- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Size yapılan her kapak benim için iyi yorumdur. Laf soktum gibi olsun diye üç beş gülücük koymak isterdim ama gerek yok.bence iyi okumamışsınızen iyi yorum anlayışınız buysa size daha fazla cümle kuramayacağım gerek yok
niyeki size yazdığımı yada sizi tanıdığımı sanmıyorum. bu kadar kasmayın ya bune intikam duygusuSize yapılan her kapak benim için iyi yorumdur. Laf soktum gibi olsun diye üç beş gülücük koymak isterdim ama gerek yok.
İntikam duygusu değil de böyle sizin gibi boşa sallayanlara birisi çıkıp sende geçmişte böyleymişsin şimdi havan kime diyor ya. İşte ona bayılıyorumniyeki size yazdığımı yada sizi tanıdığımı sanmıyorum. bu kadar kasmayın ya bune intikam duygusu
ayrıca kapaklık bir durumda yokki... biraz araştırın madem çok boş vaktiniz var zira. yani boşa sevinmeyin
çalışmayan kadınların çocuklarının yaralı olduğunu söylemişsiniz. Tecrübeye dayalı konuştuğunuza göre işten ayrıldığınız ve çalışmadığınız dönem çocuğunuz yaralar aldı o zaman ordan biliyosunuz. Bir de o dönem anladığım kadarıyla sürekli altın günü falan geziyormuşsunuz.çelişki değil tecrübe.
eski konularımda vadır. ben işten ayrıldım. uzun süre çalışmadım her ikisini de tecrübe ettim ve sonra koşarak işe döndüm.
o zamandan beride kesinlikle maddi ve manevi anlamda çalışan, para kazanan kadın güçlüdür diye düşünüyorum.
Aslında belki de gerçekten deneyimlemistir. Hepimizde vardır bu, çalışan calismaktan bıktım der, ev hanımı evden bıktım der.İntikam duygusu değil de böyle sizin gibi boşa sallayanlara birisi çıkıp sende geçmişte böyleymişsin şimdi havan kime diyor ya. İşte ona bayılıyorum
Evet deneyimlemiş olabilir. Ama kendisi hiç o yoldan geçmemiş gibi çıkıp çalışmayanlara sallaması hoş değil. Bir zamanlar sende öyleydin. Yani öyle bir yazıyor ki hiç deneyimlememiş gibi. Bi havalar bişilerAslında belki de gerçekten deneyimlemistir. Hepimizde vardır bu, çalışan calismaktan bıktım der, ev hanımı evden bıktım der.
Yok ya doğum yaptıktan 6 sene sonra konu açmış. O dönem süt iznim vardı kullanmayı unutmuşum çocuğuma bakamadan işe başladım vicdan azabından ölebilirim yazmış. Deneyiminden ve işe döndükten kaç yıl sonra bile aynı düşüncedeymiş. Fikri değiştiğinden değil hırsından yapıyor benceAslında belki de gerçekten deneyimlemistir. Hepimizde vardır bu, çalışan calismaktan bıktım der, ev hanımı evden bıktım der.
Oooo unlu seksolog ferhanstan ekonomist ferhansaHaklısın valla.daha yeni özel hastaneye yattım.doğum yapan, muayeneye gelen hamile bir sürü kadın ev hanımıydı.nasıl ev hanımı hâliyle geçinip bir de üstüne çocuk yapıyor insanlar aklım hiç almıyor valla.hâlâ şu ev hanımı muhabbetlerini kapatamamış olmak da bizim ülkenin ayıbı. Ya da kadınlarımız hâlâ hayatını bozuk para gibi harcamayı seviyor.bizimkilerde iş yok.
30 bari olsaydı yaEşim 20 ancak diyor
Benim çocuk yaralı mı şimdi?çalışmayan kadınların çocuklarının yaralı olduğunu söylemişsiniz. Tecrübeye dayalı konuştuğunuza göre işten ayrıldığınız ve çalışmadığınız dönem çocuğunuz yaralar aldı o zaman ordan biliyosunuz. Bir de o dönem anladığım kadarıyla sürekli altın günü falan geziyormuşsunuz.
