Internetim çekmediği için üat üste basıyorum bazen 1 tane bile gitmiyor bazen 3,4 defa gidiyor.Aynı mesajı neden birden fazla yazıyorsun ki.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ekonomik olarak gecinmek zor
- Konu Sahibi Se_n_299
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Off konu buraya nerden geldi ferhans . Tamam en çok çalışan sensin , ev hanımlarının hepsi pis ,kötü , iş yaramazlarin teki ,tekiyiz. En çok senin faydan var topluma . Oldu mu gönlün , bu arada nasıl bir is yerin varsa kk da sürekli yorum yaziyorsunBizim ülkede bildiğiniz üzere bir erkekle (sevdiği adam diyelim de mâlum sitede popüler ) yaşamak için koşa koşa okulunu, işini mümkünse değiştiren, mümkün değilse de bırakıp giden kadın hikayeleri meşhurdur. Ama bir tane erkek versiyonu bile belki görülmemiştir bu hikayelerin.
Eee bana şimdi sevdiğim adam, aile olma isteğiyle falan gelecekler olacaktır. Herlade bir kadınlar seviyor heralde bizim ülkede.hiç sevdiği kadın(!) için işini okulunu, memleketini değiştiren erkek yok.sadece kadınlar seviyor ve aile kurmak istiyor anlaşılan.
- 25 Nisan 2018
- 4.237
- 8.255
- 158
Gelişmişligin en önemli göstergesi olması size göre.Ilk mesajda bile o şekilde yazdım.kontrol edebilirsiniz.ve evet kadınların çalışması her ülkede ve yörede gelişmişliğin en önemli göstergesidir.
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Bu arada evli ev kadinlarina neden takıldığını şimdi anladım
Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitede yıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Yok bu dümdüz Ferhansyanlış kişiyi mi etiketlediniz, nickler benziyor :)
- 18 Ağustos 2022
- 2.990
- 9.672
- 88
Yok bu dümdüz Ferhans
Fonet hanımı alıntılamışsınız da ondan sordum, yanlış anladım galiba
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Ay yine mi yaptım @fonet özür dilerim ben @Ferhans a yazmıştım.Fonet hanımı alıntılamışsınız da ondan sordum, yanlış anladım galiba
- 1 Aralık 2020
- 4.511
- 50.833
- 458
Ferhans, kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı, çalışmalı tarzı manifestolarını seni tanımayan üyelere belki yedirebilirsin. Ancak senin bu tarz mesajlarının altında yatan hasetliği geçmiş mesajlarından biliyorum ben.Ilk mesajda bile o şekilde yazdım.kontrol edebilirsiniz.ve evet kadınların çalışması her ülkede ve yörede gelişmişliğin en önemli göstergesidir.
Daha önce, “ben çalışmazken hiçbir erkek suratıma bakmıyordu, bu çalışmayan kadınları erkekler nasıl istiyor” diye söyleniyordun. Asıl derdin kadın istihdamı falan değil. Sen çalışmayan kadınlar nasıl koca bulmuş diye dertleniyosun.
Her “kadın ve çalışmak” temalı konuya böyle hunharca saldırmanın sebebi de bu.
Son düzenleme:
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Dedi çok çocuklu nineleri kıskanıyorum. Sağlıklı üreme sistemi olan kadınları kıskanıyorum diyen Ferhans.Ilk mesajda bile o şekilde yazdım.kontrol edebilirsiniz.ve evet kadınların çalışması her ülkede ve yörede gelişmişliğin en önemli göstergesidir.
Kusura bakma da sen ülke ekonomisine katkın, gelişmişlik seviyemizi fln ancak düşürürsün.
Çalışsan da böyle çalışmasan da böyle.
İnan bana sen pek çok ev hanımından cahilsin. En azından hamile kalabiliyor muyum ayağına evlenmek için sevgilisine katakulli yapıp elinde patlatmıyorlardır, evlerine çocuklarına katkı da bulunuyorlar.
