ekonomist çeyize başlarsa :)

rica ederim tatlımmm :)
istanbul'da oturuyorum ben de canım, gelirsem kesin haber ederim sana çok sağol

bende resmen tıkandım kaldım ya.. kızlar önce şu en başta büyük parçalar olan yemek takımlarını tencere çatal kaşıkları fln halletmeliyim dimi..
neyi önerirsiniz şu ergün Paşabahçe iyimi? nasıl sipariş verilir ordan kütahyanın setleri çok bi uygun geldi gözüme güvenebilirim dimi

canım bence dediğin gibi büyük parçaları halletmen daha iyi en azından beğendiğini alırsın sonra mecbur kaldığın için uygununa gitmez gözün...ergün paşabahçe'de bazı şeyler çok uygun ben de yemek takımımı ordan aldım paketlemesi, kargoya veriliş hızı teslimatı falan çok çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim

kütahyanın iki seti arasında kaldım
Kütahya kare bone yemek takımı çeyiz seti 01
kütahya 195 prç kare çeyiz seti

bide acaba emsanmı alsam kütahyadan daha uygun.. kütahyanın porseleni tartışılmaz tabiki ama çeliğini hiç duymadım önerilirmiki acaba bir sürü para vermeye ne gerek var emsanmı alsam.. allahım ne zor işler:)

canım ben çok parçalı çeyiz setlerine hiç ısınamıyorum.. kampanyayı uygun fiyata hisar yapsa al derim mesela..ama dediğin gibi kütahyanın çeliği nasıldır değildir hiç bilmiyorum bence kendin oluştursan uyguna gelebilir yine ...örneğin ben yemek takımını 450 ye kütahya'dan aldım, tencerelerimi korkmazdan 300'e aldım, yine korkmazdan çatal bıçağı 274 tl ye..düdüklü hediye demiş ama ben düdüklünün güvenilir bir markadan alınmasından yanayım

sen süpersin ozaman yaaa... korkmazın hangi tenceresini aldın o fiyata yav.. varsa link fln atsan ya.. bende öle kendim set yapaym bari daha uyguna gelecek bana

sen süpersin ozaman yaaa... korkmazın hangi tenceresini aldın o fiyata yav.. varsa link fln atsan ya.. bende öle kendim set yapaym bari daha uyguna gelecek bana

vertex modelini aldım canım, ben epey bakındım bu fiyata bulamamıştım şansa evkurdan aldım ama hala var mıdır aynı fiyat mıdır bilmem..şimdi baktım aldığım fiyata nerden bulursun diye sanal reyonumda var, ama hiç alışveriş yapmadım yapan bir arkadaş varsa güvenilirse söylesin sana.. linki şu : En Ucuz Korkmaz A1971 Vertex Tencere Seti : Tencere Setleri : Mutfak Gereçleri : : www.sanalreyonum.com

şekerim bi çeyiz listen falan var mı ? :) ne alınması gerekir vs. ben baya karıştırdım :) uzaklaştım olaydan ne beğenirsem alıyorum ihtiyaçlar kaldı valla :)

şekerim bi çeyiz listen falan var mı ? :) ne alınması gerekir vs. ben baya karıştırdım :) uzaklaştım olaydan ne beğenirsem alıyorum ihtiyaçlar kaldı valla :)

valla canım çok incelediğim bir liste değil ama en azından alternatif olabilir sana :) küçük şeyleri almak çok zevkli tatlım ondan insan onlara sarıyor :) listeyi ekleyemiyorum eve gidince excel halinde atarım ya da buraya yazıyım sen düzenle

mutfak
12 kişilik yemek takımı-misafir
6 kişilik yemek takımı-gündelik
12 kişilik çbk takımı- misafir
6 kişilik çbk-gündelik
seramik tencere seti
çelik tencere seti
tava seti
6 ya da 12 kişilik su takımı-misafir
çay/nescafe fincan takımı
su bardağı-gündelik
çay bardağı-gündelik
çaydanlık
düdüklü tencere
tepsi takımı
kepçe takımı
bıçak seti
tahta kaşık spatula seti
meyve bıçağı seti
kahvaltılık saklama seti
kek kalıbı
baharat takımı
tuzluk biberlik
yağlık sirkelik
saklama kavanozları
salata kaseleri
çerez takımı
makarna süzgeci
limon sıkacağı
derin plastik kaplar
rende
oklava merdane ve elek
havan
kesme tahtası
nihale

