Ekmek Davasi

Nasil bir cevap bu. Oteki isler bana daha zor geldi o yuzden cocuk bakiciligini onerdim. Instagramda cevre edinmek ,siparis almak, yollamak ikizlerle daha zor olur. Siz bilirsiniz.
Yanlis anladiniz beni ikiz cok zor oldugu icin espiri yaptim emin ol cocuk bakmak bu islerden daha zor Ikizi olan daha iyi bilir ama..

Eldivenle yaparsiniz ki. Bebis olmasa da o aciya eller dayanmiyor.
Once parayi alip sonra kargoya vereceksiniz aslinda cok basit.

Bi kenara ev atik zaten daha ne atim ki biri Anneannesi biri babanesi minet etigimiz kimse yok az cok beze mamaya saolsunlar yardim ediyolar evet cok buyuk bi katki bizim icin ama onlarda olmasa ac kalicak degiliz.

Eldivenle yaparsiniz ki. Bebis olmasa da o aciya eller dayanmiyor.
Once parayi alip sonra kargoya vereceksiniz aslinda cok basit.
Cnm her yaz surekli yapiyoruz Zaten kendi evimizini biberini salcasini eldiven taktigimiz halde acaip yaniyoruz riske attmam bide o benim cok zamanimi alir benim oyle bi zamanim yok ayrica simdi nasil biber yapicam kis ayindayiz biliyosun ki yazin biber cikarabiliyoruz.

Saolasin cnm bi kac gune hesap acicam insaAllah

Yaza kadar incik boncuk isi yapabilirsiniz. Hem denemis de olursunuz. Orgu tig isleri vs. bebislerin kuculen kiyafetlerini falan 2. El sitelerden satabilirsiniz o arada.

Hersey derler agzi olan konusuyo zaten hamd olsun bak ne guzel abinizin ve sizin adinizada cok sevindim Annenizinde Ellerinden opuyorum.

Cnm buldugum sehirde sanmiyorum yemek isi tutulsun bide kendi evimin yemegini bazen yapamiyorum birak ki disariya yapcam:)
Iste düşün burdan yanlış anlama lütfen şimdi çok küçükler iki günden ayakkabında nefes almaya vaktin olmayacak bakacak kimsede yok iki küçük bebek ve evde iş cesaretini kırmak istemem ama çok zor dinlenemzsin bu sefer çocukların arada kalir keşke okulunuz bitseydi bir de iki çocuk Allah yardım etsin

Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
ben de uygun koşulların sağlanması taraftarıyım gerekli şekilde eğitim vermek ve zamane şartlarına ayak uydurmak açısından ancak yorumunuz çok bencilce geldi. Parası olmayanın yada size göre kriterlere uygun olmayanın çocuk yapmasının komik olduğu düşüncesi gerçekten çok rahatsız edici. Bunu uygun şartların sağlanması için bir dönem beklemiş ve geceli gündüzlü çalışmış bir insan olarak söylüyorum üstelik . Her çiftin bebek sahibi olma isteği vardır Ve bunu yargılamak Ne size ne bana düşmez. Belki kendi şartlarını bildiği halde 3-5 çocuk yapmış bir konu sahibi olsaydı karşımda o zaman tam olarak olmasa da ayni pencereden bakabildirdim.
Söyledikleriniz çok bencilce ve İfade etme şekliniz de öyle..

Size kesinlikle katılıyorum Ve konuyu okuduğumda dedim ki kendi kendime helal olsun konu sahibine. Demek ki eşinin elinden geleni yaptığının farkında Ve o kadar şikayet eden kadınlar varken eşi çalıştığı halde yetiştirememesinden, konu sahibi iki çocukla acaba Ne yaparım da eşime ben de destek olurun diyor. Allah huzurlarını bozmasın inşaallah diğer şartlar da zamanla düzelecektir

Yanlis anladiniz beni ikiz cok zor oldugu icin espiri yaptim emin ol cocuk bakmak bu islerden daha zor Ikizi olan daha iyi bilir ama..

Sadece siparis al , parayi al olmuyor bu islerde...Musteri memnun olmaz satacaginiz sey bozulur/kirilir, karsi taraf yalan soyler ispat edemezsiniz. Moraliniz bozulur cesit cesit kisilerle/seylerle karsilasirsiniz.

Burada bile satis yapildiginda bir suru sorun cikiyor. Kim hakli , kim haksiz bilinmiyor.

Ben durumunuza en uygun seyi kendimce onerdim. Kafaniza gore takilmak sizin seciminiz.

Oyle tabiki.tek derdi eve biraz maddi katki saglamak.Boyle kadinlari elestirmek yerine tebrik etmek lazim.Ne kadar guzel esine ve evlatlarina yardimci olmaya çalışıyor.istese oda çocuklarını uyutup bacaklarini uzatıp evde keyif yapamazmi yapar elbette ama o calismak istiyor ve ikiz bebeklerle ugrasmak hic kolay olmadigi halde..
Allah yardimcisi olsun.insallah gonlune gore bir kazanc kapisi elde eder

Saol cnm ama bak bede soyle dusundum simdi buraya girecek zamanim var demi bunun yerine biseyler yapip satabilirim belki en azindan denicemm

Cok saolun kizlar benim herseyim evlatlarim ve esim onlar icin yasiyorum ben Rabimin verdigi son nefesime kadarda onlara destek olmaya gayret edicem...

Saolun tesekurederim oneriniz icin

Saol cnm ama bak bede soyle dusundum simdi buraya girecek zamanim var demi bunun yerine biseyler yapip satabilirim belki en azindan denicemm
Düşünüyorum oturdum uykumu kaçırdın vak acaba sana nasıl bir yardımım dokunur diye aslında kokulu taş yapsan yada örgü işine bi baksan olur yada reçel dende kazanırsın az çok aklına hangisi yatıyor onu düşün

Bizi dusundugun icin cok tesekurederiz bizim yuzumuzden uykunu kacirma Ben Allaha binlercekere hamd ediyorum cok Sukur buyuk bi sıkintimiz yok sadece biraz katkim olsun istiyorum cok uzuldum inan uykunu kacirmana hakini helal et lutfen

Bizi dusundugun icin cok tesekurederiz bizim yuzumuzden uykunu kacirma Ben Allaha binlercekere hamd ediyorum cok Sukur buyuk bi sıkintimiz yok sadece biraz katkim olsun istiyorum cok uzuldum inan uykunu kacirmana hakini helal et lutfen
Helal olsun ne demek bir yardımım dokunsa keşke ama acele etme bi hesap aç bak bakalım instagramda Allah bi kapı açar ha olmadi mi kocan çalışıyor belki zor olur ama geçinir gidersiniz çokta yıpratma kendini iki bebe var seni bekleyen ayakta durman lazım

Konu sahibi arkadas aslinda ne yapacagi konusunda birseyler belirlemis gibi emzik askisi yapmayi dusunuyor bunun yaninda yine de fikir almak istiyor.

Ve aslinda daha cok pazarlama kisminda bilgi almak istiyor. Odeme kargo vs..

Ben bildigim kadarini soyledim ama bu isin icinde olan arkadaslar yardimci olursa daha faydali olur.

Biraz avukatlik yapmis oldum ama olsun konu sahibini cok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…