- 25 Aralık 2015
- 2.618
- 2.422
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Allah razi olsun saolasin peki instagramda satis yapicam diyelim kargolama isini ucreti alma isini nasil yapicam bilgin varsa benide bilgilendirirmisin yani kargoyu arasam gelip evden alirmi urunleri cunku bebeklerim cok kucuk beraberde cikamiyorum biyere birakipda cikamiyorumİnstagramda satabilirsin.
Keçeden süsler yapabilirsin.
Kokulu sabun paketi yapanlar var.
Allah kolaylık versin.
Eşin sabah çıkarken topluca bırakır veya eve gelince olmaz mı?Allah razi olsun saolasin peki instagramda satis yapicam diyelim kargolama isini ucreti alma isini nasil yapicam bilgin varsa benide bilgilendirirmisin yani kargoyu arasam gelip evden alirmi urunleri cunku bebeklerim cok kucuk beraberde cikamiyorum biyere birakipda cikamiyorum
Esim is yerine servisle gidiyo yoluna ters ama dedigin gibi takipci toplayip siparis alirsam izinli gunlerinde toplu olarak goturebilir cok sol tesekurederimEşin sabah çıkarken topluca bırakır veya eve gelince olmaz mı?
Sen önce takipçi toplamaya çalış sipariş almaya başla illa ki yolunu bulursun inşallah.
Umarım yapabilirsin. Mesleğin Yok mu çalışırdın daha iyi olurdu.Esim is yerine servisle gidiyo yoluna ters ama dedigin gibi takipci toplayip siparis alirsam izinli gunlerinde toplu olarak goturebilir cok sol tesekurederim
Biz evi bi dostan aldik faizsiz kira oder gibi ona oduyoruz biraz pesin verdik geri kalanida 5 yil biyinca kira oder gibi oduyoruz yani kirayla ayni hesap degisen tek bisey var kendi evimizin parasini oduyoruz ama cok sıkisiyoruz cok sukur Rabim Rizkimizi yoluyoda yinede eve bi katkim olsun diye bende biseyler yapmak istedimAllah kolaylık versin de asgari ücretle nasıl borçla ev almak gibi bir hataya düştünüz? Hem de ikiz bebekler varken? Ben gerçekten şok oldum
Yok cnm lise terk asik olduk ikizimde okularimizi biraktik evlendkUmarım yapabilirsin. Mesleğin Yok mu çalışırdın daha iyi olurdu.
Olsun cnm sorun degil Rabim kolaylik verir insaAllahAllah yardimcin olsun ama bebeklerden fırsat kalır mi dinlenmek gereken zamanda is yapacaksın
Allah yardım etsin iki küçük çocukla çok zor ama sarma yapıp satıyorlar instagramdan. Yemek sayfaları çok tutuluyor. Deneyin isterseniz.Biz evi bi dostan aldik faizsiz kira oder gibi ona oduyoruz biraz pesin verdik geri kalanida 5 yil biyinca kira oder gibi oduyoruz yani kirayla ayni hesap degisen tek bisey var kendi evimizin parasini oduyoruz ama cok sıkisiyoruz cok sukur Rabim Rizkimizi yoluyoda yinede eve bi katkim olsun diye bende biseyler yapmak istedim
Saol cnm tesekurederimAllah yardım etsin iki küçük çocukla çok zor ama sarma yapıp satıyorlar instagramdan. Yemek sayfaları çok tutuluyor. Deneyin isterseniz.
Ah yaaYok cnm lise terk asik olduk ikizimde okularimizi biraktik evlendk
Ya hamd olsun mutluyuz biraz sıkinti cekiyoruz ama gecici bi kac seneye borc bitince sıkintilarda biterAh yaainşallah çektiklerinize değer çok mutlu olursunuz.
Ne diyim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?