• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek Davasi

İnstagram hesabı açın. Yaptiginiz örneklerin fotoğraflarını yukleyin. Yaptığınız urunle ilgili sayfalara girip yorum yapın ki yorumu okuyan sayfanıza girip örneklere baksın. Önce parayı alacaksınız tabiki. Para hesabınıza yatınca ürünü kargoya verirsiniz. Kapıda ödeme de kabul edilebilir. Allah büyüktür bereketli kazançlarınız olsun insallah

Konu sahibi ,yasanan gereksiz muhabbet ailece yaşamak zorunda kaldığımız bir dönemi hatırlattı...abim Bogazici üniversitesini kazanmış,İzmir'den onu yolcu edicez annem çalıştığı kamu dairesinde henüz 1 yillik mevsimlik işçi...abimin cebine yol parasını nasıl denklestirecegini düşünüyor....bir memur anneme "sizin gibiler yüzünden bizim çocuklar giremiyor o okullara,paran yok neyinize guveniyorsunuz" dedi. Sonuç; abim de mezun oldu ben de...dar günlerde geride kaldı.

Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Tam t
Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba
Tam tersi evlatlarimi anlayacagi yasa geldiginde butun sıkintilarimiz bitiyo ev borcu olmadiktan sonra o parayla gul gibi geciniriz benim konumla alakasiz seyler yaziyosun ben asagari ucret aliyoruz cocuk yaptik bakamiyoruz demedim daha iyi bakmak icin caba harciyorum

evlat sahibi ol elbet ama riskini kim veriyor kvde annem olmasa gecinemem
bile diyorsunuz... bunun illerde dahada zorlascaginin farkindasiniz insallah... 24 yasindasiniz dogruysa öne calisip kenara para atmaniz gerekirdi bu durumda sonrada cocuk...
Allah aşkına neyin garantisi var. Konu sahibi ikiz olacaginı nerden bilsin. Türkiye de kaç insanın önce birikim yapıp sonra çocuk yapma şansı oluyor. Ayrıca çocugun ne zaman olacağını Allah tayin eder. Anne babaya önceden kabul hazırlık hissi verir veya vermez. Korundugu halde de olabilirdi. Burda çocuklarını tartışmak icin degil başka konuda fikir almak için yazmış. İlla moralini bozmak zorunda mısınız. Başka bir uye iyice sacmalamis ona hiç deginmiyorum bile belli ki fake.

Ev yemekleri revaş da bu ara bir de ahşap objeler gibi doğal kanserojen madde içermeyen doğal ürünler.
Kargo şirketleriyle ödeme hakkında bilgi alabilirsiniz sanırım yada burada bir kaç arkadaş var i. Satış yapan etiketleyemedim ama depresif polyanaydı ismi belki görür cevap verir.
Arkadas cvp verirse cok iyi olur

Annemin bir arkadaşı ihtiyaç sahibiydi.Tarhana turşu filan yapmış ,annem aldı.İsyerine götürüp ürünleri gösterdi,herkes birer ikişer kilo aldı.Ertesi yıl siparişleri bayan kendi aldı.4 sene sonra artık anneme tarhana da turşu da satıyor,siparişlere yetisemiyormus:confused:imsallah size de vesile olan biri cikar
Amin cnm insaAllah

Cocukken gelisemeyince napsin

Konu sahibi sanliurfada yapacagin en iyi sey yazin salca biber isi. Allah kolaylik versin. Esin caliskanmis cok takdir ettim. Bol kazanciniz olsun insallah
Aynen oyle cnm burda sadece biber ve salca var ama burdaki kadinlarin bir cogu zaten kendi yapiyo salcasini biberini.. Evet cnm cok çaliskandir esim Rabim kuvvetini artirsin bugune kadar bizi kimseye muhtaç etirmedi.

Konu sahibi birikim yapmış ki başını sokacağı bir evin sahibi olabilmiş.Simdi çalışma hayatına küçük küçük katılmak istiyor.Benim bayan iş arkadaslarimin çoğu bebeği 3/4 aylık olunca iş yaşamına dönmek zorunda kaldılar,çünkü ev/araba için banka kredisi ödemek zorunda pek çok kişi. Ya 70 yaşında ki analarini- kayinvalidelerini bir çekyat üzerinde yaşamaya mecbur kıldılar ya da 15 gün önce tanıştıkları birine kuzularini emanet etmek zorunda kaldılar.Yani demem o ki ha evine giren 6/7 bin ha askeri ücret ,herkes bir şekilde sıkıntı yaşıyor.

