Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

şebnem kısaparmagın aglar gibi şiir okumasına sinir oluyorum !!!
asumanı ben de izledim sinir oldum çok güzelmiş pehh
bi de esra ceyhana sinir oluyrm

izzet yildizhan´a (killi yaratik ama simdi aldirmis o ellerindeki igrenc killari) , dilek pinar diye bi hatun cikmis aynen kukla gibi sanki ellerinde ip varda yukaridan bi adam yönlendiriyo cok komik yaaa , Hande yener denen müsfette ye bide gicik oluyorum ne güzeldi eskiden sarkilari simdi ne dedigini kendide anlamiyo .saliniyo ordan oraya aptalca bisiler iste öyle daha varda cok uzucak en giciklar listemdekiler bunlar...

bunlarida yazmm lazim yoksa catlarim Seda sayan ve salak kocasi , Safiyenn salak Faiiki ne, Deniz Seki , koca agizli Asuman a bide kendini cok begeniyo kocamn poposu var nasil mankenlik yaptiysa o at gibi fisigiyle ,Esra ceyhan yalaka ve simarik kari iyiki bi cocuk dogurdu ben bi anneyim falan sanki ondan baska anne yok bu son söylicem ünlü ünsüz farketmiyo su RECEP ivedik gibi kapkara kaslari olup aldiriyo ya su erkekler bide nasil belli aldirdiklari iyy gicik oluyorum

1. esra ceyhan acaip yapmacık
2. Seda Sayan kabadayı vari konuşmalar
3.Mehmet Ali erbil çok sulu hareketlerinden dolayı
4.Okan Bayülgen kendini çok zeki sanan ukala adam
5.Lerzan mutlu bir insan bu kadarmı kokoş olur
6. Asuman Krause herkeze sataşan ve nasıl olduysa bir sene türkiye 3. güzeli seçilmiş.vs vs
daha çok var. bu kadar yeterli

bende ünlülerin bir çoğuna sinir oluyorum sevdiklerim çok azdır,şu anda aklıma bile gelmiyor sevdiklerim!...

İSMAİL TÜRÜT
VAHE.. SOYADINI UNUTTUM ( CANSIZ MANKEN DIOLAR YA )
GİZEM ÖZÇELİK
AJDAR
SEDA ÜREN
TUĞBA EKİNCİ
TARIK MENGÜÇ (ŞAKŞUKAAA BIDE LENS TAKIOR IYYYYY)
İSMAİL YK
SERAY SEVER
NEZ
BANU ALKAN
HANDE YENER ( SON HALINE) :dilcikar::sm_cool:

cem yılmaz
şaşırmış olabilirsiniz fakat son reklam filminde evli çift çizmiş ve adamı uyuz tipli çizmiş evlenen bir erkeği simgeliyor o adam ve tam bir odun yanında kız da bıt bıt dırdırcı falan. sonunda da ayva da benden olsun diyor. evli erkekleri aşağılayıp duruyor. :mymeka:

bende şeriatı savunanlardan nefret ediyorum....ne olacak şimdi..
başlığa bakın ekranda kimlere sinir oluyorsunuz diyo dikkatli okuyun..
Politika yapmanın yeri burası değil..

Arkadaşların hepsine katılıyorum.O yüzden tv'de pek birşey izlemem.Seçiciyim yani.aprak dökümünün tüm oyuncularını seviyorum.Bir tek onu izliiyorum.Ama en çok sinir olduğunuz kim derseniz,sabah kuşaklarında var ya şakşakcı gurubu,işte onlar.Akıllı olduklarını sanıp,başkalarının hayatı hakkında ahkam kesmeleri beni bu programlardan soğuttu zaten.Yoksa içerik olarak çok yarralı programlar da vardı,zaman zaman.

petek dinçözz cook yapmacıkk
esra ceyhan bi kibar bi kibar deli edioo benii senelerdiir cizgisini kaybetmiomuşşşş muşşş
bi de seda sayanın bacaklarını cook gusell zannetmesine sinir oluorummm

petek dinçözz cook yapmacıkk
esra ceyhan bi kibar bi kibar deli edioo benii senelerdiir cizgisini kaybetmiomuşşşş muşşş
bi de seda sayanın bacaklarını cook gusell zannetmesine sinir oluorummm

çok haklısın sana aynen katılıyorum .........
bide şebnem kısaparmak onuda sevmiyorummklava:

şahan gökbakar espri yaptığını sanandığı için kıllı ....
tamer karadağlı çok megaloman olduğu için
pınar altuğ asıl yapmacık kraliçesi bu kadın bence
derya baykal bi insan bu kadar mı çok ve boş konuşur
daha çok vardırda şimdilik bunlar geldi aklıma

güya kadınlar için yapılan gündüz kuşağı programları sunucularına,bu programlarda çıkan seviyesiz konuklara,ekran arkasında olan göremediğimiz yapımcı ve yayıncılara sinir oluyorum.yine eylül geldi ve gündüz tv de izlenecek doğru düzgün hiçbir şey yok.klava:klava:

Var mısın yok musun yarışma programındaki mevlüte sinir oluyorum.Bir an önce yarışsa da kurtulsak.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…