ekonomist çeyize başlarsa :)

çok beğendim çok ! :)

ben de almak istiyorum :)

ama bir iğne alamam haftaya kadar :):)

Son düzenleme:
Canım benim baharatlığın ve sirke takımın çok güzel, mutlulukla güzel sofralarda kullanmak nasip olsun inşallah

Mesajına dönemedim canım kusura bakma, çevremde araştırdığımda uygun birini bulur bulmaz döneceğim sana Allahın izniyle

teşekkür ederim canım benim daha güzeli senin olsun Allah gönlüne göre versin biriyle görüşüyormuşsun çoook sevindim..
ne kusuru acelesi yok sen uygun birini bulursan yönlendirirsin beni çok sağol :)

teşekkür ederim canım benim daha güzeli senin olsun Allah gönlüne göre versin biriyle görüşüyormuşsun çoook sevindim..
ne kusuru acelesi yok sen uygun birini bulursan yönlendirirsin beni çok sağol :)

sağolasın canım benim, inşallah hayırlısı olur ve ben de güzel haberler veririm sizlere

erkek arkadaşımla bir şeyler yolunda gitmiyor; çeyiz olayına karşı tüm hevesim bugun itibariyle son buldu; eski gamzeye dönmüş bulunmaktayım...artık sizinkileri takip edicem :)

Aa noldu cAnim uzuldum gercekten ya durup dururken noldu

arkadaşına yardım etmek için iş kurmak istiyor, bir yandan araba almak istiyor bir yandan evlenmek istiyor..hepsini bir arada istiyor anlayacağın. gün geliyor bana hemen evlenelim diye heycan yaptırıyor gün geliyor iş diyor araba diyor, iki üç gün sonra nişanlanalım diyor.. yani sözün özü bir söylediği diğerini tutmuyor, ben de verdim ayarımı uzun süre açtırmayacağım evlilik konusunu

Aha cocuk ayni ben bi diyorum kamil gel hemen yuzuk takalim bi diyom once borclari bitir oda bana kiziyo ama akisina biraktik ikimizde bence sende en iyisini yapmissin oluruna birakarak ona su yonden hak verebilirsin o sorumlulugun altina girmek hc kolay degil ben borctan cok korkuyorum mesela bir sene soluksuz borc odedim bunalima girdim resmen simdi hic yemiyo o kadr bor cun icine girmek

yavrum ben hiç istemiyorum borçla olmasın biriktirelim diyorum; o birikmişiyle bir şeyler yapmak istiyor araba alıyım evlenceğimizde satar düğün yaparız diyor; bu da bana hiç mantıklı gelmiyor...ben evlenmeye uzak bir insandım hala gel gitlerim var; ama iyice manyak etti beni bir hafta önce eylülde nişan yapalım nolur diyordu bugun başka bir şeyden bahsediyor; bak bunu yaparsan eylülde nişan olmaz erteleyelim diyorum ona da cık diyor. sinirlerimi bozdu çocuk çocuk işler

Yani suanda o parasini dugunu icin harcamali evlenince arabayi beraberde alirsiniz sonucta sen bosa sıkma canini o senin pesinde kossun seviyosa dogru yolu bulacagindan eminim

simdi gordum burayiii :/ iyi yapmissin tatlim. hic sevmem ikinci plana atilmayi arabasiyla evlensin mutlu yuva kursun madem. cok kizdim. insallah kisa zamanda yuzukle dayanir kapina. skma canini. sen varsan her sey var. saglik olsun tatlim.

simdi gordum burayiii :/ iyi yapmissin tatlim. hic sevmem ikinci plana atilmayi arabasiyla evlensin mutlu yuva kursun madem. cok kizdim. insallah kisa zamanda yuzukle dayanir kapina. skma canini. sen varsan her sey var. saglik olsun tatlim.

olay ikinci plana atılmak bile değil tatlım. tutarsızlık, net olmama, ipiyle kuyuya inilememe. yani yüzükle gelse de reddederim bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…