- 18 Şubat 2014
- 286
- 226
- 53
- 34
- Konu Sahibi babyinlove
-
Canim benimde 31 ekim gozukuyor dogum ayniyiz...Kasilma derken surekli mi yoksa ara ara mi oluyor?Bendede karin altimda agirlik hissediyorum artik normaldir bu aya gore boyle seyler bebek agirlastigi icin hatta yurume hizimida yavaslatiyor o agirlikselamlar .. bence dr unuz iyi değil alttan muayene cok erken yapılmış. benim ekim 1 de doğumum pazartesi tekrar gidecxeğim ve dr um öyle bişey hiç demedi alttan muayenenin en uygun zamanı son gün doğum agidildiğinde yapılması ymış.. bu pazartesi gideceğim karnımın altı 2 -3 gündür kasılıyor belki bu şikayetimi söleyince bakar ..
Evet canim oluyor ayni durumdayiz sevinsek iyi olur tosuncuklara masallahMerhaba Kızlar haftasına göre 1 hafta önde giden varmi ??? Bugün kontrolumde 32 deyil de 33.haftada ve 1.900 kg oldugunu öğrendim doktorum normal dedi olabiliyomus
selamlar :) 38+2 günlük hamileyim sizin daha var doğumunuza ve bana ilk defa dün bakıldı .. şikayetleriniz normal kafası aşağı gelmiş sanırım benimde ilk aşağı geldiği günler cok kasılma ağrı hareketlerimde yavaşlama olmuştu sonra gecti :) suan gayet iyiym korkumdan mıdır nedir ne sancım ne ağrım var :)Canim benimde 31 ekim gozukuyor dogum ayniyiz...Kasilma derken surekli mi yoksa ara ara mi oluyor?Bendede karin altimda agirlik hissediyorum artik normaldir bu aya gore boyle seyler bebek agirlastigi icin hatta yurume hizimida yavaslatiyor o agirlik
Aa düşmüstür kafasi insallah asagi bisey hissetmedim ama hafta sonu kontrolde belli olur umarim..Hayirlisiyla doğurursun insallah cokda bekletmesin bebeşin seniselamlar :) 38+2 günlük hamileyim sizin daha var doğumunuza ve bana ilk defa dün bakıldı .. şikayetleriniz normal kafası aşağı gelmiş sanırım benimde ilk aşağı geldiği günler cok kasılma ağrı hareketlerimde yavaşlama olmuştu sonra gecti :) suan gayet iyiym korkumdan mıdır nedir ne sancım ne ağrım var :)
olduk anacım oldukk :) yani ben oldum .. sabah 11 de de doğuma gidiyorum inşallah .. dr um hayaller paris hayatlar ağrı dedi benim için yaramazlık yaptım biraz aslında zor bişey değil 3 4 parmağını sokuyr daire çiziyor bastırarark içinde o kdar ..Kızlar çatı muayenesi oldunuz mu
ACanim benimde 31 ekim gozukuyor dogum ayniyiz...Kasilma derken surekli mi yoksa ara ara mi oluyor?Bendede karin altimda agirlik hissediyorum artik normaldir bu aya gore boyle seyler bebek agirlastigi icin hatta yurume hizimida yavaslatiyor o agirlik
Allah sağ salim kavuştursun inşallah canım niye sezeryan bişey dediler mi daha bana var ama hareket edemiyor sanki
Ayyy ne mutlu bide merakla bekleyince bu haberler ne güzel geliyo Allah analı babalı büyütsün inşallah ayrıntılı anlatırmısın canım doğum hikayeniMeleğim bugünü bekleyemedi dün geldi kavuştuk biz sukurler olsun darısı basiniza inşallah kızlar yok böyle bir duygu tarif edilemez
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah ilk guzel haberi sen verdin. Darisi basimiza
Ayyy ne mutlu bide merakla bekleyince bu haberler ne güzel geliyo Allah analı babalı büyütsün inşallah ayrıntılı anlatırmısın canım doğum hikayeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?