Allah rızkınızı veriyorsa bence ikiz bebekle çalışmanız zor, vaktinizi bebeklerinize ayırmanız daha iyi olur.
Ama yok para yetiştiremiyorum diyorsanız evde şimdi kokulu taş, sabun, keçe gibi el işleri çok revaşta. Bunları insanlar düğünlerinde, doğumlarında falan dağıtıyorlar. Bir seferde çok fazla sipariş alırsınız ama bu işler de birden olmaz. Ama becerirseniz halleder gidersiniz. Hem severek yapılıyor, hem de para kazanırsınız bir yandan
Bebeklerim uyudugu zaman biseyler yapabilirim diye dusunuyorum buraya takilmak yerine 3 5 kurus evime katkim olur

allah kolaylık versin canım keçeden süsler çok moda bu ara kapı süsleri buzdolap süsleri falan maliyetsizde bir çalışma çevren olmasın zaten boşver instgramdan sayfa aç önce ve takipçi edin. bu çağda böyle satış yapabilirsin.
Bende boyle dusunuyorum cnm ama nerden baslayacagimi tam olarak kestiremiyorum

Gecen hafta sonu akrabalarimdan bana oturmaya geldiler.. Sarma sariyorlarmis parayla cok sasirdim, iste etrafindan birisi bilip getiriyormus..

madem faiz ödemiyorsaniz konussaniz geri ödeme süresiniz uzatsaniz? bes yil yerine 8 yil?

bence yemek cok mantikli, benim yakinimda olsan hergün siparis veririm bu konuda keske tr de yasasam diyorum yemek yapmayi hic sevmiyorum.

ikizler kac yasinda bilmiyorum ama annen baka bilirmi temizlige gitsen baya para yaparsin.

pasta kek satislarida baya para getiriyo sanirim.
Yemek isini yapamam ikizlerim cok kucukler 3 ayliklar bazen kendi evimin yemegini yapamiyorum annem de yasli zaten oyle temizlik islerine de esim asla musade etmez gidenlere asla bi lafim yok ekmegini tastan cikarmak guzel bisey ama benim esim asla musade etmez.. evdeki temizlik islerini bile beraber yapariz:)

Aynen oyle cnm burda sadece biber ve salca var ama burdaki kadinlarin bir cogu zaten kendi yapiyo salcasini biberini.. Evet cnm cok çaliskandir esim Rabim kuvvetini artirsin bugune kadar bizi kimseye muhtaç etirmedi.
Baska sehirlerden alanlar olur. Misal ben :KK66: annemin baba tarafindan urfaliyiz ama orada salcayi,kurulugu yapip da gonderecek oyle aman aman kimsemiz kalmadi. Dolayisiyla boyle bir ihtiyac var. su anda birilerinden aliyorum. Siz yaparsaniz sizden alirim. benim gibi dusunen cok insan vardir inan. Sonucta oranin meshur bir yiyecegi

Bende sasirdim ama iyi olmus hayirli olsun en azindan kizlar büyüyünce rahatlarsiniz. Kayinvalideniz ya da anneniz cocuklara baksa siz ise girseniz olmaz mi ?
Aynen bizde oyle dusundugumuzden bu ise kalkistik akilari bastigi yasta borcumuz biticek hem bi ev sahibi olcaz hem kira odemicez. butun sıkintilar evlatlarimiz icin deger biraz disimizi sıkicaz

Baska sehirlerden alanlar olur. Misal ben :KK66: annemin baba tarafindan urfaliyiz ama orada salcayi,kurulugu yapip da gonderecek oyle aman aman kimsemiz kalmadi. Dolayisiyla boyle bir ihtiyac var. su anda birilerinden aliyorum. Siz yaparsaniz sizden alirim. benim gibi dusunen cok insan vardir inan. Sonucta oranin meshur bir yiyecegi
Bazen cikmaza soktugumu dusunuyorum ama dusundugum zaman mantigimada ters geliyo biber isi aci bi is ee ben kizlarimin altini degistirdigim zaman vucutlarina temas etcek yanicaklar oda olmadi bana... Benim kendimce bebek urunleri yapip instegramdan satmam lazim ama tam anlamamadigim bisey ucreti alip urunu teslim etmek kargo isi falan derken isin icinden cikamasam diye dusunuyorum satis yapan bi arkadas olsada bana bu islerin nasil oldugunu anlatsa..

Back
X