- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Artık düşünüyorlardır birseyler. Eridi çünkü iyice maaşlar. Alışverişten geliyorum mont aldım kendime3600 ü bekliyorum dört gözle annem için. Onla borçlarımı kapatacağım valla. Yüzde 40 da zam bekliyorum en az. Gelmezse yandık
Ben de AVM yolundayım. Bir şey almadan dönmeyi umut ediyorumArtık düşünüyorlardır birseyler. Eridi çünkü iyice maaşlar. Alışverişten geliyorum mont aldım kendimebiraz stres attim
Çok kalabalık her yer yaaaBen de AVM yolundayım. Bir şey almadan dönmeyi umut ediyorum
Memur ve emekli avucunu yalayacak malesef bence ceycey.. asgari ücretli %100 bile zam alabilir.3600 ü bekliyorum dört gözle annem için. Onla borçlarımı kapatacağım valla. Yüzde 40 da zam bekliyorum en az. Gelmezse yandık
Onlar faydalı zaten. Hem de çok. Yoğurt peynir kefir. FErmente hali yani. Mastettiğim çiğ sütAma benim oğlum hergün 1 bardak kefir 1 büyük kase yoğurt bazen 2 kase yiyor
Fermente mayalanmjş hali verilmeli. Kastettiğim içtiğimiz süt.Ama sütten yapılan yoğurt kefir faydalı onu da mı yemesin kuzucuklar
Evet ama süte gelen zam herşeyi etkileyecekOnlar faydalı zaten. Hem de çok. Yoğurt peynir kefir. FErmente hali yani. Mastettiğim çiğ süt
Gule gule giysinArkadaşlar, LCW da bile çocuk takımları çok pahalı demişti bir arkadaş. Mont, bot konusunda çözümüm yok ama bugün pazara gittim çok güzel çocuk takımlari vardı fiyatları da 150-180 arasında. Ben kızıma kreş için 10 takım aldım hepsi de çok güzeller, kumaş ve dikim vs.
Büyükler için kalıp sorunu olsa da çocuklarda çok guzel şeyler oluyor pazarda. Ben yıllardır kızımın kiyafetlerini pazardan alıyorum. Bu yıl beklediğimden çok ucuzdu valla, geçen yıl 100 liradan aldığım takımlar bu yıl 150 olmuştu. Beni şaşırttı bu durum
Bir takımını paylaşayım siz de alın arkadaşlar zincir marketlerden alış veriş yaparak ülke zenginliğinin de küçük bir kesimin elinde toplanmasına sebep oluyoruz (kamu spotu)Eki Görüntüle 3142330
Watsonsa girmeden çıkamazsın ordanBen de AVM yolundayım. Bir şey almadan dönmeyi umut ediyorum
Aslında en mantiklisi ne yiyip ictiysen onu ödemek. Sartlar böyle olmasada olmasi gereken o. Kim ne istiyorsa yer içer ,hesabıda ona göre öder.bir arkadaş grubum var, ayda 1-2 kez alkollü plan yaparız. artık bu planlara dahil olmamaya başladım. onlar da benim gibi çalışan, tek farkımız ev kirası ödemiyorlar. gerçi kira deyip geçmemek lazım, kiralar az değil, bizimki de az değil.
adetimizdir, genelde herkes aynı miktarda yer içer, hesap gelince üçe bölünür. bugüne kadar kimse kartı uzatıp şunları bunları bu karttan al dememiştir kasaya. açıkçası hep böyle alıştığımız için ben çekiniyorum böyle yapmaya. geçenlerde, "kim ne derse desin sadece kendi içtiğimi ödeyeceğim" diye kendime söz verdiğim halde kaşla göz arasında hesap yine üçe bölündü. ben sadece 2 bira içmiştim, arkadaşlar maşallah biralar, kokteyller havada götürdü. üçe bölününce, bireysel tükettiğimden daha fazla hesap ödemiş oldum doğal olarak. geçen çıtlattım, ya çok zamlandı her şey, çok yüksek tutuyor hesaplar falan dedim. aman wurst sen de, ayda 1-2 kez anca bir araya geliyoruz ne için çalışıyoruz ki, aramızda lafı mı olur gibisinden karşılık aldım. uzatmadım. lakin ikidir çağırıyorlar, bahane uydurup gitmiyorum. her buluştuğumuzda, son zamlarla beraber kişi başı 400'ün altında kalkamıyoruz. ben 400'e en son kendime ne aldım bilmiyorum. 3 saatlik keyif için bu parayı harcayamıyorum artık. alkolsüz planlara da yanaşmıyorlar, ne zaman sadece kahve dediysek buluşunca bi şekilde alkole döndü iş. eskiden dokunmayan ne varsa zamlar yüzünden dokunuyor, kimse kusura bakmasın. ikidir ekiyorum kızları.
Fast food AVM de o yüzden güzel. Arkadaşlarla çocuklarla gldlnce herkes kendi ne isterse alıyor ödüyor masaya getiriyor. Ha birimiz dondurma alıyoruz çocuklara birimiz uygun fiyatlı kahvelerden o başka. Ama lüks restaurantta hesap paylaşmak zor.Aslında en mantiklisi ne yiyip ictiysen onu ödemek. Sartlar böyle olmasada olmasi gereken o. Kim ne istiyorsa yer içer ,hesabıda ona göre öder.
