Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

demet şener
mehmet ali erbil
ebru şallı
şu okan bayülgenin eski sevgilisi olan neconun kızı. adını başta hatırlayamadım sonra internetten buldum Ayşe Özyılmazel. bunlara sinir oluyorum.

pazike suda....deniz akkaya.... gülşen...deniz seki.... okan bayülgen....ayy bu daha yazmakla bitmez....çok var çokkkkkk:kızgın:

şebnem kısaparmak ( bi insanın konuşurken sesi bu kadarmı kötü çıkar ya ) -tatlicadiarzu-
seda sayan ( kendini dünyanın en güsel kadını zannedioo oysakiii yanından bile geçmio kırışıklıklarını görmüo deiliz) :CüvCüv:
hülya avşar(benki benim dio ) :oklava:
esra ceyhan(iğreniorum o kadındann .telefonla bağlanan kişilere çok sert cevap verioo heçç haz etmiom o kadından ) :uhm:
yeliz yeşilmenn ( boşboşuna aptal sarışın sıfatyla tvde boy göstermemişşş .rolünün hakkını verio doğrusu )gamyoncuiremsu
mehmet barlas ( o adam haber anlatırkennn resmen uykum geliooo . . ölü gibi analatıo) kötükedihüso
nihat doğan (alemn delikasnlısııı - - güyaaaa) kaydirigubbakcemile
gülben erken ( yapmacığınn teki bana göre ) kaydirigubbakcemile2
esra ceyda kardeşmiydi neydii yanlış hatırlamıosam ismi böleydii ( onlar kadar itici onlar kadar şımarık ukala kimse görmedimm . . böğğğ resmen ) kötükedihüso

şimdilik aklıma bunlar geldi hee bide kameralara beni çekmeyinn kapatın şunları dienlere sinir oluomm .kardeşim seni ünlü yapan kim??? kameralar diilmi :enbuyukkk:

bence en sinir bozucu fatik ürek sonra mehmet ali erbil seda sayan,ve bonus kafa taner bıktırdı adamı

en basta gülben ergen yapmacigin önde gideni
sonra pinar altug oda yapmacikmi yapmacik
burda sayilan isimlerden :lerzan mutlu-mehmet ali erbil- ibrahim tatlises-
nihat dogan- onur san- gülsen

cem yilmaz
özcan deniz
müge anli
cenk eren
demet akalin
hande yener

daha var ama simdi aklima gelenler bunlar

ve unutmuşum şu sıralar tansu çillere benzemeye çalışan ve kovulan manken çiğdem savaş nasıl mankense adını ilk defa bu projede duydum

ben bir içecek reklamında çıkıp pppppıııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyen tüm ünlüler ve reklama gıccık oluyom.ayırca saydığınız ünlülerin çoğuna

Kahtalı Mıçı-Dilberay-ikisine birden sinir oluyorum özellikle beraber düet yaptıkları zaman-
Hülya Avşar-Banu Alkan-dünyada tek güzel kendilerini sanan süper yetenekler
Müslüm Gürses-şarkısına yorum yapıp hayran kitlesini karşıma almak istemiyorum ama konuşmasını sabrederek sonuna kadar izleyemiyorum iki kelime arasında bir 10saniye geçiyor uykum geliyor.:1no2:
Demet Akalın-Kendini popun kraliçesi sanıyor,Diyarbakırlılara hakaret ediyor,medeniyet demek açmak değil bedeni:mymeka:Sezen Aksu varken kendini kraliçe ilan etmekte neyin nesi:oklava:
desti izdivaç tarzı seviyesiz kadın programlarılaelaelaelaelaeikicik konuşup oynamaya başlamıyorlar mı nefret ediyorum...
Şebnem Kısaparmak-sanki dünyada ondan iyi kadın yokmuş gibi bir izlenim veriyor:1shok:bir keresinde programında Alişan'ı davet edip ona küsüp kendi programını terk etmişti :mymeka:
Deniz Seki-toplumumuza örnek olmayacak davranışları yüzündenÇok üzgünüm çoook
Yeşim Salkım-millete yok bunu şöyle yap yok bunu böyle yap diye akıl hocalığı yapıyor:kızgın:bir de Emrah'ın güzelim götür beni gittiğin yere şarkısına düet yapıp kulağımı mafediyor:mymeka:
Esra Ceyhan-programa bağlanan her izleyiciye yayın kurallarını anlatıyor içinde müslümanız diye bir kelime duyduğunda hemen yok bizim ülkemiz laik ülke falan sanki biz bilmiyoruz:kızgın:programı ceza almasın diye yapıyor ama sinir oluyorum çünkü hergün programı en az yarım saati böyle geçiyor,cevap hakkı doğdu diye bir programda en az 15 defa söylüyor bunaltıyor insanı
Seda Sayan-kalkıp annesine babasına sahip çıkmayan insanlara kendi programında salak diyor,önce kendi hayatına baksın babasına yaptığına baksın,kendi oğlu niçin kendi evinde kalmıyor da annesiyle kalıyor o zaman böyle insanlara sinir oluyorum önce kendin yap sonra ahkam kes

