- 25 Aralık 2015
- 2.618
- 2.422
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Yanlis anladiniz beni ikiz cok zor oldugu icin espiri yaptim emin ol cocuk bakmak bu islerden daha zor Ikizi olan daha iyi bilir ama..Nasil bir cevap bu. Oteki isler bana daha zor geldi o yuzden cocuk bakiciligini onerdim. Instagramda cevre edinmek ,siparis almak, yollamak ikizlerle daha zor olur. Siz bilirsiniz.
Eldivenle yaparsiniz ki. Bebis olmasa da o aciya eller dayanmiyor.Bazen cikmaza soktugumu dusunuyorum ama dusundugum zaman mantigimada ters geliyo biber isi aci bi is ee ben kizlarimin altini degistirdigim zaman vucutlarina temas etcek yanicaklar oda olmadi bana... Benim kendimce bebek urunleri yapip instegramdan satmam lazim ama tam anlamamadigim bisey ucreti alip urunu teslim etmek kargo isi falan derken isin icinden cikamasam diye dusunuyorum satis yapan bi arkadas olsada bana bu islerin nasil oldugunu anlatsa..
Bi kenara ev atik zaten daha ne atim ki biri Anneannesi biri babanesi minet etigimiz kimse yok az cok beze mamaya saolsunlar yardim ediyolar evet cok buyuk bi katki bizim icin ama onlarda olmasa ac kalicak degiliz.evlat sahibi ol elbet ama riskini kim veriyor kvde annem olmasa gecinemem
bile diyorsunuz... bunun illerde dahada zorlascaginin farkindasiniz insallah... 24 yasindasiniz dogruysa öne calisip kenara para atmaniz gerekirdi bu durumda sonrada cocuk...
Cnm her yaz surekli yapiyoruz Zaten kendi evimizini biberini salcasini eldiven taktigimiz halde acaip yaniyoruz riske attmam bide o benim cok zamanimi alir benim oyle bi zamanim yok ayrica simdi nasil biber yapicam kis ayindayiz biliyosun ki yazin biber cikarabiliyoruz.Eldivenle yaparsiniz ki. Bebis olmasa da o aciya eller dayanmiyor.
Once parayi alip sonra kargoya vereceksiniz aslinda cok basit.
Saolasin cnm bi kac gune hesap acicam insaAllahİnstagram hesabı açın. Yaptiginiz örneklerin fotoğraflarını yukleyin. Yaptığınız urunle ilgili sayfalara girip yorum yapın ki yorumu okuyan sayfanıza girip örneklere baksın. Önce parayı alacaksınız tabiki. Para hesabınıza yatınca ürünü kargoya verirsiniz. Kapıda ödeme de kabul edilebilir. Allah büyüktür bereketli kazançlarınız olsun insallah
Yaza kadar incik boncuk isi yapabilirsiniz. Hem denemis de olursunuz. Orgu tig isleri vs. bebislerin kuculen kiyafetlerini falan 2. El sitelerden satabilirsiniz o arada.Cnm her yaz surekli yapiyoruz Zaten kendi evimizini biberini salcasini eldiven taktigimiz halde acaip yaniyoruz riske attmam bide o benim cok zamanimi alir benim oyle bi zamanim yok ayrica simdi nasil biber yapicam kis ayindayiz biliyosun ki yazin biber cikarabiliyoruz.
Hersey derler agzi olan konusuyo zaten hamd olsun bak ne guzel abinizin ve sizin adinizada cok sevindim Annenizinde Ellerinden opuyorum.Konu sahibi ,yasanan gereksiz muhabbet ailece yaşamak zorunda kaldığımız bir dönemi hatırlattı...abim Bogazici üniversitesini kazanmış,İzmir'den onu yolcu edicez annem çalıştığı kamu dairesinde henüz 1 yillik mevsimlik işçi...abimin cebine yol parasını nasıl denklestirecegini düşünüyor....bir memur anneme "sizin gibiler yüzünden bizim çocuklar giremiyor o okullara,paran yok neyinize guveniyorsunuz" dedi. Sonuç; abim de mezun oldu ben de...dar günlerde geride kaldı.
Iste düşün burdan yanlış anlama lütfen şimdi çok küçükler iki günden ayakkabında nefes almaya vaktin olmayacak bakacak kimsede yok iki küçük bebek ve evde iş cesaretini kırmak istemem ama çok zor dinlenemzsin bu sefer çocukların arada kalir keşke okulunuz bitseydi bir de iki çocuk Allah yardım etsinCnm buldugum sehirde sanmiyorum yemek isi tutulsun bide kendi evimin yemegini bazen yapamiyorum birak ki disariya yapcam:)
ben de uygun koşulların sağlanması taraftarıyım gerekli şekilde eğitim vermek ve zamane şartlarına ayak uydurmak açısından ancak yorumunuz çok bencilce geldi. Parası olmayanın yada size göre kriterlere uygun olmayanın çocuk yapmasının komik olduğu düşüncesi gerçekten çok rahatsız edici. Bunu uygun şartların sağlanması için bir dönem beklemiş ve geceli gündüzlü çalışmış bir insan olarak söylüyorum üstelik . Her çiftin bebek sahibi olma isteği vardır Ve bunu yargılamak Ne size ne bana düşmez. Belki kendi şartlarını bildiği halde 3-5 çocuk yapmış bir konu sahibi olsaydı karşımda o zaman tam olarak olmasa da ayni pencereden bakabildirdim.Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Niyeki asgarî ucret aliyor diye evlat sahibi olamasinlarmi?Bi dunya asgarî ucret alan insan var Turkiyede..daha fazlasini almayi onlarda ister ama sartlar bu sekilde ne yapsinlar?Hayir kocasi issiz olsa tembel olsa aylak aylak gezse bu soruyu bende sorardim ama bu durumda sordugunuz soru bence sacma oldu bana kalirsa..