isteğe bağlı
6 kişilik kahvaltı takımı
krep tava
wok tava
yemek ısıtmak saklamak için minik tencereler
salata kurutucu
patates ezici
sarımsak sıkacağı
dondurma cup takımı
dondurma servis kaşığı
güveç kaseler
makarna haşlama tenceresi

ev tekstili
yatak örtüsü
nevresim takımı 4 adet
pike takımı 2 adet
battaniye 2 adet
masa örtüsü-misafir
masa örtüsü-gündelik
bornoz takımı
havlu takımı
yorgan 2 adet
yastık 6 adet
mutfak önlüğü- tutcak fırın eldiveni
paspas
klozet takımı
hurçlar

isteğe bağlı
yedek yatak örtüsü
alez
fazladan nevresim tk çift k-tek k.
fazladan nevresim battaniye
tek lastikli çarşaf
amerikan servisler

elektrikli aletler
elektrikli süpürge
ütü
kettle
blender
tost makinası
saç kurutma makinası
silk epil

diğer eksikler
ütü masası
çamaşır kurutma teli
elbise askısı
mandal
banyo ve mutfak çöp kovası
tuvalet fırçası
vileda seti
leğen
banyo kovası
masrapa
deterjan kutusu

hepinize kolay gelsin kızlar :)

bir önerim olacak, şayet evlenmenize çok varsa çeyiz için çok yüklenmeyin derim ben...
niye derseniz şu an ev dolu fakat ben her gün başka bir şey daha beğeniyorum alıyorum, kendi evimde nereye koyacağım hepsini bilemiyorum :26:
çok eşyadan da nefret ederim hem...
bakalım ne yapacağım

canım istoç söylenildiği kadar uygunmu gerçekten.. şu yemek takımlarını bardakları fln ordanmı almalı sen orda çalışıyosun fikrin vardır diye sorayım dedim.

aaa çok güzelmiş tencerelerin valla bayıldım..
tabakların nasıl ince porselenmii güzellermi.. bende annemede danıştım ergün paşabahçeden alacağım tabaklarımı.. kredi kartımın kasilmesini bekleyeceğim ama önce :)

inceler canım sade dahası spor bir model, ama kütahyanın başka takımları da çok şık kare olanları falan. şimdiden güle güle kullan o zaman :)

canım istoç söylenildiği kadar uygunmu gerçekten.. şu yemek takımlarını bardakları fln ordanmı almalı sen orda çalışıyosun fikrin vardır diye sorayım dedim.

Aslında çok aman aman bi fark yok, daha doğrusu burdaki mağazalar toptan satış yaptıkları için perakende de hemen hemen dış mağazalarla aynı fiyata veriyorlar. Adam bi konteynerden ettiği kari, belki 3 kalem üründen elde etmek ister bu nedenle :)

Ben Z blokların karşısında çalışıyorum züccaciye mağazında internet satışında :)

oda doğruu.. ama insanda görmeden alamıyo tedirgin oluyo bu nedenle önce orlarda bi dolanıp bakınsammı diyorum bir arkadaşım söylemişti bir mağzadan herşeyini almş tabak çanak baharatlıkları mutfakla iligli herşeyini 2000TL ye kapadığını söledi heveslendim açıkçası.. dayımında tanıdığı bir züccaciye varmış belki bi güzellik yapar die düşünüyorum açıkçası :) orasıda çok karışık bea git kaybol cinsinden,

ben naptımmmm şu büyükleri aldım.. hemde hiç ummadğım bir anda alıverdim yemek takımı çatal bıçak takımı tencere seti yanında hediyesi kahvaltı seti ve erkek bakım kiti hepisini 1500 e alıverdimmmm .. çok mutluyum bunuda atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…