Ekmek Davasi

Aynen oyle cnm hic acelem yok onemli olan sagligimiz huzurumuz oda hamd olsun yerinde Daha ne istim ki Allahtan Sukurler olsun

ALLAH razi olsun Cnm Hislerime tercuman Olmussun Beni Sevdiginede cok sevindim Bende Sizleri cok sevdim Burasi benim Bi Ailem gibi zaten ablalarim kardeslerim var bazen akil almak istiyorum fikir almak istiyorum Cok guzel insanlar var burda sizin gibi hemen yardim etmek istiyolar fikir uretiyolar Akil akildan ustun iste:)

Benim kuzular acikti galiba:) mama yapmam lazim..InsaAllah yarina guzel baslarsiniz Iyi Geceler hepinize.

Önce eliniz neye yatkin onu düşünün...

Dikiş, nakış?
Ben şahsen avrupadayin ve güzel bir kaneviceye 100 veya 200 Euro veririm mesela ( masa örtüsü tipi)

Yemek? (Bu konuda birşey diyemem, burda instadan nişan pastasi filan satılıyor)

Eliniz neye yatkinsa onunla para kazanin.

Birde her insan belki istemez ama benim bir arkadaşımın ikizleri var ve markalarla anlaşmali bebeklerin resmini instagrama yüklüyor... misal yeni cikan bebek arabasinin reklamini yapıyor..

Oyy daha yeni farkettim ya ben

Şincik konu sahibi eliniz ne işlere yatkın. Ben ahşap boyama ve cam boyama işleri yapıyorum. Instagramda sayfam var.

Bebek orguleri falan yapsaniz ikizleriniz uzerinde fotoğraflasanız ilgi çekebilir.

Selamlar konu sahibi, öncelikle her ne iş yaparsanız Rabbim muvaffak eylesin.
Sizin iki çocuğunuz var ve onlara bakım disinda da ayırmamız gereken zamanlar var.
Benim size önerim iki çocukla vaktinizi almayan, lakin herkesin yüzde yüz kullandığı eşya kategorisinde ticaret yapmaniz yönünde olacak.
Örneğin, bebek, bayan çorapları, pijama takimlari, anne cocuk kombinleri, gibi . Bunları hem çevrenizde, hem de sayfanızda rahat satabilirsiniz.
Ve zamanla tanıdıkça o ihtiyaçları icin size geleceklerdir.
Başlangıçta toptancidan uygun fiyata ufaktan birkactaneyle başlayıp, sipariş alsaniz gerisi gelir diye düşünüyorum.

İnstada takipçi topla paylaş ürünlerini ..
Kv yada annen bebeğine bakmaya yardımcı olabilrse bi süreliğine dışarda iş bak bnce.. evde yaptğn ilk aşamada çok zor...
arkadaşım pasta kurabiye tarzı şeyler yapıyor facede baya ilerletti..
bn bşe satmak istesem evde etamin yaparım.. bi saat uğraştırıyor 50 tl civarı satılıyor.. bunun içinde denemeler yaparak öğrenmen gerek...
Dikiş nakış öğren kursuna git bu devirde butikler kıyafet satan yerler para yapıyor.. düz bi etek diksen bile çok rahat alıcısı çıkıyor ..
aklıma gelen seçenekler bunlar...

Çevrem varmı bide istanbulda misin?

Çevremde isimli kapı süsü Baby shower için magnetler buzdolabı süsü yapan arkadaşlar var bayağı da iş yapıyorlar .

en temiz ve kolayı keçeden olan sanırım malzemelerini tedarik Edip yapmaya başlayın

varsa sosyal medya hesaplarinizda fotolarini paylaşın filan

Mesela w.ts.p durumunuza koyun cevreniz görsün şuan revaçta olan bu işler yaptiranda çok

Benim arkadaşım patik yapıp satıyor. Ve bildiğim kadarı ile çok güzel kazanıyor. Sosyal medya kullanıyorsanız oradan satış yapabilirsiniz.

Ya hamd olsun mutluyuz biraz sıkinti cekiyoruz ama gecici bi kac seneye borc bitince sıkintilarda biter
İnstagram vs islerinin iyice cilki cikti havale olayina millet useniyor kapida odemeye ek para caydirici oluyor kaldiki almayanda oluyor sana zarar
Nerede yasiyorsun bilmiyorum ama yemek hani gunu vs olanlara pasta kek dolma turunden yapabilirsin (ozellikle calisanlar yemege misafir alinca yetisemeyip istiyor pastene yerine ev isi almak daha makbul oluyor
İkincisi ceyiz dantel havlu kenari isleme seccade vs ne kadarda modernlessek el emegi farkli hala herkes bir iki parca ister ceyizinde varsa cevren haber yolla yapiyorum diye onuda yapabilirsin veya ceyiz magazalarina sor onlarda is verebiliyor
Emzik zamazingosu ,kurabiye,hamur pasta vs olayi artik zor gibi hem populeritesi hemde herkesin yapip fiyati assagi cekisiyle eskisi gibi kazandirmiyordur tahminim

Hayir cnm ne çevrem var ne istanbuldayim
Kuzu bak git toptancidan çit çitli badi korse iç çamaşırı südyen falan al 5 e alıyorsan piyasa fiyatına satacaksın toptan fiyata alıp. Birde el kremleri falan al yüz kremleri ben yüz maskesi satıyorum onlar da çok satılıyor bak dene 5 10 derken emin ol ekmek paran mutfak alışverişin çıkar boş oturmaktan çok iyi sadece kv ve annene de ver bu urunleri birer tane ornek omlarsa hrr gittikleri yerde tanitsin emin ol 50 100 lora hic yoktan haslik cikar ki hesap yaptigimda brnim 130 a aldigim toptan mallar bana 470 tl getiri sağlıyor ege hepsini satarsam sende az az al boyle

Allah daim etsin bol kazanclar versin cnm ama benim ne annem cikabiliyo evden nede kayin validem benim sosyal medyada satis yapmam lazim ama bu isler masil olur bilmiyorum korgolama uctet alma urun gonderme hani bana sosyal medyada satis yapan bi arkadas yardimci olsa bu islerin nasil dondugunu anlatsa cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…