Günaydın kızlarr
3 gündür çift çizgi çıkan ovülasyon testlerim var elimde
Napıcam ben şimdi dünü değerlendirdik,bugünü de değerlendiricez bugünkü de pozitif
Yarın da pozitif çıkarsa bi bozukluk var bende galiba
Dün test yaptım 14. günde çizgi daha koyu çıktı , regli dönümü 28 günde bir bugün 15. gün ama halen kaygan yapışkan hiçbir akıntı gelmiyor hafif bir ağrı var acaba halen çatlamadı mı?
yok cnm bir bozukluk olduğunu düşünme
benim 4 gün üst üste öle çıktı sonra silikleşti.
gün aşırı değerlendir cnm..
inş bebişin gelecek..hepimizin ki inş
inşallah canım ya bnde klomen kullanıyorumda sen nasıl gittin doktora hap bitince bi gün ara mı verdin.
cnm sonradan yaptın mı testi tekrar..benim 4 gün üst üste koyu çıktı testler.
eğer yapışkan uzayan akıntıysa çatlamadı..su şeklinde yapışkansa çatladı cnm..
ağrıda olduğuna göre çatladı sen bu akşamı değerlendir
Hiçbirşey gelmiyor anlamadımki normalde de çok akıntım olurdu stres yapmış olabilir miyim ne kadar ilginç
cnm stres yapma boşver çok yıpranıyo insan kendimden biliyorm
stres yapan bir arkadaşım bütün belirtileri yaşadı
bize kalsa kesin hamilydi..fakat olmadı
düşün stres ne kadar etkili..
zaten koyu çizgiyi görmüşün diycen akıntı takibide yapıyrm olsaun yap o zamnda dene ne olck ama stres yapma ozaman çok kötü oluyor insan..
canım doğru söylüyorsun, sprey sıkıcam ama dayanamıyorumMerhaba canım.Öncelikle geçmiş olsun .Birçok ağrı kesici hamilelikte sakıncalı,kullanma bence.Sadece parol kullanılabiliyorr dye biliyorum o da yarım.Çok kötü isen bir doktora git bence.
canım doğru söylüyorsun, sprey sıkıcam ama dayanamıyorum(
hayırlısı olsun.ne zamandır istiyon
yok tatlım hap bitti 4.gün gel dedi doktor 4.gün gittim o gün akşamına vurulmam içinde bir çatlatma iğnesi verdi birgün sonra bir araya gel eşinle dedi öle şimdi pazartesi günüde gebelik testi için gitcem ALLAHIM hepimize nasip etsin anneliği evlat hasretliğiyle sınamasın bizi ALLAHIM inşallahhh..
bana doktor ilaç vermeden direk iğne verdi 3. günü gel dedi iğneyi kendiniz mi yaptınız nasıl oluyor bilmiyorum iğne baya pahalı
hımm belki senin yumurtlama sorunun yoktur tatlım ben iğneyi hastanede yaptırdım kendim cesaret edemedim açıkcası koldan yapıyolar pahalı ama çocuk için herşeye değer tatlım ilk sefer olur inşallahhh....
inşallah canım inşallahh değer tabi hasta olsam bi bugün yarın olurum diye bekliyorum senin içinde inşallah olumlu sonuçla dönersin
canım sat derken? bat mı 3 ekim...Kızlarr sat günüm 3 EKİMM......Listeye eklermisinniz benii?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?