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Ben bu kadına sen hayırdır demekten bıktım …Ferhans, kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı, çalışmalı tarzı manifestolarını seni tanımayan üyelere belki yedirebilirsin. Ancak senin bu tarz mesajlarının altında yatan hasetliği geçmiş mesajlarından biliyorum ben.
Daha önce, “ben çalışmazken hiçbir erkek suratıma bakmıyordu, bu çalışmayan kadınları erkekler nasıl istiyor” diye söyleniyordun. Asıl derdin kadın istihdamı falan değil. Sen çalışmayan kadınlar nasıl koca bulmuş diye dertleniyosun.
Her kadın ve çalışmak temalı konuya böyle hunharca saldırmanın sebebi de bu.
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.850
- 1.223
- 52
Hepinizin ortak derdi olan geçim sıkıntısında dahi ev kadını-çalışan kadın, X partili Y partili, çocuklu-çocuksuz, evli-bekar vs ayrıştırmalar yapıp onun üzerinden birbirinize laf sokuyorsunuz, inanılır gibi değil.
Yahu derdiniz geçinememek, aynı dertten muzdaripken didişmek KK kadınlarının ata sporuna döndü.
Yahu derdiniz geçinememek, aynı dertten muzdaripken didişmek KK kadınlarının ata sporuna döndü.
Yazdıklarımın doğru olduğu gerçeğini değiştiriyor mu ? Neresini inkâr ediyorsunuz ? Neyse belki de kabullenmek lâzım doğamız bu demek ki.hiçbir zaman tam eşitlik olmuyor.yabancılarda bile umutsuz ev kadınları diye bir dizi var.baksanıza kadınlar da hâlinden gayet memnun. Benim gibiler işimize çomak sokmasın diye uğraşıyor. Ama gariplik şurada ki bu çarkta bir aksaklık olur da bir sıkıntı çıkıp bir kadın konu açarsa en büyük tepki neden okumadın çalışmadın, neden bu kadar fekadârlık yaptın diye yine aynı üyelerden geliyor ironik ve tutarsız olan sadece ben miyim acaba ? Bu arada o zaman da çalışmamayı savunmamışım nedenler söylediklerimi tutarsız yapmıyor.Ferhans, kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı, çalışmalı tarzı manifestolarını seni tanımayan üyelere belki yedirebilirsin. Ancak senin bu tarz mesajlarının altında yatan hasetliği geçmiş mesajlarından biliyorum ben.
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Onun o yorumu ne kadar yanlışsa sizin bu yorumunuz da o derece yanlış. Çalışan kadinlari çocuklar konusunda siz de asagilamissiniz. Keşke kimse birbirine karşı böyle önyargılı ve acımasız olmasa. İki uç yorum, ikiside vicdansizca ve karşı tarafı aşağılayan nitelikte.Yorum yapan arkadaşa göre çalışıp çocukları bakıcıya bırakan kadın daha üstün sanırım. Bilmiyorum ergen heralde yoksa böyle bir yorumu olgun biri yapmazdı diye düşünüyorum.
Sizede kolaylıklar diliyorum. Umarım çocuklarınız iyi evlat iyi eş iyi arkadaş ve topluma faydalı insanlar olurlar. Mutluluklar
Çalışınca çocuğunuz neden rezil oluyor açıklar mısınız? Birçok çalışan anne çocuğu gördüm hiçbiri rezil halde değildi..Bende bu yorumu manasız buldum.
Niye gericilik olsun ben lisans mezunu ev hanımıyım küçük çocuğum var bakacak kimsem yok çocuğumu rezil edip calisacagima kendim bakıyorum.
Eşimin maaşını iyi kullanıp temiz yaşantı sürmeye çalışıyorum.
Çocuklarıma iyi bakıyorum iki evladimla ilgilenip evime kendime bakıyorum.
Ev yemeği yapıp çarşıya pazara ben gidiyorum.inanin buna çalışsam belki daha az yorulurdum.calisan bayan benden az yoruluyorsur bu kesin ve net.aksmqa kadar ayaktayım.ugrasiyorum.
