Ekmek Davasi

Peki burdan satis bolumunde satis yapabilirmiyim kizlar

Burada el emekleri bölümü var. Oraya sayfa açabilirsin. Ben bu siteden de bir kaç sipariş aldım. isabel nin desteğini hiç unutamam. Hem ürünlerimden aldi hem sitenin facebook sayfasında ve instagram sayfasında tanıtımımı yapti. Kadın emeğine destek veren bir site burası.

Peki nasil siparisleri ulastirdin ucreti nasil aldin. evet burdan basliyabilirim aslinda

Peki nasil siparisleri ulastirdin ucreti nasil aldin. evet burdan basliyabilirim aslinda
Canım bunun için bir kargo şirketi ile anlaşma yaparsın kargo aliciya ait olur ürünleri yazarsın banka hesabına ücreti atıp whatsapdan sana dekont gönderirler sende ürünleri kargolarsın yada kapıda ödeme olarak anlaşırsın kargo şirketi ile kargo şirketi kapıda ürünü verirken ücreti alır ay sonu da sana toplu parayı verir yada gün belirlersiniz ben bu şekilde diye biliyorum

Üreten insanları seviyorum.Ve emeğe müthiş saygı duyuyorum. Ayrıca senin yaptıkların çok güzeldi

Havale şeklinde ödeme alıyorum ben. Ödemeyi aldıktan sonra ürünü gönderiyorum. Kargo firmasi ile anlasma yapabilmek icin belli bir satış limitinin altına düşmemek gerekiyor. Bu işlerde o pek mümkün değil. Sipariş usulü çalışıyorum.

Ozaman benimde oyle yapmam lazim

Benimki de 3aylik bu donemde meme reddi oluyo canim 12haftalik atagi , sut cogaltici biseyler yeyip icsen rezene soganli bulgur pilavi filan , yoksa daha kucuklermis onlara mama dayanmaz yaa

Benimki de 3aylik bu donemde meme reddi oluyo canim 12haftalik atagi , sut cogaltici biseyler yeyip icsen rezene soganli bulgur pilavi filan , yoksa daha kucuklermis onlara mama dayanmaz yaa
Yok cnm neyaptiysam emediler sutumun oldugu gunlerde onalar emmek istemedi yapacak bisey yok mama alamaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…