• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek Davasi

Hanfendi asgari ucretle calisan bi kocaniz varken cocuk yapmaniz cok sacma kusura bakmayin.. :) bide cok ugrasmissiniz
Niyeki asgarî ucret aliyor diye evlat sahibi olamasinlarmi?Bi dunya asgarî ucret alan insan var Turkiyede..daha fazlasini almayi onlarda ister ama sartlar bu sekilde ne yapsinlar?Hayir kocasi issiz olsa tembel olsa aylak aylak gezse bu soruyu bende sorardim ama bu durumda sordugunuz soru bence sacma oldu bana kalirsa..

Manti sarma vs iki bebekle cok zor. El becerin nasil bilemiyorum penye ipten canta paspas sepet vs yapabilirsiniz..

Aigurumi bebeklerin getirisi yuksek en mantiklisi bunlar gibi gorunuyor.

Allah hayirli kapilar acsin..
Saol cnm Allah razi olsun peki diyelim ki biseyler satmaya karar verdim instegramdan siparis aldim ben nasil ucreti alcam urunu gonderdikten sonrami yoksa once ucreti aldiktan sonrami bu gibi isleri anlamiyorum

Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Cocuk gelisimci olmaniz yorum yaparken istediginiz usluple konusmanizi gerektirmiyor
Karsinizdaki insana biraz saygi gosterin lutfen

Niyeki asgarî ucret aliyor diye evlat sahibi olamasinlarmi?Bi dunya asgarî ucret alan insan var Turkiyede..daha fazlasini almayi onlarda ister ama sartlar bu sekilde ne yapsinlar?Hayir kocasi issiz olsa tembel olsa aylak aylak gezse bu soruyu bende sorardim ama bu durumda sordugunuz soru bence sacma oldu bana kalirsa..
Cok sukur hamd olsun Ekmegini tastan cikariyo kocam. ac degiliz acikta degiliz kafamizi soktugumuz bi evimizde var sadece katkim olsun istiyorum. Ayrica Rizkimizz bu kadar arkadas sorabilir cok dogal ama dalga gecer gibi gulerek sormasi vicdanin olmamasini gostermis

Cok sukur hamd olsun Ekmegini tastan cikariyo kocam. ac degiliz acikta degiliz kafamizi soktugumuz bi evimizde var sadece katkim olsun istiyorum. Ayrica Rizkimizz bu kadar arkadas sorabilir cok dogal ama dalga gecer gibi gulerek sormasi vicdanin olmamasini gostermis
Takmayin herkeste vicdan aranmazki zaten.Duyarsiz bir toplum olduk iyice..
Evde ne gibi isler yapabikirsiniz cok fikrim yok ama birseyler yapmaya calismaniz taktir edilecek bir davranis.Bircok kadın kucuk cocuklari var diye var bir cikis yolu aramiyor bile

Saol cnm Allah razi olsun peki diyelim ki biseyler satmaya karar verdim instegramdan siparis aldim ben nasil ucreti alcam urunu gonderdikten sonrami yoksa once ucreti aldiktan sonrami bu gibi isleri anlamiyorum

Tabikide once almalisin. Para eft posta havale herneyse yatar hesabina sen de urunu yollarsin.

Kimseye gozu kapali guvenme. Kotu niyetli insan heryerde maalesef..

Ev yemekleri revaş da bu ara bir de ahşap objeler gibi doğal kanserojen madde içermeyen doğal ürünler.
Kargo şirketleriyle ödeme hakkında bilgi alabilirsiniz sanırım yada burada bir kaç arkadaş var i. Satış yapan etiketleyemedim ama depresif polyanaydı ismi belki görür cevap verir.

Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Görende çook üzüldün sanacak .. sen daha konuşmayı bilmiyorsun bee karşındaki kırılır mı diye düşüncesizce yazmışsın bide çocuk gelişimci olmuşsun

geçen gün instagramdan bir anne zor durumdaydı ayva reçeli yapıp satmak istiyordu girişim olsun diye iki tane aldım simdi yapıp satmaya basladı allahım rızkını arttırsın insallah sizde ev yapımı reçel yoğurt vs yapabilirsiniz
1 kavanoz reçeli 30 tl ye satıyor simdi kargo dahil

Tabikide once almalisin. Para eft posta havale herneyse yatar hesabina sen de urunu yollarsin.

Kimseye gozu kapali guvenme. Kotu niyetli insan heryerde maalesef..
Cok tesekur ederim cnm bunun nasil olacagini bilmiyodum demek once ucreti almam lazimis tekrar tesekurederim cvp icin

geçen gün instagramdan bir anne zor durumdaydı ayva reçeli yapıp satmak istiyordu girişim olsun diye iki tane aldım simdi yapıp satmaya basladı allahım rızkını arttırsın insallah sizde ev yapımı reçel yoğurt vs yapabilirsiniz
1 kavanoz reçeli 30 tl ye satıyor simdi kargo dahil
Ne guzel bi insansiniz boyle cesaret vermissiniz kadina keske herkes sizn gibi olsa

Canım ben doğum yapacağım zaman İnternet üzerinden satış yapan iki adresten alış veriş yaptim.Biri PTT posta kapıda ödeme(nakit) ,diğeri kredi kartı ürün siparişinde odeme aliyordu

Ne guzel bi insansiniz boyle cesaret vermissiniz kadina keske herkes sizn gibi olsa
hiç zor değil canım allah bagıslasın altın gibi iki evladın var olumsuz yorum yapanlara kulak asma hic babaları calısıyor anneleri de calısmak istiyor daha ne hırslı calıskan insanlarsınız elbet iş var reçel işini düşün
kücük düşünsek bile ayda atıyorum 10 kavanoz sattın 200 lira cepte mama parası bez parası en kötü ihtimal ki daha cok kazandırır bu iş

nerede oturuyorsun birde istanbul da mı yoksa kucuk bır sehir mi

Takmayin herkeste vicdan aranmazki zaten.Duyarsiz bir toplum olduk iyice..
Evde ne gibi isler yapabikirsiniz cok fikrim yok ama birseyler yapmaya calismaniz taktir edilecek bir davranis.Bircok kadın kucuk cocuklari var diye var bir cikis yolu aramiyor bile
Tesekurederim. ya amacim az da olsa evime katkim olsun.

hiç zor değil canım allah bagıslasın altın gibi iki evladın var olumsuz yorum yapanlara kulak asma hic babaları calısıyor anneleri de calısmak istiyor daha ne hırslı calıskan insanlarsınız elbet iş var reçel işini düşün
kücük düşünsek bile ayda atıyorum 10 kavanoz sattın 200 lira cepte mama parası bez parası en kötü ihtimal ki daha cok kazandırır bu iş

nerede oturuyorsun birde istanbul da mı yoksa kucuk bır sehir mi
s.urfada oturuyom cnm

Ben kredi kartı ödemesi yaptığım yeri gitti gidiyor üzerinden buldum, yoksa Instagram üzerinden bir şahsa ürünü görmeden odeme yapmam,hem de direk hesabına havale

Back
X