ekonomist çeyize başlarsa :)

erkek arkadaşımla bir şeyler yolunda gitmiyor; çeyiz olayına karşı tüm hevesim bugun itibariyle son buldu; eski gamzeye dönmüş bulunmaktayım...artık sizinkileri takip edicem :)

Kuzum,

Yazdıklarını okudum, canın epey sıkılmış anlaşılan

Bu süre birbirinizi tanıma süreniz, her olaya karşı tutumunu ve düşüncelerini iyi analiz et,

Sakın ola, evlendikten sonra nasılsa değişir, değiştiririm diye düşünme,

20 yaşından sonra kimsenin huyu da suyu da değişmez, var olan fıtratı neyse ona göre karar vericeksin,

Aile olmak maddi ve manevi sorumluluk getiren bir mevzu, sadece parayla da olmuyor parasız da olmuyor,

Önemli olan birlikte karar verebilmeniz ve düşüncelerinizin aynı istikamette olması, sonuçta evliliğe giden süreç ne kadar uzarsa sıkıntılar da o kadar büyüyor,

Hayırlı işleri ertelememeye yönelik bir hadis-i şerif vardır, imkan ve fırsatları iyi değerlendirip yuvayı kurmak lazım,

Sana bir arkadaş olarak verebileceğim en iyi tavsiye, bol bol dua etmen ve işleri akışına bırakman,

Su akıyor yolunu buluyor Allahın izniyle... Umarım hakkında hayırlısı olur ve hiç üzülmezsin tatlım...

ne güzel şeyler yazmışsın.. biliyorum canım insanları değiştirmek gibi bir çabanın nafile olduğunu. Durumu dediğin gibi analiz etmeye o şekil karar vermeye çalışıyorum. Hayırlısı olur inşallah canım benim

kendimi bir şey almamak için tutuyorum ama english home'a dayanamadım istediğim bir kaç bir şey vardı aldım valla :)

dikiş kutum

takı askılığım

askılarım 12 adet aldım

canım herşeyin çok güzel
bişe sormak istiyorum

korkmaz vertex tencere setini nerden ve ne kadara aldın ? bende bu seti çok beğeniyorum ama kararsızım.

Cevap verirsen sevinirim :)

canım herşeyin çok güzel
bişe sormak istiyorum

korkmaz vertex tencere setini nerden ve ne kadara aldın ? bende bu seti çok beğeniyorum ama kararsızım.

Cevap verirsen sevinirim :)

teşekkür ederim canım, yeni başladıysan sen de benim gibi excelde neyi ne kadar aldığını tutmanı tavsiye ediyorum..şimdi hemen bakarak söylüyorum excelime :) vertex tencere setimi 300 tl ye almışım cezvemi setimi 85'e çaydanlığını da 135 'e almışım tatlım

evet tatlım yeni başlıyorum fikir güzel benimde bi defterim var ona yazıyorum :)
ürün benim sorduğum fiyat :))))

bende alıyım mı tatlım tavsiye edermisin ki :) çok beğendim modelini ama diğer modellerine bakıyorum da arada baya bi fiyat farkı var
2 set alınıyor bu fiyata ( biraz kararsızım

canım ben epey ayıla bayıla aldım bu tencere setini tipleri çok hoş, benim evlenmeme epeyce olduğundan rahat şekilde ödeme niyetiyle aldım, bir anda almayacaksan bir çok şeyi al, ama alıcak çok şeyim var diyorsan başka seçeneklere bak canım, ne desem yalan olur o açıdan..ama çok sevdim tencerelerimi onu da belirtiyim :)

Canım evdeki hesap çarşıya uymadı bu ay alacağım büyük çeyizlerin parası; kartal yuvası, greyder ve mudo'ya gitti :) biraz da ruhları gönülleri mutlu etmek lazım hediye paketi açtırmak lazım diye düşündüm

tencere ve telve bir sonraki aya kaldı. ıvır zıvırlara devam yine

olsun tatlım sen de beşiktaşlısın benim de gitti paracıklarım oraya ama helal olsun :) olsun sonra alırsın boşveeeeeer

Şöyle ki, uzun bi zamanım var gibi :) 3 Mayıs 2014 düğün tarihimiz :) Salon falan tutuldu...

Bende kendim ödeyeceğim çoğu şeyi bu nedenle gözüm kalmasın beğendiğim bişeyle istiyorum :) uzun bi süre seve seve kullanırım kullandıkça da bu konuşmalarımızı hatırlarım :)

Teşekkür ederim canım bu arada bende bikaç şey aldım paylaşıcam bakarsan sevinirim :))

ohh tarihi de almışsınız, zaman hızlı geçiyor canım anca alırsın alıcaklarını da ödersin.. severek kullanmak önemli fiyatı normalde 439 tl yanılmıyorsam uyguna buldum ben epey, sen de bu fiyata bulursan al gitsin :) şimdiden hayırlı olsun her şeyin. aldıklarını paylaş canım bakıcam hemen :)

o zaman o tencere seti benim olmalıııııııııı

:) İnşallah tatlımm, eklediklerin de çok güzeldi güle güle kullan hepsini

Teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim

İstoçta çalışıyorum ben bilmiyorum sen nerde oturuyosun yada çalışıyosun alışveriş için gelirsen ben sana yardımcı olurum biçok tanıdığım dükkan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…