Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

esra ceyhan, ibrahim tatlıses,mehmet ali birand, acun ılıcalı,cehun yılmaz, şafak sezer, peker açıkalın...vs uzar gider buuu

seda sayan
petek dinçöz
esra ceyhan
mahmut tuncer
ahmet çakar
uğur aslan mı ne:mymeka:
gül gölge denen deve kadın...
bi ara şenay düdek vardı bi de ıyyhkafamçokkarıştı

İbrahim tatlıses
Bülent ersoy
Gülben ergen
Petek dinçöz
Esra erol
Mahmut tuncer
Lerzan mutlu
Nihat doğan.........................................daha saysam mı?valla tahammül edebildiklerimi saysam daha kolay olurdu.hepsine :tomato::tomato::tomato:

sinir olmak deyince esra ceyhan geldi aklıma hemen ama epeydir de görmüyorumCADIARZU
seda sayan,petek dinçöz v.b gibi banko isimler benim listede de var.
gereksiz işler yapan kişiler diyeyim topluca..

yapmacık ve kendini dürüstlük abidesi gibi gösteren esra ceyhan
bir ara bir program vardı insanları biribirine düşürüyorlardı oradaki
fıs fıs ismail ve asuman dabaka
kendini şirin zanneden gülben ergene
lerzan mutlu
yaw nasıl unuttum tabikide semra hanıma ıyyyyyykaydirigubbakcemile
oh be rahatladım neden bu topiği daha önce görmedim ben bu durumda kendime sinir oldumlaelaelaelaelae

mehmet ali ve şahan hariç hepsine.özellikle okan bayülgen ve cem yılmaza

mehmet ali ve şahan hariç hepsine.özellikle okan bayülgen ve cem yılmaza anormal gıcık oluyorum

sabah proğramlarını sunan ve o programlara çıkan herkese acayip sinir oluyorum.aslında sevdiklerimin listesini yapsam daha basit ve kısa olucak.delikafadulden

Mehmet Ali Erbil
Ceylan
Esra Ceyhan
Adnan Şenses
Ajdar
Deniz Seki
Ferdi Tayfur
Bergüzar Korel
Tolga Karel
Teoman
Cüneyt Arkın
Ebru Şalı
Hande Yener
Hande Ataizi....HEPİSİNE GICIK OLUYORUM,

bütün sabah programi, izdivac programi, para kazandiran programlari sunanlardan sinir oluyorum ..

ibrahim tatlises, ferhat güzel, ..

ece erken ..

yaprak dökümdeki necla

yani SAMIMI OLMAYAN HERKESE GICIK OLUYORUM

m.ali erbil,seda sayan (bayan kadırgalı) kokoş bülent ersoy,ımm popstar mehtap
aysun kayacı,tuğba özay,petek dinçöz,esra ceyhan,derya baykal cıvıttı..
okan bayülgen,lerzan mutlu oooo saysam bitmez..kısa kesiyim en iyisi..:)))

Kendisini allame-i cihan sanan reyting yapmış kişi, program, vs. üzerinden reyting yapma aczinde olan, gittikçe zıvanadan çıkan, kıymeti kendinden menkul, aslında gıcık olmakla birlikte zaman zaman da haline acıdığım şahsiyet OKAN BAYÜLGEN

Son derece dejenere bulduğum kendileri olmaktan tamamen çıkmış ya da hiç bi zaman kendileri olamamış şahsiyetler EMRAH, ÖZCAN DENİZ

"At suratlı" diye tarif edilen yüz şekline haiz, aslında çok akıllı olmakla birlikte bir o kadar da fena hasis gözüken HANDE YENER; ASUMAN KRAUSE; GÜZİDE DURAN ve de ASENA ( Gerçi Asena aralarında ben aslında çirkin bi kadınım deme yürekliliğine sahip olarak ve birtakım iyi hal olarak değerlendirilecek davranışlarından dolayı diğerlerinden az biraz ayrılmaktadır zannımca)

Hani böyle titreyerek şarkı söyleyen ya da ona benzer bişeler yapan kibarlığımdan dolayı hakkında düşündüğüm kelimeleri yazamıyacağım acaip bi tip AZER BÜLBÜL

Psikiyatrist Prof.Dr. diye ünvanı belirtilen fakat hal ve hareketleri jest ve mimikleriyle Allah muhafaza herhangi bi sorunum olsa kendisiyle görüşmek şöyle dursun suratına baktığımda arkama bakmadan kaçacağım zat-ı muhterem!!! ARİF VERİMLİ

Şu doktorlar dizisine sinir oluyorum ben.Seyreden de varmıdır?diyorum ama vizyonda olduğuna
göre seyrediliyordur.

Sevenlere birşey demiyorum arkadaşlar,
sadece bana itici geliyor paylaşmak istedim.

başta semra kaynana görünce sinirlerim hopluyor:jeyyar: nilay dorsa yapmacık bişi şutarafagitti ay bide ahu tuğba sanatçı bozması :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…