seda sayan
gülben ergen
hülya avşar
petek dinçöz
mahmut tuncer
tuğba ekinci
sibel can
ibrahim tatlıses
izzet yıldızhan
banu alkan
bülent ersoy ...........................liste çok uzayacak galiba burda bırakayım şimdilik

seda sayan :oklava:
minyatur seda sayan lerzan mutlu :oklava:
gulben ergen :oklava:
esra ceyhan :oklava:
hülya avşar :oklava:

yukarıdaki arkadaşların yazdığı tümmmm ekran şarlatanlarına sinir oluyorum :oklava: zaten bu yuzden hiç yerli kanalları izlemiyorum ya a.s

Şebnem kısaparmağın sesine tahammül edemiyorum,

Derya Baykalın abuk subuk çöpe benzer şeyler yaptığı halde çok önemli şeyler yapıyormuş gibi lanse etmesine tahammül edemiyorum,

Esra ceyhanın yalakalığına dayanamıyorum,

Songül karlının "k" leri "g" gibi söyleyip kendini halka daha yakın, halkın içinden biri gibi göstermeye çalışmasına sinir oluyorum....

televizyonda program kalmadıki
hep dedikodu konusu olmayan saçma sapan bir sürü program doldu
üreten ürettiğini dile getiren bir program yok denecek kadar az seyredilecek şeyler
çıplaklar kampına döndü programlar kim ne kadar açarsa o kadar rağbet göreceğini sanıyor
kim ne kadar kavgacı konuşma yaparsa kaba konuşursa tutulacağını sanıyor
bu halk doydu bu saçmalıklara fakat onlar kendi aralarında eğlenmeye devam ediyor hala
o kadar çok saçmalık dolduki hangi birini sıralayalım görmekten duymaktan sıkıldığımız
çocuklarımıza bu programların ne anlatmak istediğini açıklamaya çalışmaktan yorulduk
tek kelimeyle saçmalıklar zinciri eklenerek devam ediyor artık seyredilmediklerinin farkına tez varırlar inşallah
medeniyet ilerliyor dedikçe bu insanların bu kadar cahilce programlar yapmaları sunacak akılcı teknolojik bilimsel bilgi artırıcı konuları işleyecek seviyedeki insanları görmek istiyoruz artık
hepsi için değil arada seviyeli program yapanlar zaten bu sözleri üstlerine almaz

ben bez bebek dızısıne sınır oluyorum sankı verecek baska fılm dızı yok muş gibi 24 saat nezaman acsam bez bebek bez bebek öff kaldırsınlar yada vaktınde gününde versınler

bergüzer korel,yaprak dökümün sedefi cok gicik geliyor bana,bennu gibi,gülben ergeni ve mehmedali erbil de sevmiyorum ay yeter galiba

Back