- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn. Bugün de fakiriz. 269 TL su faturası geldi bize 160 Ocak doğalgazı 420 elektrik 300 e yakın telefon 450 apartman aidatı 75 TL netflix 1500 TL servis 3 kira tey teyyy. Gel de geçinnnÇok sıktı artık bu tartışma
Vanadan biraz suyu kısın. Lavaboda fosur fosur akmaz bizim hiçbir zaman. Biraz mutfaktaki açık. Çünkü orada tazyikli su gerekiyor. Bize 118 TL geldi su. Kombiyi de mesela yıkanma suyu sıcaklığı kaç derece? İlistirmanak için yıkanma sicakligina kadar düşürün. 60 derecede tutanlar varmış. Gereksiz enerji harcaması.Günaydınnn. Bugün de fakiriz. 269 TL su faturası geldi bize 160 Ocak doğalgazı 420 elektrik 300 e yakın telefon 450 apartman aidatı 75 TL netflix 1500 TL servis 3 kira tey teyyy. Gel de geçinnn
Kısmakla alakası yok. Sifonlara pet şişe koyduk bulaşığı elden geçirmeden attık makineye gene değişmedi fatura. Banyo suyumu ne diye ılık yapayım? Bu fiyatlara getirenler foşur foşur yıkanırken? Valla bize hep tasarruf öneriliyor burada. Otele tatile gitme çadır kur onu yeme bunu yeme dışarda yeme giyinme kaliteli sinemaya gitme evde izle. Bunlar ne zaman lüks oldu ? Gerisini yazmıyorum siyasete girmek istemediğim için.Vanadan biraz suyu kısın. Lavaboda fosur fosur akmaz bizim hiçbir zaman. Biraz mutfaktaki açık. Çünkü orada tazyikli su gerekiyor. Bize 118 TL geldi su. Kombiyi de mesela yıkanma suyu sıcaklığı kaç derece? İlistirmanak için yıkanma sicakligina kadar düşürün. 60 derecede tutanlar varmış. Gereksiz enerji harcaması.
Ceycey olayi abarttin ben sana yeme içme mi deidm. İyi o zaman akit suyu. Öneride bulundum. Banyo suyunu da en sıcakta yap iliştir suyunu.Kısmakla alakası yok. Sifonlara pet şişe koyduk bulaşığı elden geçirmeden attık makineye gene değişmedi fatura. Banyo suyumu ne diye ılık yapayım? Bu fiyatlara getirenler foşur foşur yıkanırken? Valla bize hep tasarruf öneriliyor burada. Otele tatile gitme çadır kur onu yeme bunu yeme dışarda yeme giyinme kaliteli sinemaya gitme evde izle. Bunlar ne zaman lüks oldu ? Gerisini yazmıyorum siyasete girmek istemediğim için.
Hayır sanki özellikle fazla harcıyormuşuz gibi oluyor. Su pahalı yaşadığım şehirde zaten. Tavrım sana değil. Bdv ye ne yazsam aaa çok pahalı oraya gitmeseydin vs deniyor. Tatile gidemedim 2 gün günübirlik 5 yıldızlı kaplıca oteline gittim onu eleştirdiler yahu burada. Ondan kıs bundan kıs doldum yeter. Eskiden nasıl gidebiliyorduk heryere ? Aynı gelire sahibiz niye herşeyden mahrumuz? Ona kızıyorum ben.Ceycey olayi abarttin ben sana yeme içme mi deidm. İyi o zaman akit suyu. Öneride bulundum. Banyo suyunu da en sıcakta yap iliştir suyunu.
