Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

yaa çok var aslında ama ne biliyim en gıcıkları secmeye çalışıyorum...anlamadım saygı duyuyorum tabi ama sedoşuma da herkez uyuz oluyomuş yaww:sm_confused:neyse ama lerzan mutluya tahammül edemiyorummmm!esra ceyhana da,tuba ekinciyeee ıyyy,hülya avşar ve kardeşine,vedee şu ikizler yarışmasının bütün yarışmacılarına çok sinir yaaa tahammül edemiyorum rastlarsam hemen kapatıyorum.ne o öyle sanki çok düzgün sesler var da bide ikizlerin koro halinde ciyak ciyak sesleri eksikti yani.çok var ama aklıma gelcek inşallah.:uhm:

ayyy evet yaaa esra-ceyda kardeşleri bide onlarla aynı ayarda aysun kayacıyı sevmiyorummmm.birde kendini herşeyin uzmanı sanan ebru şallıyıııı.

mahmut tuncer

yeliz yeşilmen

llerzan muzlu

hülya avşar

aslıdna bisürü var amaneysee

hee bide
asuman krause

mehmet ali erbil kendini ne sanıyo bu adam dünyadaki tek akıllı zeki kişi o sanki insanlarla dalga gecmesi nie bizleri bu kadar eglendiriyorki ???
ayrıca ibrahim tatlıses konusmasını bilmyo daha cıkıp talk show yapıyo yaa

SEDA SAYANNN
HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ
NİLAY DORSA
İSMAİL TÜRÜT
ŞEBNEM-FATİH KISAPARMAK
ESRA CEYHAN
MÜGE ANLI (dobra dobra)
NİHAT DOĞAN
BİRDE ŞU GECE-GÜNDÜZ DİZİSİNİ GÖRÜNCE NEDENSE GICIK OLUYORUM.

Doğallıktan uzak, hertarafına botoks, motoks, liposakşın vs vs yaptıran, yüzü hiçbirşey ifade etmeyen, sırf süsten, makyajdan ibaret bayanlara, ve kendini birşey sanan, kas yığını erkeklere sinir oluyorum. isimlerini siz getirin artık.şakkıdı

gelelim benim gicik kaptiklarima anacim tuylerim diken diken oldu. 1. sirayi nihat dogan aliyor 2. sirayi bulent ersoy 3. sirayi lara 4. sirayi nalan 5. mahsum kirmizi gul 6. sirayi asuman krause 7. sirayi emrah 8. sirayi ferdi tayfur 9. sirayi sahan gokbakar 10. sirayi arto aliyor daha varda bunlar benim top 10 um :)

seda sayan ve oğullarının seda sayanla evlenmesine daha hevesli tüm annelerini:mymeka:
Selin Karacehennem
hülya avşar ve kardeşi:dilcikar:
tarkanın eski sevgilisi bilge ve kardeşi berna :dilcikar:
ceylan :dilcikar:
bülent ersoy ve oğullarının bülent ersoyla evlenmelerine daha hevesli olan acımasız:mymeka: anneleri
sibel can (genç anneyim çuçuklarım var yaşı bitürlü büyümez ):1shok:
esra eron
esra ceyhan (boş beyin yalaka)
safiye soyman nın faik i
taraflı ve ilk defa adaletsizlik yapan armağan çağlayan (kendini sürtük filmindeki ekrem bora zannediyor o rolü benimsedi) ve mehtabı :dilcikar:
tuğba özay bu çirkinlikle manken hahhhhhhhh
ebru şallı miniş boylu manken
pınar altuğ ve valla ne sıfat vericeğimi şaşırdığım yağmur afacanı
sahan gokbakar
semiha yankı
avrupa yakasındaki şahika eskiden yabancı damatta bayılırdım şimdi sinirden adınıda unuttum :dilcikar:
birde makbule rolundeki
petek dinçöz
itirazım vardaki sunucu boş beyinliye
şebnem şeffer midir o ona
sıla rolundeki mankene:dilcikar:
bu arada rekor kırdım galiba:roflol:

Son düzenleme:
gülben ergen, seda sayan,mehmet ali erbil,cem yılmaz,demet akalın,şebnem kısaparmak;nihat doğan ve tüm mankenlerden nefret ediyorum.

ohoooooooooo okadar çok ki gerçekden saymakla bitmez adlarıda bizim parmaklarımızı yorar

Aysun Kayacıı uyuz oluyorum ya
nihat doğan
Şahan a
o şimdi askeri söleyen kimdi ya off o işde
şebnem kısaparmağa
songül karlıya
deniz sekiye
nilay dorsa
deniz akkaya dünya güzelleri sanki (yapma şeyler)
petek dinçöze
emrah a
okan bayülgen
hande yener
medya maymunu bi sürü var ya aklına gelmiyo insanın

smyra cok guzel dedin bak:) hakatten ibrahim tatlises konusmayi bilmiyor iki lafi bir araya getiremiyor bide kalkmis canli program sunuyor feci :) onu unutmustum ben eklemeyi :) fisfisfis

bu arada nihat dogan 1. sirada ayyy en gicigida o demi kizlaar onu gorunce tuylerim diken diken oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…