EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Maşallah canım güzel gelişimi demek ki ben hep 3gün geriydi 27.hafta 1.230haftasıyla uyumlu dedi

Oynayabiliyomus bu haftalarda..bir hafta geri yada bir hafta ileride normal kabul ediliyor dedi doktorum.. Sağlıkla kavusalim inşallah meleklerimize

Kizlar 29. Haftadayim suan
2 gundur idrar yaptiktan sonra cok minik açık pembe leke tuvalet kagidinda farkettim.Varla yok arasi bi pembe tonu yani pirinc tanesi buyuklugunde.Yasayan oldumu ?

Kizlar 29. Haftadayim suan
2 gundur idrar yaptiktan sonra cok minik açık pembe leke tuvalet kagidinda farkettim.Varla yok arasi bi pembe tonu yani pirinc tanesi buyuklugunde.Yasayan oldumu ?

Olmadı canım vakit kaybetmeden doktoruna danis.. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir sanki önemli ihmal etme doktorun daha iyi bilir tabiki

aranizda plansantasi (bebegin eşi )onde olan varmi.? dr.um sezeryan olucagini soyledi.araştırdığım kadarıyla erken doğuma sebep olabilirmiş.başına böyle bişey gelen duyan varsa yazarsa sevinirim..

Merhaba kızlar el ve ayaklarım yırtacak kadar kaşınıyo çok fenamı kramplarımda fena son 2 ay zor geçecek gibi

aranizda plansantasi (bebegin eşi )onde olan varmi.? dr.um sezeryan olucagini soyledi.araştırdığım kadarıyla erken doğuma sebep olabilirmiş.başına böyle bişey gelen duyan varsa yazarsa sevinirim..

Benimde plesenta hep önde.hamileliğin basından beri hep önde dedi doktor.hatta ben bebeğimin hareketlerini hem çok geç hissettim hem de az sebebinede plesenta önde olduğu için dendi.ama doktor normal doğum olur dedi.(İkinci bebeğim ilki de normal di ) erken doğum olur mu dedim yoo dedi doktor etkilemez dedi.bu arada ben devlet hastanesine gidiyorum.bilmem fark eder mi cihazları falan daha mi iyi sizin doktorun

Ama his olarak nedense ben de hep erken doğum olcak gibi hissediyorum..hayırlısı..inşallah zamanında saglıklıca gelir tüm bebişlerimiz

cevap verdiginiz icin teşekür ederim.2 3 gun once devlet hastanesine gittim.bebegim dönmüş cok sukur rabbime.ozele gidiyorum normalde ama doktorumdan memnun degilim degistrmeyi dusunuyorum.dogum zamanida yaklasti bakalim nolcak :\

Ankara'da olup ekimde doğum yapacak Hamiş anneler doğum fotoğrafı için ücretsiz yardım edebilirim bana ulaşın lütfen :)

selamlar :) ekim 1 de doğum tarihjim fakat bir kaç gündür ayağı kalkınca karnımın altı feci kasılıyor kime sorduysam bi kaç gün sonra doğurursun diyorlar sizce ?

selamlar .. bence dr unuz iyi değil alttan muayene cok erken yapılmış. benim ekim 1 de doğumum pazartesi tekrar gidecxeğim ve dr um öyle bişey hiç demedi alttan muayenenin en uygun zamanı son gün doğum agidildiğinde yapılması ymış.. bu pazartesi gideceğim karnımın altı 2 -3 gündür kasılıyor belki bu şikayetimi söleyince bakar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…