ekonomist çeyize başlarsa :)

ben naptımmmm şu büyükleri aldım.. hemde hiç ummadğım bir anda alıverdim :KK1: yemek takımı çatal bıçak takımı tencere seti yanında hediyesi kahvaltı seti ve erkek bakım kiti hepisini 1500 e alıverdimmmm .. çok mutluyum bunuda atlattım :KK76: :KK9:

hahaha gördüm az önce, en güzelini yapmışsın canım epey büyük şeyler aradan çıkmış. mutlulukla kullan inş :):21:

az önce the mia marka aldığım kahvaltı ve yemek takımı olarak geçen 54 parça takımım

$d9uhi28wyb2ebfrflivj.jpg

bu ayın 19'nda nişanım var kızlar, sadece gelin-damat bohçası hazırlayacağız, işimiz kolay olsun uğraşmayalım dedik, hatta hiç yapmayalım desemde bizimkileri ikna edemedik. az ve öz bir şeyler almaya çalışıyoruz.
ilk olarak 6'lı gecelik setimi sunuyorum :KK9:
$gecelik takýmý.jpg $gecelik takýmý2.jpg

daha sonra iç çamaşırlarım
$Pierre-Cardin-Straplez-Sutyen-Ta_5018_1.jpg Eki Görüntüle 1067517

pijama takımı aldım
$pijama takýmý.jpg beyaz olanı benimki

erkek arkadaşım için pijama takımı aldım, iç çamaşırı takımı aldım ama iç çamaşırlarının üstündeki resimleri bende bir tiksinçlik uyandırıyor sadece pijama takımını koyuyorum :)
$erkek pijama takýmý.jpg

Son düzenleme:
bu ayın 19'nda nişanım var kızlar, sadece gelin-damat bohçası hazırlayacağız, işimiz kolay olsun uğraşmayalım dedik, hatta hiç yapmayalım desemde bizimkileri ikna edemedik. az ve öz bir şeyler almaya çalışıyoruz.
ilk olarak 6'lı gecelik setimi sunuyorum :KK9:
Eki Görüntüle 1067509 Eki Görüntüle 1067510

daha sonra iç çamaşırlarım
Eki Görüntüle 1067511 Eki Görüntüle 1067517

pijama takımı aldım
Eki Görüntüle 1067512 beyaz olanı benimki

erkek arkadaşım için pijama takımı aldım, iç çamaşırı takımı aldım ama iç çamaşırlarının üstündeki resimleri bende bir tiksinçlik uyandırıyor sadece pijama takımını koyuyorum :)
Eki Görüntüle 1067513

bende seni ziyarete geldim :KK1: güzel şeyler almıssın bohcan için güzel günlerde kullanın:KK16: ve evet son dedigine katılıyorum :KK9:
çok az kalmıs nişana masallah :KK16::nazar:

bende seni ziyarete geldim :KK1: güzel şeyler almıssın bohcan için güzel günlerde kullanın:KK16: ve evet son dedigine katılıyorum :KK9:
çok az kalmıs nişana masallah :KK16::nazar:

hoş geldiiin :)
daha aldıklarımı yükleyemiyorum yarın artık site sorun veriyor.
senin düğününe, benim de nişanıma az kaldı canım:KK3:

nişan bohçasının devamı

bana gelecek olan bohça
m1ce.jpg

benim götüreceğim bohça
61g6.jpg

çoraplar
wc3b.jpg

bu the body shop'dan aldığım set, kokusuna bayılıyorum
53ol.jpg

bunlar da ikimizin ufak tefek bakım ve makyaj malzemesi
df1r.jpg

onun bakım malzemelerini şunun içine koyucam, evlendiğimizde de içine havlu vs koyabilmek için kullanışlı olması amacıyla aldım
lmyb.jpg

aynı amaçla aldığımız diğeri üstteki benimki :)
41kr.jpg

süslemek için aldığımız kurdele ve tül
2psj.jpg

son olarak da beyaz altın tuttura tuttura gittiğim ama elimde duruşuna bayıldığım klasik alyansım :) önyargılı olmamak gerek bir kere daha anladım
ea16.jpg

Son düzenleme:
yukarıda resimler çıkmıyordu sanırım
nişan bohçasının devamı

bana gelecek olan bohça
P3p4nb.jpg

benim götüreceğim bohça
LP27nz.jpg

çoraplar

NV36nP.jpg

bu the body shop'dan aldığım set, kokusuna bayılıyorum

rLjBOB.jpg

bunlar da ikimizin ufak tefek bakım ve makyaj malzemesi

8nk0Yr.jpg

onun bakım malzemelerini şunun içine koyucam, evlendiğimizde de içine havlu vs koyabilmek için kullanışlı olması amacıyla aldım

9XR8NQ.jpg

aynı amaçla aldığımız diğeri üstteki benimki :)

qq31vW.jpg

süslemek için aldığımız kurdele ve tül

rLjB0N.jpg

son olarak da beyaz altın tuttura tuttura gittiğim ama elimde duruşuna bayıldığım klasik alyansım :) önyargılı olmamak gerek bir kere daha anladım

lYL2qk.jpg

Son düzenleme:
Canım Allah tadınızı kaçırmasın hepsi çok güzeller hep böyle heyecanlı kalın:KK16:

Canim bigun gelcem diyodun geldin sevindim gelisinle guzel bir haber de verdin bizlere insallah mutlu olursunuz hep :nazar::KK16:

son aldıklarım,

minnak çaydanlığım-korkmaz orbit
$orbit çaydanlýk.jpg

sahan-omlet setim korkmaz'ın kappa modelini aldım ama resmini bir türlü bulamadım myra'ya benzer bir model ondan bunu koyuyorum
$korkmaz sahan set.jpg

çok lazımdı(!) ocak çakmağım :)
$ocak çakmaðý.jpg

2 adet de english home yüz havlum
$yüz havlusu.jpg $havlu 2.jpg

Son düzenleme:
X