Evet cnm emzik askisi falan yapicamYaza kadar incik boncuk isi yapabilirsiniz. Hem denemis de olursunuz. Orgu tig isleri vs. bebislerin kuculen kiyafetlerini falan 2. El sitelerden satabilirsiniz o arada.
Yanlis anladiniz beni ikiz cok zor oldugu icin espiri yaptim emin ol cocuk bakmak bu islerden daha zor Ikizi olan daha iyi bilir ama..
Oyle tabiki.tek derdi eve biraz maddi katki saglamak.Boyle kadinlari elestirmek yerine tebrik etmek lazim.Ne kadar guzel esine ve evlatlarina yardimci olmaya çalışıyor.istese oda çocuklarını uyutup bacaklarini uzatıp evde keyif yapamazmi yapar elbette ama o calismak istiyor ve ikiz bebeklerle ugrasmak hic kolay olmadigi halde..Size kesinlikle katılıyorum Ve konuyu okuduğumda dedim ki kendi kendime helal olsun konu sahibine. Demek ki eşinin elinden geleni yaptığının farkında Ve o kadar şikayet eden kadınlar varken eşi çalıştığı halde yetiştirememesinden, konu sahibi iki çocukla acaba Ne yaparım da eşime ben de destek olurun diyor. Allah huzurlarını bozmasın inşaallah diğer şartlar da zamanla düzelecektir
Saol cnm ama bak bede soyle dusundum simdi buraya girecek zamanim var demi bunun yerine biseyler yapip satabilirim belki en azindan denicemmIste düşün burdan yanlış anlama lütfen şimdi çok küçükler iki günden ayakkabında nefes almaya vaktin olmayacak bakacak kimsede yok iki küçük bebek ve evde iş cesaretini kırmak istemem ama çok zor dinlenemzsin bu sefer çocukların arada kalir keşke okulunuz bitseydi bir de iki çocuk Allah yardım etsin
Cok saolun kizlar benim herseyim evlatlarim ve esim onlar icin yasiyorum ben Rabimin verdigi son nefesime kadarda onlara destek olmaya gayret edicem...Oyle tabiki.tek derdi eve biraz maddi katki saglamak.Boyle kadinlari elestirmek yerine tebrik etmek lazim.Ne kadar guzel esine ve evlatlarina yardimci olmaya çalışıyor.istese oda çocuklarını uyutup bacaklarini uzatıp evde keyif yapamazmi yapar elbette ama o calismak istiyor ve ikiz bebeklerle ugrasmak hic kolay olmadigi halde..
Allah yardimcisi olsun.insallah gonlune gore bir kazanc kapisi elde eder
Saolun tesekurederim oneriniz icinSadece siparis al , parayi al olmuyor bu islerde...Musteri memnun olmaz satacaginiz sey bozulur/kirilir, karsi taraf yalan soyler ispat edemezsiniz. Moraliniz bozulur cesit cesit kisilerle/seylerle karsilasirsiniz.
Burada bile satis yapildiginda bir suru sorun cikiyor. Kim hakli , kim haksiz bilinmiyor.
Ben durumunuza en uygun seyi kendimce onerdim. Kafaniza gore takilmak sizin seciminiz.
Düşünüyorum oturdum uykumu kaçırdın vak acaba sana nasıl bir yardımım dokunur diye aslında kokulu taş yapsan yada örgü işine bi baksan olur yada reçel dende kazanırsın az çok aklına hangisi yatıyor onu düşünSaol cnm ama bak bede soyle dusundum simdi buraya girecek zamanim var demi bunun yerine biseyler yapip satabilirim belki en azindan denicemm
Bizi dusundugun icin cok tesekurederiz bizim yuzumuzden uykunu kacirma Ben Allaha binlercekere hamd ediyorum cok Sukur buyuk bi sıkintimiz yok sadece biraz katkim olsun istiyorum cok uzuldum inan uykunu kacirmana hakini helal et lutfenDüşünüyorum oturdum uykumu kaçırdın vak acaba sana nasıl bir yardımım dokunur diye aslında kokulu taş yapsan yada örgü işine bi baksan olur yada reçel dende kazanırsın az çok aklına hangisi yatıyor onu düşün
Helal olsun ne demek bir yardımım dokunsa keşke ama acele etme bi hesap aç bak bakalım instagramda Allah bi kapı açar ha olmadi mi kocan çalışıyor belki zor olur ama geçinir gidersiniz çokta yıpratma kendini iki bebe var seni bekleyen ayakta durman lazımBizi dusundugun icin cok tesekurederiz bizim yuzumuzden uykunu kacirma Ben Allaha binlercekere hamd ediyorum cok Sukur buyuk bi sıkintimiz yok sadece biraz katkim olsun istiyorum cok uzuldum inan uykunu kacirmana hakini helal et lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?