Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

hani bir tabir vardır ya ''cinim kadar hazzetmem'' sanki bu tabir esra ceyhana yazılmış:1closedeyes: sevmedim gitti şu kadını:mymeka:

o kadar ok ki o nedenle pek televizyon seyretmiyorum.
seda sayan, petek dinçöz, esra ceyhan, ibrahim tatlıses, gülse bilse (reklamlar da daha bi gıcık oldu), reha muhtar, gülben ergen, hülya avşar, nihat doğan.....ve vb gib tipler.

Petek Dinçöz kötükedihüso
Okan Bayülgen klava:

ayyy ilk aklıma aşkı memnu dizisinden behlül ve bihter geldi
o kadar sinir olyorum ki anlatamam
izlemeyeceğim nerdeyse diziyi
birinin amcası, öz olmadığı halde büyütmüş, ne imkanlar sunmuş
birinin melek gibi kocası olan adama ne büyük ihanet, çok kızıyorum

ben de kendisini 18 lik kiz zanneden Seda Sayan a,dünyada kendisinden baska anne olmadigini sanan Esra Ceyhan a gicik oluyorum.

ben yazmıştım ama aklıma geldikçe yine yazayım dedim tap on listemklava:
muazzez abacı
hakkı bulut
mustafa keser
ajdar
dj bülent midir nedir o
yeliz yeşilmen
hilal cebeci
esra ceyhan
müge anlı
bülent ersoy hele hele kendini gerçek kadınmış gibi tavırlara girmesi ııııyyyy sinir oluyom o d...........aklava:

Yaa ben kendim gıcığım sanırım, o kadar çok varki; yani başlamaya korkuyorum.

M. Ali Erbil.....Türk gelenek göreneklerini, görgü ve ahlak kurallarını katlettiği, terbiyesizce söz ve hareketleri için.
Seda Sayan.... Ufalda cebime gir, kendini genç sandığı, en güvenilir sanatçı yaftasını kendine yamadığı için (burdada görüldüğü gibi seven 1 kişi bile yok, kim güvenir)
Esra Ceyhan.....herşeyinden nefret ediyorum.
Okan Bayülgen...İnsanları fütursuzca tersleyip, o kısacık boyuyla kendini tanrı gibi görebildiği için
Hülya Aydın... iğrenç program sunuşuna, seyircileri terslemesine...
Selin Karacehennem.... Herşeyine
İbrahim Tatlıses..
Asena
Ebru Şallı
Oya İnci
Canım ailemdeki Seyhan

Çocukları parka götürüp gelicem.
Kaldığım yerden devam ederim o zaman yerimseniben

Oooo sinir olduklarım say say bitmez o kadar çokki,ilk olarak esra ceyhan sinir oluyorum,seda sayan,sedanın kocası onur şan,acun ılıcalı,mehmet ali erbil,kurtlar vadisi dizisi,beren saat,küçük kadınlardaki armi,ibrahim tatlıses,beyaz..vs.valla daha çok varda şimdilik yeter

seda sayan denen ukalagil
ajdar (böööğ) denen özürlü
bülent ersoy denen kadınımsı
banu alkan (felaket) denen ibretlik zeka problemli
petek dinçöz denen assolistimsi
esra ve ceyda denen insansılar
ibrahim tatlıses denen erkeksi mikroorganizma

korkunçlar yaaa korkuuuunç...ve daha neleri var..

yemekteyizin bütün yarışmacılarına gıcık oluyorum yiyola yiyola beğenmiolar ulan onları bulamayanlarda var be bak yine sinirlendim bide güzel güzel yemeklere tuzu az olmuş yok baharatı çok yok benim damak tadım deil bu sofra çok kötü kızlar neyse ben yavaşda gidiorum yoksa ağzımdan kötü şeyler çıkcak

O kadar çok var ki saymakla bitmez ama ilk aklıma gelenler; Gülben ergen, Seda Sayan;alişan,Bülent ersoy,.................

benim aklıma gelenler
ebru gündeş
armağan çağlayan
esra ceyhan
hüsnü şenlendirici
bergüzar korel
ibrahim tatlıses

en başta gülben ergen tahammul bile edemiyorum
pınar altuğ o dana gibi haliyle o elbiseleri giymio mu bide vik vik konuşuo ıyy
arzum onan o da vik vik reklamlarda cıkıp duruo uyuz
şu acunun yarışmasndaki tiplere gıcıgım hele orda fenerli bi ukala var al bog böle.
ay bide ne hissediosun diye sormuolar mı birbirlerine mavi mi kırmızı mı öf ne mankafasınız ya.

seda sayan
gülben ergen
petek dinçöz
gülşen
esra ceyhan
ibrahim tatlıses
okan bayülgen
mehmet ali erbil

daha çok vardır da ilk aklıma gelenler bunlar :sinifsinif:

Ya bende su son bahardizisindeki sabiha varya onaaaa gicik oluyorum rol falan yapamiyo kendini birsey zanediyo galbimide hicc akismiyo bogasim geliya su kadiniiii

esra ceyhan
ibrahim tatlıses
okan bayülgen
mehmet ali erbil
hülya avşar
okan karacan
selin karacehennem
seda sayan
bülent ersoy
banu alkan
safiye soyman ve yanında bavul gibi taşıdığı faik
daha çooooook vaaaaaaaaaarrrrrr...:jeyyar:

sayılanların çoğuna ben de sinir oluyorum. ama en çok da Lerzan Mutlu denilen kadına gıcığım.nefret ediyorum yaa..görmeye bile tahammül edemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…