Açıkçası biz eşimle çok ciddi takip ediyoruz . Olacak olan bizce asgari ücrete çok büyük bir zam olacak 9000 bin civarı bizce . Memura emekliye %20 zam olacak . O arada asgari ücrete böyle büyük bir zam gelince ( oy kaygısı yüzünden böyle zam olacak ama memura emekliye yapamazlar kasada para yok çünkü o kadar batarız hoş bence şuan o kadar zam içinde para yok ama neyse ) . Asgari ücrete o kadar zam gelince herşeyi en az 2 ye katlanacak bazı esnaflar ya kepenk kapatacak yada personel çıkaracaklar . Netice de batacağız yani . Bakın en basiti bizim sitede 5 personal var 2 si temizlik personeli 3 ü güvenlik personeli . Sitede konuşulan ise personel çıkarılması gerektiği asgari ücrete gelecek zamla birlikte site aidatının 1000 tl ye çıkacağı yoksa adamların maaşının giderlerinin vs karşılayamayacağı vs konuşuluyor30 bari olsaydı ya
annemin emekli maaşı 7200 tl şu an.asgari ücret 9000 olursa anneme yapılan zamla o da en fazla 9000 alacak.böyle saçma şey mi olur?kaç yıl çalışmış öğretmen asgari ücret parası mı alır emekli maaşı?iyi o zaman kimse okumasın emek vermesin.vasıfsız asgari ücretliler olalım hepimiz.okullara o kadar para döken gençler enayi mi?ne zorluklarla okuyorlar.valla bu hafta bir yakınım genç yurtdışına gitti master a.sakın dönme geri dedim.gençlerimizi de mahvettik herşeyi de.yazıklar olsunn.Açıkçası biz eşimle çok ciddi takip ediyoruz . Olacak olan bizce asgari ücrete çok büyük bir zam olacak 9000 bin civarı bizce . Memura emekliye %20 zam olacak . O arada asgari ücrete böyle büyük bir zam gelince ( oy kaygısı yüzünden böyle zam olacak ama memura emekliye yapamazlar kasada para yok çünkü o kadar batarız hoş bence şuan o kadar zam içinde para yok ama neyse ) . Asgari ücrete o kadar zam gelince herşeyi en az 2 ye katlanacak bazı esnaflar ya kepenk kapatacak yada personel çıkaracaklar . Netice de batacağız yani . Bakın en basiti bizim sitede 5 personal var 2 si temizlik personeli 3 ü güvenlik personeli . Sitede konuşulan ise personel çıkarılması gerektiği asgari ücrete gelecek zamla birlikte site aidatının 1000 tl ye çıkacağı yoksa adamların maaşının giderlerinin vs karşılayamayacağı vs konuşuluyor
Birlikte çalıştığımız bir arkadaşımız emekli olmasına çok az kaldı . Ailesinden bazı üyeler Almanya’da . Eşini çocuklarını oraya yolladı ki orada kalmak için bir şeyler yapsınlar diye bu arada kadınla adam boşandılar sırf orada kalmam için. Olmadı geri döndüler şimdi adam izinde ve oraya gitti ki oradan anlaşmalı bir evlilik yapıp ailesini oraya aldırmaya çalışacakmış çocukların hayatı kurtulsun diye 3 çocukları varannemin emekli maaşı 7200 tl şu an.asgari ücret 9000 olursa anneme yapılan zamla o da en fazla 9000 alacak.böyle saçma şey mi olur?kaç yıl çalışmış öğretmen asgari ücret parası mı alır emekli maaşı?iyi o zaman kimse okumasın emek vermesin.vasıfsız asgari ücretliler olalım hepimiz.okullara o kadar para döken gençler enayi mi?ne zorluklarla okuyorlar.valla bu hafta bir yakınım genç yurtdışına gitti master a.sakın dönme geri dedim.gençlerimizi de mahvettik herşeyi de.yazıklar olsunn.
