Ekmek Davasi

Ask-I Zuleyha

İkizlerin Annesiyim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.618
2.422
133
31
Kizlar Herkese iyi aksamlar oncelikle Beni Aranizda taniyanlar vardir bilen bilir evlat sahibi olmak icin cok ugraslar verdim sonra Rabim nasip etti ikiz kizlarim oldu hamd olsun binlercekere sukurler olsun oyle ugurlu geldilerki arkasindann ev aldik taksitle derken acaip sıkismaya basladik esim bi cagiri merkezinde musteri temsilcisi asgari ucretle calisiyo ayda 800 tl taksit oduyoruz bez mama ilaç,elektirik ,su derkenn aylik yetmiyimo bize Annemin kayin validemin yardimi olmasa geçinemicez Bende Evde is yapmaya karar verdim ama hic bir cevrem yok ikizlerden dolayida hic biyere cikamiyorum sizce evde ne is yapabilirim? en azindan kizlarimin mama parasi ciksa yeter isimli emzik askisi yapsam kime saticam evde incik boncuk isi bi hayli zaman alir kizlardan vakit bulamam bana bi akil verin ne gibi isler yapabilirim?

İnstagramda satabilirsin.
Keçeden süsler yapabilirsin.
Kokulu sabun paketi yapanlar var.

Allah kolaylık versin.
Allah razi olsun saolasin peki instagramda satis yapicam diyelim kargolama isini ucreti alma isini nasil yapicam bilgin varsa benide bilgilendirirmisin yani kargoyu arasam gelip evden alirmi urunleri cunku bebeklerim cok kucuk beraberde cikamiyorum biyere birakipda cikamiyorum

Eşin sabah çıkarken topluca bırakır veya eve gelince olmaz mı?
Sen önce takipçi toplamaya çalış sipariş almaya başla illa ki yolunu bulursun inşallah.

Eşin sabah çıkarken topluca bırakır veya eve gelince olmaz mı?
Sen önce takipçi toplamaya çalış sipariş almaya başla illa ki yolunu bulursun inşallah.
Esim is yerine servisle gidiyo yoluna ters ama dedigin gibi takipci toplayip siparis alirsam izinli gunlerinde toplu olarak goturebilir cok sol tesekurederim

Allah kolaylık versin de asgari ücretle nasıl borçla ev almak gibi bir hataya düştünüz? Hem de ikiz bebekler varken? Ben gerçekten şok oldum
Biz evi bi dostan aldik faizsiz kira oder gibi ona oduyoruz biraz pesin verdik geri kalanida 5 yil biyinca kira oder gibi oduyoruz yani kirayla ayni hesap degisen tek bisey var kendi evimizin parasini oduyoruz ama cok sıkisiyoruz cok sukur Rabim Rizkimizi yoluyoda yinede eve bi katkim olsun diye bende biseyler yapmak istedim

Allah yardım etsin iki küçük çocukla çok zor ama sarma yapıp satıyorlar instagramdan. Yemek sayfaları çok tutuluyor. Deneyin isterseniz.

orgu orebilirsin, amuguri midir ndir oda tutuluyo pasta borek yapabilirsin. gocmenkizi var bikac cesit yapip satiyo. yoresel birkac bisey ve sarma yapio satiyo instadan valla . onlari incele hangisi cok zamanini almazsa onu yap

bende evdeyim ama yurtdisi burda turkiye gibi ev isi yapip instadan satacak cevre yok. turkiyede gelismis bu durum alicilar var yapabilrisin. bebd e ne yapasam diye dusunuyotdum

Hanfendi asgari ucretle calisan bi kocaniz varken cocuk yapmaniz cok sacma kusura bakmayin.. :) bide cok ugrasmissiniz

Ne güzel insanlar var.
Kira öder gibi ev sahibi yapıyorlar eşi dostu.

Ne iş yapabilirsin bilemiyorum ki.

Sarma sarsan, mantı yapsan
Ya da reçel, konserve gibi şeyler
Bunları satabilirsin.
Ama çevre lazım hepsinden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…