Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

Daha yazmayı unuttuklarım var sağolun hatırlattınız,

Pınar altuğ,

Nihat doğan( "Allahıma, şerefime, kitabıma" gibi başlayan cümlelerinden illallah geldi artık)

Ebru şallı (Sosyetik olmaya çalışması çok itici, hem güzel, hem anne, hem iyi bir eş hemde ev hanımı aman nazar değmesin..!!!)

Gül gölge (zengin koca buldu diye acayip havalarda, bi zamanlar senin memelerinin çıplak gözle mamografisini çekmiştir bu halk beee)

Bunlar yazmakla bitermi arkadaşlar hergün terliksi hayvanlar gibi çoğalıyorlar. Yazılan isimlerin hepsi gerçekten iğrenç ama ben şu son zamanlarda Hande Yener denen yaratık görünümlü kadına takmış durumdayım.O ne öyle ya insanın gece falan rüyasına girse kafayı üşütür.Ha zombi ha "o"aralarındaki fark Hande daha çirkin.

seslerınden cok vucudlarını on plana cıkaran sanatcı dıye adlandırılan ancak sanatın kapısının onunden gecmemıs kısılere yanı %99 luk sarkıcı kesimine...
ismail yk ya...
aslında hemen hemen tv deki bircok sarkıcı oyuncu ve mankene...

Gülben Ergen(her fırsatta 32 dişini gösterdiği için,inanılmaz güzelim pozlarında olduğu için.)
İbrahim Tatlıses(Tamam bi insan yetenekli olur ama bunun kredisini bu kadar yer mi ya? )
Hülya Avşar( Kendini ayrı bir sınıfta gördüğünü bu kadar gözümüze sokması ...Kendine özgü ahlak sistemi falan olabileceğini düşünecek kadar kendini beğenmiş olması çok itici..Şunu demek lazım evet güzelsin erkekler tarafından pohpohlanarak bugünlere gelmişsin hepsi bu.
Yalçın Çakır (Yorumsuz)

ben birde müge anlı ya sinir oluyorummm.......
bilmiş tavırları filan çok itici geliyor...

benim annem dans edemezdeki sunucu manken Mehmet soyadını bilmiyorum.yani bukadar konuşmasını bilmeyen sunucu görmedim.konuşmasını bi dinlemenizi tavsiye ederim.........yanındakine soru sorup onun cevabını dinlemeden kendi konuşuyor........,üstelik ne dediği belli değil........
pınar altuğ,yağmur atacan
sema çelebi(çok bilmiş)
şimdi hatırladım songül karlı ığğğğğğğğğğğğğ(adamları neredeyse zorla evlendirecek)
ayrıca onun partneri(saçma sapan sorular soruyor)
esra ve ceyda kardeşler

Son düzenleme:
Kesinlikle Seda sayan ve gülben ergen..ikiside öyle samimiyetsiz ve itici ki,bu kadar olur..Hele seda sayanın gençlik hevesi,ameliyat olduğu o kadar belli olduğu halde inkar edip sürekli Allah vergisi güzelliğim demesi..Emekli olun artık ekranlardan yeter ya..

mrb arkdslar ben yeniyim.. Nilay dorsa ve aysun kayacıya özellkle aysun kayacının o bayık kendini büze büze gülmesine sinirr oluyorumm ıyy :S

İsmail YK dan nefret ediyorum! Şahin, kartal vb arabaları sanki porshe sanıp deli gibi öten egzos taktırıp arka camlarına siyah film takan arabasının altında mor ışık ve içinde yüksek ses çıkarsın diye ses sistemi döşeyen kroların vazgeçilmez şarkıcısı! Bas gazayı çıkardı şimdi artık midem bulanıyor dinlemekten. Davranışlarından, konuşmasından, giyim tarzından nefret ettiğim onun gibi birisi yoktur. Çok kişiye gıcık olurum ama İsmail YK dan nefret ediyorum yaaa!

Mehmet Barlas
Berna Lacin
Mehmet Ali Erbil
Reha Muhtar
Hemen hemen mankenlerin hepsine
Ismail Turut
Simdilik aklima gelenler bunlar...

esra ceyhan. gulben ergen,ece erken,deniz seki,ismail turut,aysun kayaci,lerzan mutlu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…