Cey ben Tuğçe nickimi değiştirdim pişmanım bizim elektrik 300 gelmiş 150 su 80 doğalgaz 450 site aidatı 250 telefonlar . Maaş yattı anında harcamaya dağıtmaya başladım 01:00 deGünaydınnn. Bugün de fakiriz. 269 TL su faturası geldi bize 160 Ocak doğalgazı 420 elektrik 300 e yakın telefon 450 apartman aidatı 75 TL netflix 1500 TL servis 3 kira tey teyyy. Gel de geçinnn
Kız sen misin?valla böyle vırt zırt nik değiştiriyorsunuz dostumu tanıyamıyorum düşmanımla da yanlışlıkla sohbet ediyorumCey ben Tuğçe nickimi değiştirdim pişmanım bizim elektrik 300 gelmiş 150 su 80 doğalgaz 450 site aidatı 250 telefonlar . Maaş yattı anında harcamaya dağıtmaya başladım 01:00 de
Kuzum ben 10 senede ilk kez değiştirdim muneye yazdım olmaz dur dediyukarı kelebek yerine Tuğçe de yazsam anlar mısınız ya pişmanımKız sen misin?valla böyle vırt zırt nik değiştiriyorsunuz dostumu tanıyamıyorum düşmanımla da yanlışlıkla sohbet ediyorum
Tuğçe yazınca oldu sanırımKuzum ben 10 senede ilk kez değiştirdim muneye yazdım olmaz dur dediyukarı kelebek yerine Tuğçe de yazsam anlar mısınız ya pişmanım
Üzgünüm sarıl bana birde düşük marka puding aldım doğru süt oranı koymama rağmen su gibi oldu az önceTuğçe yazınca oldu sanırım
Süt 50 TL olacak kışa dediler tv de. Suyla yaparız puding i artıkÜzgünüm sarıl bana birde düşük marka puding aldım doğru süt oranı koymama rağmen su gibi oldu az önce
Oha kg mı ohaSüt 50 TL olacak kışa dediler tv de. Suyla yaparız puding i artık
Süt yararlı değil zaten ceycey. Üzülme.Süt 50 TL olacak kışa dediler tv de. Suyla yaparız puding i artık
Ama sütten yapılan yoğurt kefir faydalı onu da mı yemesin kuzucuklarSüt yararlı değil zaten ceycey. Üzülme.
3600 ü bekliyorum dört gözle annem için. Onla borçlarımı kapatacağım valla. Yüzde 40 da zam bekliyorum en az. Gelmezse yandıkMaaşlar yatti ,kurs actim diye vergi dilimine girdim ve güzel bir miktar da kesilmiş maaştan vergi
Ama benim oğlum hergün 1 bardak kefir 1 büyük kase yoğurt bazen 2 kase yiyorSüt yararlı değil zaten ceycey. Üzülme.
Eşim 20 ancak diyor3600 ü bekliyorum dört gözle annem için. Onla borçlarımı kapatacağım valla. Yüzde 40 da zam bekliyorum en az. Gelmezse yandık
Kendisi 2 yıllık (yazsam mı bilmiyorum ya neyse yazayım) ilahiyat mezunuKendisi de acaba bahsettiği temel eğitimden mi aldı da böyle oldu o nasıl bakış açısı
Neden ucuz cunku insanlar yem pahalandigi icin inekleri kesime goturuyor sut ve sut urunleri neden pahali inek sayimiz azaliyor et dahada ucuzlarAslında çok doğru birşey yakalamışsınız. Şu an birçok şeyi evde yapmak daha pahalıya geliyor. Bu da aslında yakında oha 150-200 liraya pasta mı olur dediğimiz günlerin kısa zamanda geride kalacağını gösteriyor. Zammı bir anda yapamıyorlar sanırım yavaş yavaş artıyor ürünlerin fiyatları.
Mesela şu an bence et tavuk diğer ürünlere kıyasla çok ucuz kaldı. Nedenini tam çözemedim. Yakında et ve tavukta sağlam zamlar gelecektir. Yarım kilo kıyma, 750g kuşbaşı ve 1 kilo incik için yanlış hatırlamıyorsam 250 TL gibi birşey verdim. Bir ailenin haftalık et tüketimi bir pasta ile eş değer şu an. Çok ilginç bence.