Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

seda sayan,
aysun kayacı
tuğba özay
mehmet ali birand
parmaklıklar ardındaki ekreme
tarkan
cem özer
esra ceyhan

SABA TÜMERRRR..... Proğramındaki konuklara abuk sabuk sorular sormasından, gerekli gereksiz gülmesinden, bide saçını başını üstünü düzeltirken kameraya yakalanmasından hiiiiç hoşlanmıyorum. Sinir bozucu :enbuyukkk:

FERHAT GUZEL ennn sinir oldugum insan.. Tv de gormeye bile tahammulum yok adami.:mymeka:
Bulent Ersoy
Banu Alkan
Semra kaynana
Daha varda aklima gelmedi simdikaydirigubbakcemile

esra ceyhanı görmeye dayanamıyorum, iyi ki bi anne olmuş aaa!!!

Esra Ceyhan

berrak tüzünatac

esra erol

şimdilik aklıma gelmiyo ama bunlara uyuz oluyorum

şuanda yemekteyizdeki şadumana.

sorma hemşerim öldürdü bizi bu kadın böyle kdın olur mu ya kötükedihüsosen kim kim trabzonu tanıtmak kim resmen seçilmiş de getirilmiş onu bilmem bunu bilmem gitar da ne yoksütlü nuriye ne zaman geldi.. gerçekten bütün trabzon bence bu kadını gördüğü yerde boğacak. resmen karikatürden fırlamış gibi kesin rol yapıyoklava::

petek dinçöz = saçmasapan konuşuyor
gülben ergen = yapmacık,kendini başkalarıyla kıyaslama kompleksinde
Ne halleri varsa görsünler aman amanmirmirmirmir

ekranlarda en çok ankaralı yasemin ve ankaralı turguta sinir oluyorum!

çok antipatik bi tipleri, tavırları var bence.

hangi birini saysam ki?

İbrahim Tatlıses ,gördükçe sinirden elim ayağım titriyor,en kötü dileklerimi yolluyorum kendisinekötükedihüso

Lerzan Mutlu,Seda Sayan, Esra Ceyhan, Alişan, Özcan Deniz, İclal Aydın ve onun türevleri sevgi kelebekleri

Kibariye, Ceylan, ve bunlardan farklı kulvarda olsa da tahammül edemediğim Pelin Batu ve iğrenç açıklamaları.

bir de evlerden dostlardan ırak olasıca Berdan Mardinikötükedihüso

ibrahim tatlıses
esra ceyhan
ismail yk
kaynana semra
ece erken
okan bayülgen
tüm ankara patentli şarkıcılar
çakma seda sayan = songül karlı
kadın programlarındaki kadınların acılarının , gözyaşlarının rating malzemesi yapılması ve buna izin veren kadınlar

Esra Ceyhan...
sanıyorum çoğu kişi de bu kadını yazmış..bi dernek kursak yeridir herhalde..laelaelaelaelae
Esra Erol,Songül Karlı,Lerzan Mutlu vb. gibi medya maymunları..naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…