ekonomist çeyize başlarsa :)

hahaha gördüm az önce, en güzelini yapmışsın canım epey büyük şeyler aradan çıkmış. mutlulukla kullan inş :)

bu ayın 19'nda nişanım var kızlar, sadece gelin-damat bohçası hazırlayacağız, işimiz kolay olsun uğraşmayalım dedik, hatta hiç yapmayalım desemde bizimkileri ikna edemedik. az ve öz bir şeyler almaya çalışıyoruz.
ilk olarak 6'lı gecelik setimi sunuyorum

daha sonra iç çamaşırlarım
Eki Görüntüle 1067517

pijama takımı aldım
beyaz olanı benimki

erkek arkadaşım için pijama takımı aldım, iç çamaşırı takımı aldım ama iç çamaşırlarının üstündeki resimleri bende bir tiksinçlik uyandırıyor sadece pijama takımını koyuyorum :)

Son düzenleme:

bende seni ziyarete geldim güzel şeyler almıssın bohcan için güzel günlerde kullanın ve evet son dedigine katılıyorum
çok az kalmıs nişana masallah

bende seni ziyarete geldim güzel şeyler almıssın bohcan için güzel günlerde kullanın ve evet son dedigine katılıyorum
çok az kalmıs nişana masallah

hoş geldiiin :)
daha aldıklarımı yükleyemiyorum yarın artık site sorun veriyor.
senin düğününe, benim de nişanıma az kaldı canım

nişan bohçasının devamı

bana gelecek olan bohça

benim götüreceğim bohça

çoraplar

bu the body shop'dan aldığım set, kokusuna bayılıyorum

bunlar da ikimizin ufak tefek bakım ve makyaj malzemesi

onun bakım malzemelerini şunun içine koyucam, evlendiğimizde de içine havlu vs koyabilmek için kullanışlı olması amacıyla aldım

aynı amaçla aldığımız diğeri üstteki benimki :)

süslemek için aldığımız kurdele ve tül

son olarak da beyaz altın tuttura tuttura gittiğim ama elimde duruşuna bayıldığım klasik alyansım :) önyargılı olmamak gerek bir kere daha anladım

Son düzenleme:
yukarıda resimler çıkmıyordu sanırım
nişan bohçasının devamı

bana gelecek olan bohça

benim götüreceğim bohça

çoraplar

bu the body shop'dan aldığım set, kokusuna bayılıyorum

bunlar da ikimizin ufak tefek bakım ve makyaj malzemesi

onun bakım malzemelerini şunun içine koyucam, evlendiğimizde de içine havlu vs koyabilmek için kullanışlı olması amacıyla aldım

aynı amaçla aldığımız diğeri üstteki benimki :)

süslemek için aldığımız kurdele ve tül

son olarak da beyaz altın tuttura tuttura gittiğim ama elimde duruşuna bayıldığım klasik alyansım :) önyargılı olmamak gerek bir kere daha anladım

Son düzenleme:
Canım Allah tadınızı kaçırmasın hepsi çok güzeller hep böyle heyecanlı kalın

Canim bigun gelcem diyodun geldin sevindim gelisinle guzel bir haber de verdin bizlere insallah mutlu olursunuz hep

son aldıklarım,

minnak çaydanlığım-korkmaz orbit

sahan-omlet setim korkmaz'ın kappa modelini aldım ama resmini bir türlü bulamadım myra'ya benzer bir model ondan bunu koyuyorum

çok lazımdı(!) ocak çakmağım :)

2 adet de english home yüz havlum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…