Çalışmayı bende seviyorum.cocuklarimin çalışan bayan olması için çabalıyorum eğitim ve hayat için uğraşıyorum.
Fakat ben çalışmıyorum şartlar bunu gerektiriyor bende hayata bu şekilde katkıda bulunuyorum..
Evi çevirmek ekonominin can damarı şu dönemde bence ev hanımlarının görevi daha zor ve önemli.bir beslenme hazırlamak bir yemek yapmak ekonomiyle alakalı
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Aynen ya, güya çalışmayanları savunuyorlar, çalışanları asagilayip anneliklerinden vuruyorlar.Çalışınca çocuğunuz neden rezil oluyor açıklar mısınız? Birçok çalışan anne çocuğu gördüm hiçbiri rezil halde değildi..
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Bu konuda haklısın. Bizim ülkede kadınlar erkekler için okulu bırakır, işi bırakır, şehir değiştirir...Bizim ülkede bildiğiniz üzere bir erkekle (sevdiği adam diyelim de mâlum sitede popüler ) yaşamak için koşa koşa okulunu, işini mümkünse değiştiren, mümkün değilse de bırakıp giden kadın hikayeleri meşhurdur. Ama bir tane erkek versiyonu bile belki görülmemiştir bu hikayelerin.
Eee bana şimdi sevdiğim adam, aile olma isteğiyle falan gelecekler olacaktır. Herlade bir kadınlar seviyor heralde bizim ülkede.hiç sevdiği kadın(!) için işini okulunu, memleketini değiştiren erkek yok.sadece kadınlar seviyor ve aile kurmak istiyor anlaşılan.gram ilerleme yok ya ülkede yıllardır.
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
57 yaşında sigara içmezdi ,alkol içmezdi stresli iş hayatı vardırAllah rahmet eylesin yarina ne olcagimiz belli degil kac yasindaydi ablaniz ben sigara yapiyor diye duymustum pankreas kanserini ama...
Kemik ağrıları vardı ve bol,bol başı ağrıyor du ,
Bizim ülkede bildiğiniz üzere bir erkekle (sevdiği adam diyelim de mâlum sitede popüler ) yaşamak için koşa koşa okulunu, işini mümkünse değiştiren, mümkün değilse de bırakıp giden kadın hikayeleri meşhurdur. Ama bir tane erkek versiyonu bile belki görülmemiştir bu hikayelerin.
Eee bana şimdi sevdiğim adam, aile olma isteğiyle falan gelecekler olacaktır. Herlade bir kadınlar seviyor heralde bizim ülkede.hiç sevdiği kadın(!) için işini okulunu, memleketini değiştiren erkek yok.sadece kadınlar seviyor ve aile kurmak istiyor anlaşılan.gram ilerleme yok ya ülkede yıllardır.
Yoo benim eşim şehrini ve işini değiştirdi alanı bu şehirde kör resmen sadaka gibi kazanıyor ama bu şehirde bile kazanıyor. Şikayeti varmi hayır. Onu da çağırdıklari iş yerindeki arkadaşı 7x eski isyeri 4x kazanmış bu ay. Oluyor böyle şeyler, cokta şey yapmamak lazım
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Benimki de değiştirdi ama çoğu fedakarlığı kadın yapıyor.Yoo benim eşim şehrini ve işini değiştirdi alanı bu şehirde kör resmen sadaka gibi kazanıyor ama bu şehirde bile kazanıyor. Şikayeti varmi hayır. Onu da çağırdıklari iş yerindeki arkadaşı 7x eski isyeri 4x kazanmış bu ay. Oluyor böyle şeyler, cokta şey yapmamak lazım
Ferhans, kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı, çalışmalı tarzı manifestolarını seni tanımayan üyelere belki yedirebilirsin. Ancak senin bu tarz mesajlarının altında yatan hasetliği geçmiş mesajlarından biliyorum ben.
Evet arkadaşlara yazacaktım ama karışma dedim