Amaç o zaten bence. Okumanıza gerek yok vasıfsız işçi de olsanız aynı parayı alacaksınız mantığındalar. Okumanıza gerek yok. Zaten okuyan, sorgulayan gençlik işlerine gelmez. Asgari ücrete %100 zam yapılacağı konuşuluyor memurun alacağı zam oranı da max. %20 olacak. Böylece 12 yıllık öğretmen maaşım asgari ücret maaşına eşitlenecek heyooo.. bu sadece öğretmenlik için geçerli değil birçok kamu personeli için aynı şey geçerli. Bütün piyasanın içinden geçtiler. Artık ekonomiyi de geçtim ülkenin bekası için endişeleniyorum.annemin emekli maaşı 7200 tl şu an.asgari ücret 9000 olursa anneme yapılan zamla o da en fazla 9000 alacak.böyle saçma ey mi olur?kaç yıl çalışmış öğretmen asgari ücret parası mı alır emekli maaşı?iyi o zaman kimse okumasın emek vermesin.vasıfsız asgari ücretliler olalım hepimiz.okullara o kadar para döken gençler enayi mi?ne zorluklarla okuyorlar.valla bu hafta bir yakınım genç yurtdışına gitti master a.sakın dönme geri dedim.gençlerimizi de mahvettik herşeyi de.yazıklar olsunn.
evlerde huzur kalmadı.orta kesim insanlardık.harcayarak ekonomiye katkımız fazlaydı.artık bizlerde fakiriz bittik.devamlı hesap kitap yaparak yaşamak istemiyoruz.bir emekli kira vererek tek başına yaşayamaz büyük şehirde ya da küçük şehirlerde.avrupalı emekliyse ülke ülke geziyor.ama avrupa bizi kıskanıyor tabikimmm.başka da sözüm yok bu konuda.çok doluyum ama yazmayacağım.anlayan anladı.Amaç o zaten bence. Okumanıza gerek yok vasıfsız işçi de olsanız aynı parayı alacaksınız mantığındalar. Okumanıza gerek yok. Zaten okuyan, sorgulayan gençlik işlerine gelmez. Asgari ücrete %100 zam yapılacağı konuşuluyor memurun alacağı zam oranı da max. %20 olacak. Böylece 12 yıllık öğretmen maaşım asgari ücret maaşına eşitlenecek heyooo.. bu sadece öğretmenlik için geçerli değil birçok kamu personeli için aynı şey geçerli. Bütün piyasanın içinden geçtiler. Artık ekonomiyi de geçtim ülkenin bekası için endişeleniyorum.
evlerde huzur kalmadı.orta kesim insanlardık.harcayarak ekonomiye katkımız fazlaydı.artık bizlerde fakiriz bittik.devamlı hesap kitap yaparak yaşamak istemiyoruz.bir emekli kira vererek tek başına yaşayamaz büyük şehirde ya da küçük şehirlerde.avrupalı emekliyse ülke ülke geziyor.ama avrupa bizi kıskanıyor tabikimmm.başka da sözüm yok bu konuda.çok doluyum ama yazmayacağım.anlayan anladı.
Ceycey bu yaz tatilde yabancı turistleri görünce kendi insanıma çok üzüldüm gene,adamlar dünyayı geziyorlar bizde bir alt sokağa gidemeyenler var hala.evlerde huzur kalmadı.orta kesim insanlardık.harcayarak ekonomiye katkımız fazlaydı.artık bizlerde fakiriz bittik.devamlı hesap kitap yaparak yaşamak istemiyoruz.bir emekli kira vererek tek başına yaşayamaz büyük şehirde ya da küçük şehirlerde.avrupalı emekliyse ülke ülke geziyor.ama avrupa bizi kıskanıyor tabikimmm.başka da sözüm yok bu konuda.çok doluyum ama yazmayacağım.anlayan anladı.
3 tarafı denizlerle çevrili ülkemde evladımı tatile götüremedim ezildim o istedikçe.çünkü okulunu zor ödüyorum.zamlanırsa onu da ödeyemezsem seneye diye korkulu rüyalar görüyorum.istediğim 5 yıldızlı oteli hem yaz hem de kış seçip gidebiliyordum.şimdi neden gidemiyorum ben sorguluyorum.Ceycey bu yaz tatilde yabancı turistleri görünce kendi insanıma çok üzüldüm gene,adamlar dünyayı geziyorlar bizde bir alt sokağa gidemeyenler var hala.
Hakmı bu bize şimdi,masaj yaptırayım dedim 900 tele dedi yuhhh dedimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?