Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

seda sayan ve çakması lerzan
ismail türüt
aysun kayacımıdır nedir
ahmet çakarın programındaki düşen topu anons eden uyuz sesli kızlar
eski halinden eser kalmayan esra ceyhan
yaprak dökümü fikret
ve daha niceleri..

lerzan mutlu ağzını kocaman açmıyormu ?
nihat doğan kendini erkek zanneden çocuk
seda sayan proföser olduğunu sanıyor kendileri
gülben ergen
demet akalın kendini birşey sanıyor
sibel can poposunu güzel bulan kadın
hülya avşar ukala,kendini beğenmiş
ibrahim tatlıses imparator sanır kendilerini
dobra dobranın sarı sunucusu adını unuttum sinirden dişlerini kemiriyor

banu alkanın boy frendi murat neydi soyadı
cenk eren by metroseksüel erkek

ekranlardaki bir çok insan hepsi kıl ,şöyle tek tük adam gibi adam var....

ayyyyynnnnneeeeeeeeennnnn.dıgerlerınden cok seda sayanın yaptıgını hazmedemıyorum.normal bı kadın 2 kez evlenıp bosansa yuzune bakmazlar.dırek onyargı kurbanı olur.seda sayan 6.evlılığını yaptı,sevgılılerı harıç tabı mıllet hala alkışlıyor.dun nıhat doğandan cocugun olsun dıyenler bugun aynı seyı onur san ıçın soyluyorlar ayıp ama ya........buna rağmen sabahları bakkala ekmek almaya gtsen bıle seda sayan ızlenıyor.........

aynen sözlerine katiliyorum bunlari normal bir vatandaş yapsa ne denir hepimiz biliyoruz ama onu göklere çikariyorlar bu kadin benim midemi bulandiriyor

esra ceyhan yapmacık olduğu için.
sibel can aynen o da
bu aralar melike öcalan o da aşırı yapmacık vardır daha be

hangi birini sayayım ki seda sayan,ibrahim tatlıses,bülent ersoy ve tüm medya maymunları hepsine sinir oluyorum özellikle de kendine sanatçı diyen ama üretici olamayan ülkeden sorunlardan bi haber laylaylom diyen tüm şaklabanlar zaten bu yüzden tv izlemiyorum haa bir de haberleri magazine çevirenlere de çok fena sinir oluyorum sanki tüm derdimiz medya meraklısı magzin manyaklarıymış gibi hangi kanalı açsam bunlar karşımda,haber dinliycem yine bunlar,şöyle bir gazetemi okuyayım diyorum yine bunlar baş sayfalarda,ne oluyoruz nereye gidiyoruz benim merak ettiğim bu ama hep karşıma bu medya maymunları çıkıyor ve ben bu bomboş yapmacık insanlara tahammül edemiyorum....

sabah ve oğlen kusagındakı tum sunucularımız!!!!!!!1

ozellıkle esra ceyhandan ve seda sayandan nefret ederım

melike öcalan,tuğba özay,şebnem şefırrr,seda sayan,petek dinçöz,mehmet ali erbil,ismail türüt,esra ceyhan,uygur kardeşler,demet şener....................

yeliz yeşilmen
lerzan mutlu
tuğba özay
ibrahim tatlıses
esra ceyhan
vahe kılıçaslan
bu liste baya uzar en iisi burda kesmek

Esra Ceyhan (anne olmak sanırım yaramadı)
Aysun Kayacı
Lerzan Mutlu
Vahe Kılıçarslan

daha var aslında da aklıma gelmedi şu an :S

ah nasıl unuturum Sibel Can :S (her sıkıştığında ben anneyi çocuklar diyip duygu sömürüsü yapması )

henüz evli değilim ama Allah özellikle kız annelerine sabır versin,yardım etsin ahlak bozuldu artık ekranlarda kötü örnek teşkil eden o kadar çok insan var ki anlatamam,Allah bizi kötülerle karşılaştırmasın ekranlarda bile olsa bizi böylelerinden korusun diyerek başlıyorum.
ben topluca bütün mankenlerden nefret ediyorum,manken mesleğine saygım var ama orasını burası açıp,erkek arkadaşının aldığı Ferrarilerle nerden geldiğini unutan insanlardan özellikle nefret ediyorum.
bugün biriyle yarın başkasıyla,evlenmeden evli hayatı yaşayıp bunu ballandıra ballandıra anlatıp genç kızları özendiren insan görünümlü şeytanlardan nefret ediyorum.
evlendirme programına katılan kadınların aaa evi olmayan adamı ne yapayım yeter bu kadar çalıştığım bana baksın beni her gün gezdirsin diyen hanımlardan nefret ediyorum.
kendini olduğundan büyük gören,dünyada onlardan güzel olmadığını sanan Hülya Avşar,Banu Alkan gibi kadınlardan nefret ediyorum.acaba biliyorlar mı yurdumun en ucra köşelerinde makyaj nedir bilmeyen elleri toprak kokan kına kokan nice güzel kızlarımızın olduğunu...

nilay dorsa
tuğba ekinci
seda sayan-yeni kocası
gülbn ergen (çok samimiyetsiz buluyorum)
şu şarkı yarışmasındaki 2 sarışın kız kardeş(adlarını bilmiom)
ayy daha varda aklıma gelmedi aklıma geldikçe yazarım

yalnış örnek kim olursa ona sinir oluyorum yalnış bir hareketi doğru gösterenlere kim olursa olsun gıcık oluyotrum isim farketmez

DEMET AKALIN A GICIKK OLUYORUMMMMMMM:tomato:yaa böyle sinir bir konusma tarzı varmı yaa.sanatçı olacak bide ona buna kıro demeler argo konuşmalar.sıkılıyorum onu görünce valla.:bbo:

Back