ekonomist çeyize başlarsa :)

almayacağım dedikçe kendime hakim olamıyorum yine bir şeyler aldım :KK70:

Teflonlar için servis gereçlerim, kedi saklama kabı ya da ne olarak kullanıcam bilmiyorum, aşkımla kullanacağım kahvaltı için düşündüğüm kalpli keramika tabaklarım, silikon kek kalıbım ve eldivenle maşam huh :)
$2154454521252_0_304x424.jpg $2154454521427_0_304x424.jpg $8690012789307_0_304x424.jpg $ecf578477a69b_0_304x424.jpg

o uclu kedi kaplardan bende de var bayila bayila aldim ne icin kullanicam bilmiyorum evet :) bu yemek setini nerden ne kadara aldin. kasikti, spatulaydi vs :) keramikaaaaalar harika ben de aliiicam ^_^

o uclu kedi kaplardan bende de var bayila bayila aldim ne icin kullanicam bilmiyorum evet :) bu yemek setini nerden ne kadara aldin. kasikti, spatulaydi vs :) keramikaaaaalar harika ben de aliiicam ^_^

ya ben o kedilinin üç tane bir büyük-orta ve küçük halini görmüştüm ayrı ayrı bunlar sanırım hepsi küçük çok tatlılar aldım valla ben de nasıl kullancam bilmiyorum :) servis setini 15,99 tl ye aldım markafoni'den canım, keramikaları da aldım sen de al valla

arkadaşlar h.sonu Eminönü çarşıya gittim brillant pamuk saten nevresim takımı aldım 75tl ye düşmüştü iki takım aldım..
düşünenlerin haberi olsun belki diğer Mağazalarında da vardır indirim. ellerinde kalan tek tük modelleri indirimli satıyorlarmış.

arkadaşlar h.sonu Eminönü çarşıya gittim brillant pamuk saten nevresim takımı aldım 75tl ye düşmüştü iki takım aldım..
düşünenlerin haberi olsun belki diğer Mağazalarında da vardır indirim. ellerinde kalan tek tük modelleri indirimli satıyorlarmış.

çok iyi fiyata almışsın canım güle güle kullan; istersen bunu kampanyalar kısmında da paylaş belki birilerinin işine yarar:KK16:

X