- Konu Sahibi ekonomist89
-
Teşekkür ederim canım benimbeğenmene sevindim
İstoçta çalışıyorum ben bilmiyorum sen nerde oturuyosun yada çalışıyosun alışveriş için gelirsen ben sana yardımcı olurum biçok tanıdığım dükkan var
kohleman buharlı temizleyici bende almak istiyorum memnun olan varmı acaba.
bende resmen tıkandım kaldım ya.. kızlar önce şu en başta büyük parçalar olan yemek takımlarını tencere çatal kaşıkları fln halletmeliyim dimi..
neyi önerirsiniz şu ergün Paşabahçe iyimi? nasıl sipariş verilir ordan kütahyanın setleri çok bi uygun geldi gözüme güvenebilirim dimi
canım bence dediğin gibi büyük parçaları halletmen daha iyi en azından beğendiğini alırsın sonra mecbur kaldığın için uygununa gitmez gözün...ergün paşabahçe'de bazı şeyler çok uygun ben de yemek takımımı ordan aldım paketlemesi, kargoya veriliş hızı teslimatı falan çok çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim
kütahyanın iki seti arasında kaldım
Kütahya kare bone yemek takımı çeyiz seti 01
kütahya 195 prç kare çeyiz seti
bide acaba emsanmı alsam kütahyadan daha uygun.. kütahyanın porseleni tartışılmaz tabiki ama çeliğini hiç duymadım önerilirmiki acaba bir sürü para vermeye ne gerek var emsanmı alsam.. allahım ne zor işler:)
canım ben çok parçalı çeyiz setlerine hiç ısınamıyorum.. kampanyayı uygun fiyata hisar yapsa al derim mesela..ama dediğin gibi kütahyanın çeliği nasıldır değildir hiç bilmiyorum bence kendin oluştursan uyguna gelebilir yine ...örneğin ben yemek takımını 450 ye kütahya'dan aldım, tencerelerimi korkmazdan 300'e aldım, yine korkmazdan çatal bıçağı 274 tl ye..düdüklü hediye demiş ama ben düdüklünün güvenilir bir markadan alınmasından yanayım
sen süpersin ozaman yaaa... korkmazın hangi tenceresini aldın o fiyata yav.. varsa link fln atsan ya.. bende öle kendim set yapaym bari daha uyguna gelecek bana
şekerim bi çeyiz listen falan var mı ? :) ne alınması gerekir vs. ben baya karıştırdım :) uzaklaştım olaydan ne beğenirsem alıyorum ihtiyaçlar kaldı valla :)
ben çok yanlış gelmişim afsagfsaf :)
ohoo daha bir sürü eksiğim var
Teşekkür ederim canım benimbeğenmene sevindim
İstoçta çalışıyorum ben bilmiyorum sen nerde oturuyosun yada çalışıyosun alışveriş için gelirsen ben sana yardımcı olurum biçok tanıdığım dükkan var
vertex modelini aldım canım, ben epey bakındım bu fiyata bulamamıştım şansa evkurdan aldım ama hala var mıdır aynı fiyat mıdır bilmem..şimdi baktım aldığım fiyata nerden bulursun diye sanal reyonumda var, ama hiç alışveriş yapmadım yapan bir arkadaş varsa güvenilirse söylesin sana.. linki şu : En Ucuz Korkmaz A1971 Vertex Tencere Seti : Tencere Setleri : Mutfak Gereçleri : : www.sanalreyonum.com
aaa çok güzelmiş tencerelerin valla bayıldım..
tabakların nasıl ince porselenmii güzellermi.. bende annemede danıştım ergün paşabahçeden alacağım tabaklarımı.. kredi kartımın kasilmesini bekleyeceğim ama önce :)
canım istoç söylenildiği kadar uygunmu gerçekten.. şu yemek takımlarını bardakları fln ordanmı almalı sen orda çalışıyosun fikrin vardır diye sorayım dedim.
Aslında çok aman aman bi fark yok, daha doğrusu burdaki mağazalar toptan satış yaptıkları için perakende de hemen hemen dış mağazalarla aynı fiyata veriyorlar. Adam bi konteynerden ettiği kari, belki 3 kalem üründen elde etmek ister bu nedenle :)
Ben Z blokların karşısında çalışıyorum züccaciye mağazında internet satışında :)
canım bence dediğin gibi büyük parçaları halletmen daha iyi en azından beğendiğini alırsın sonra mecbur kaldığın için uygununa gitmez gözün...ergün paşabahçe'de bazı şeyler çok uygun ben de yemek takımımı ordan aldım paketlemesi, kargoya veriliş hızı teslimatı falan çok çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?