- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.017
- 548
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Allah aşkına amacınız nedir yani? Tamam abartmayın, ne yapsın çocukları geri ana rahmine mi koysun?Evet aldim sende git cocuk yap hala
Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Sanırsın üniversitede kürsü sahibiEvet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Cocukken gelisemeyince napsinBir ara pilates hocasıydın.
Şimdi çocuk gelişimci oldun demek.
Oku daha çok oku belki bir gün ''insan'' olursun.
Bende sasirdim ama iyi olmus hayirli olsun en azindan kizlar büyüyünce rahatlarsiniz. Kayinvalideniz ya da anneniz cocuklara baksa siz ise girseniz olmaz mi ?Biz evi bi dostan aldik faizsiz kira oder gibi ona oduyoruz biraz pesin verdik geri kalanida 5 yil biyinca kira oder gibi oduyoruz yani kirayla ayni hesap degisen tek bisey var kendi evimizin parasini oduyoruz ama cok sıkisiyoruz cok sukur Rabim Rizkimizi yoluyoda yinede eve bi katkim olsun diye bende biseyler yapmak istedim
Kizlar Herkese iyi aksamlar oncelikle Beni Aranizda taniyanlar vardir bilen bilir evlat sahibi olmak icin cok ugraslar verdim sonra Rabim nasip etti ikiz kizlarim oldu hamd olsun binlercekere sukurler olsun oyle ugurlu geldilerki arkasindann ev aldik taksitle derken acaip sıkismaya basladik esim bi cagiri merkezinde musteri temsilcisi asgari ucretle calisiyo ayda 800 tl taksit oduyoruz bez mama ilaç,elektirik ,su derkenn aylik yetmiyimo bize Annemin kayin validemin yardimi olmasa geçinemicez Bende Evde is yapmaya karar verdim ama hic bir cevrem yok ikizlerden dolayida hic biyere cikamiyorum sizce evde ne is yapabilirim? en azindan kizlarimin mama parasi ciksa yeter isimli emzik askisi yapsam kime saticam evde incik boncuk isi bi hayli zaman alir kizlardan vakit bulamam bana bi akil verin ne gibi isler yapabilirim?
Bir ara pilates hocasıydın.
Şimdi çocuk gelişimci oldun demek.
Oku daha çok oku belki bir gün ''insan'' olursun.
Sanırsın üniversitede kürsü sahibi
Sırf yazmış olmak için mi yazdınız! Sizinde olmazsa uğraşmayıp oluruna mi bırakacaksın ? Nasıl bir zihniyetsin senHanfendi asgari ucretle calisan bi kocaniz varken cocuk yapmaniz cok sacma kusura bakmayin.. :) bide cok ugrasmissiniz
Ayyy yazık sana emanet edilecek çocuklara ve aileletine bu kadar insanlıktan uzak bir ÇOCUK GELİŞİMCİ nin elinde kalacak o çocuklar sen geliştirmek yerine geriletirsin karartırsın yazık yazıkEvet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
evlat sahibi ol elbet ama riskini kim veriyor kvde annem olmasa gecinememRizkimi bana gonderen bi Rabim var tekrar tekrar yaziyorum Rizkimiz her turlu geliyo sadece katkim olsun istiyorum bu arada gulecek ne var onu anlamadim herkes sizin gibi zengin olmak zorundami yada asgari ucretle calisiyoruz diye evlat sahibi olmamalimiydik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?