Çocuklu olunca öyle genelde tabi ki. Ama bekar gruplari kesmez avm bence. Hesapta bolüsülebilir aslında sorun olmaz ama alışmışlar. En güzeli garson gelince kartı ve bahşişi uzatıp buradan şunları alın deyip ödemek. Kalanlar da kendi ictiklerini ödesin ki zaten hesap bölüsüyorlarmış sonuçta.Fast food AVM de o yüzden güzel. Arkadaşlarla çocuklarla gldlnce herkes kendi ne isterse alıyor ödüyor masaya getiriyor. Ha birimiz dondurma alıyoruz çocuklara birimiz uygun fiyatlı kahvelerden o başka. Ama lüks restaurantta hesap paylaşmak zor.
İsmin B ile başlıyor olabilir mibir arkadaş grubum var, ayda 1-2 kez alkollü plan yaparız. artık bu planlara dahil olmamaya başladım. onlar da benim gibi çalışan, tek farkımız ev kirası ödemiyorlar. gerçi kira deyip geçmemek lazım, kiralar az değil, bizimki de az değil.
adetimizdir, genelde herkes aynı miktarda yer içer, hesap gelince üçe bölünür. bugüne kadar kimse kartı uzatıp şunları bunları bu karttan al dememiştir kasaya. açıkçası hep böyle alıştığımız için ben çekiniyorum böyle yapmaya. geçenlerde, "kim ne derse desin sadece kendi içtiğimi ödeyeceğim" diye kendime söz verdiğim halde kaşla göz arasında hesap yine üçe bölündü. ben sadece 2 bira içmiştim, arkadaşlar maşallah biralar, kokteyller havada götürdü. üçe bölününce, bireysel tükettiğimden daha fazla hesap ödemiş oldum doğal olarak. geçen çıtlattım, ya çok zamlandı her şey, çok yüksek tutuyor hesaplar falan dedim. aman wurst sen de, ayda 1-2 kez anca bir araya geliyoruz ne için çalışıyoruz ki, aramızda lafı mı olur gibisinden karşılık aldım. uzatmadım. lakin ikidir çağırıyorlar, bahane uydurup gitmiyorum. her buluştuğumuzda, son zamlarla beraber kişi başı 400'ün altında kalkamıyoruz. ben 400'e en son kendime ne aldım bilmiyorum. 3 saatlik keyif için bu parayı harcayamıyorum artık. alkolsüz planlara da yanaşmıyorlar, ne zaman sadece kahve dediysek buluşunca bi şekilde alkole döndü iş. eskiden dokunmayan ne varsa zamlar yüzünden dokunuyor, kimse kusura bakmasın. ikidir ekiyorum kızları.
Fast food AVM de o yüzden güzel. Arkadaşlarla çocuklarla gldlnce herkes kendi ne isterse alıyor ödüyor masaya getiriyor. Ha birimiz dondurma alıyoruz çocuklara birimiz uygun fiyatlı kahvelerden o başka. Ama lüks restaurantta hesap paylaşmak zor.
eninde sonunda soracaklar onlar da bana, sen de hep ekmeye başladın bizi, neden diye. ben de söyleyeceğim, hesaplar çok tutuyor ben zorlanıyorum, şartlar böyle olmasa 50-100 fazla ödemişim sorun olmazdı ama artık kaldıramıyorum. alkollü mekana giderken hesapları artık bireysel ödeyelim, üçümüz de zengin değiliz sonuçta diyeceğim.Çocuklu olunca öyle genelde tabi ki. Ama bekar gruplari kesmez avm bence. Hesapta bolüsülebilir aslında sorun olmaz ama alışmışlar. En güzeli garson gelince kartı ve bahşişi uzatıp buradan şunları alın deyip ödemek. Kalanlar da kendi ictiklerini ödesin ki zaten hesap bölüsüyorlarmış sonuçta.
Offfff peynirlere zam gelmiş eşim haftasonu markette fark ettiHafta sonu yine zam gelmis
Çiğ süte zam gelince bütün süt ürünleri zamlandi maalesefOfffff peynirlere zam gelmiş eşim haftasonu markette fark etti
çelişki değil tecrübe.Valla yazmıyım yazmıyım dedim ama böyle iddialı mesajlarınızdan sonra eski konularınıza baktım. Çocuğunuz küçükken açtığınız konuda kızınızı bırakıp işe dönmek istemediğinizi, evde oturup çocuğunuzu büyütmek istediğinizi ama mecburiyetten işe gittiğinizi yazmışsınız.
Çalışmak istemediğinizi de üstüne basa basa belirtmişsiniz. Şu söylediğinizle eski açtığınız konu ne kadar çelişkili. Maddi manevi kendinizi geliştirmek için değil mecbur olduğunuz için çalışıyorsunuz.
bence iyi okumamışsınızKK da okuduğum en iyi yorumlardan biri.
Kapak sesi buraya kadar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?