- 25 Aralık 2015
- 2.618
- 2.422
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Aynen oyle cnm hic acelem yok onemli olan sagligimiz huzurumuz oda hamd olsun yerinde Daha ne istim ki Allahtan Sukurler olsunHelal olsun ne demek bir yardımım dokunsa keşke ama acele etme bi hesap aç bak bakalım instagramda Allah bi kapı açar ha olmadi mi kocan çalışıyor belki zor olur ama geçinir gidersiniz çokta yıpratma kendini iki bebe var seni bekleyen ayakta durman lazım
ALLAH razi olsun Cnm Hislerime tercuman Olmussun Beni Sevdiginede cok sevindimKonu sahibi arkadas aslinda ne yapacagi konusunda birseyler belirlemis gibi emzik askisi yapmayi dusunuyor bunun yaninda yine de fikir almak istiyor.
Ve aslinda daha cok pazarlama kisminda bilgi almak istiyor. Odeme kargo vs..
Ben bildigim kadarini soyledim ama bu isin icinde olan arkadaslar yardimci olursa daha faydali olur.
Biraz avukatlik yapmis oldum ama olsun konu sahibini cok sevdim
Yemek pasta işi için ilk başta sermaye gerekir küçük de olsa ,satılmazsa zarara girersiniz.
Elinizde kaldığı zaman ilerde de satabileceğiniz birşeyler yapın
Ahşap boyama gibi
DepresifPolyanna dep bi bakarmısın
Çevrem varmı bide istanbulda misin?Kizlar Herkese iyi aksamlar oncelikle Beni Aranizda taniyanlar vardir bilen bilir evlat sahibi olmak icin cok ugraslar verdim sonra Rabim nasip etti ikiz kizlarim oldu hamd olsun binlercekere sukurler olsun oyle ugurlu geldilerki arkasindann ev aldik taksitle derken acaip sıkismaya basladik esim bi cagiri merkezinde musteri temsilcisi asgari ucretle calisiyo ayda 800 tl taksit oduyoruz bez mama ilaç,elektirik ,su derkenn aylik yetmiyimo bize Annemin kayin validemin yardimi olmasa geçinemicez Bende Evde is yapmaya karar verdim ama hic bir cevrem yok ikizlerden dolayida hic biyere cikamiyorum sizce evde ne is yapabilirim? en azindan kizlarimin mama parasi ciksa yeter isimli emzik askisi yapsam kime saticam evde incik boncuk isi bi hayli zaman alir kizlardan vakit bulamam bana bi akil verin ne gibi isler yapabilirim?
İnstagram vs islerinin iyice cilki cikti havale olayina millet useniyor kapida odemeye ek para caydirici oluyor kaldiki almayanda oluyor sana zararYa hamd olsun mutluyuz biraz sıkinti cekiyoruz ama gecici bi kac seneye borc bitince sıkintilarda biter
Hayir cnm ne çevrem var ne istanbuldayimÇevrem varmı bide istanbulda misin?
Sosyal medyada nasil satis yapacagimi bilmiyorum arkaadasinizi burdaysa etiketlermisinizBenim arkadaşım patik yapıp satıyor. Ve bildiğim kadarı ile çok güzel kazanıyor. Sosyal medya kullanıyorsanız oradan satış yapabilirsiniz.
Kuzu bak git toptancidan çit çitli badi korse iç çamaşırı südyen falan al 5 e alıyorsan piyasa fiyatına satacaksın toptan fiyata alıp. Birde el kremleri falan al yüz kremleri ben yüz maskesi satıyorum onlar da çok satılıyor bak dene 5 10 derken emin ol ekmek paran mutfak alışverişin çıkar boş oturmaktan çok iyi sadece kv ve annene de ver bu urunleri birer tane ornek omlarsa hrr gittikleri yerde tanitsin emin ol 50 100 lora hic yoktan haslik cikar ki hesap yaptigimda brnim 130 a aldigim toptan mallar bana 470 tl getiri sağlıyor ege hepsini satarsam sende az az al boyleHayir cnm ne çevrem var ne istanbuldayim
Allah daim etsin bol kazanclar versin cnm ama benim ne annem cikabiliyo evden nede kayin validem benim sosyal medyada satis yapmam lazim ama bu isler masil olur bilmiyorum korgolama uctet alma urun gonderme hani bana sosyal medyada satis yapan bi arkadas yardimci olsa bu islerin nasil dondugunu anlatsa cok iyi olurKuzu bak git toptancidan çit çitli badi korse iç çamaşırı südyen falan al 5 e alıyorsan piyasa fiyatına satacaksın toptan fiyata alıp. Birde el kremleri falan al yüz kremleri ben yüz maskesi satıyorum onlar da çok satılıyor bak dene 5 10 derken emin ol ekmek paran mutfak alışverişin çıkar boş oturmaktan çok iyi sadece kv ve annene de ver bu urunleri birer tane ornek omlarsa hrr gittikleri yerde tanitsin emin ol 50 100 lora hic yoktan haslik cikar ki hesap yaptigimda brnim 130 a aldigim toptan mallar bana 470 tl getiri sağlıyor ege hepsini satarsam sende az az al boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?