyyy

ayyyy ben en sinir olduğum insanı nasıl unuttum ya tabiki Nihat Doğan benim kadınım benim namusum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…