- 26 Ocak 2014
- 134
- 33
- 48
- Konu Sahibi babyinlove
-
Sürekli giremiyorum ama aynı haftalardaki arkadaşlar la paylașmak güzel oluyo geri dönüp soruna baktım ben üniversite hastanesinde 2 ay öncesinden randevu vermislerdi bildim kadariyla 20 22.haftalarda istiyolar özelde 200-250 arasında demiști arkadașlarım hangi il desinizBUYRUN DIYORSUNUZ BİŞEYLER YAZIYORUZ EN AZINDAN FİKRİM VAR YADA YOK DENILEBİLİR!!! YANI 3/4 KISI ARALARINDA SOHBET EDEN FORUMDAN BASKA BİREY DEĞİLSİNİZ
Sürekli giremiyorum ama aynı haftalardaki arkadaşlar la paylașmak güzel oluyo geri dönüp soruna baktım ben üniversite hastanesinde 2 ay öncesinden randevu vermislerdi bildim kadariyla 20 22.haftalarda istiyolar özelde 200-250 arasında demiști arkadașlarım hangi il desiniz
Bende salidan beridir birseyler hissettim hep ama dun bugun yok bir hareket cok uzuluyorummCanlar selam nasilsiniz nasil gidiyor benim oglum cok inat ya bazen vursun diye okadar bekliyorum umrunda olmuyo bazen pit oraya pit buraya
Bende decavit kullaniyorum onun disinda bisey kullanmiyorum dokdora bu hafta tekrar hatirlaticam esekkurlerbabyinkul46471594 .!.:Kizlar benim gobus bariz meydanda 5-6 aylik ben burdayim diyor benim hicbir kiyafetim olmuyor hep yeni genis seyler aliyorum eskiden hic gobegim yoktu benim karnim hep dumduzdu
Vitamin olarak decavit kullaniyorum canim 20. Haftada ek olarak demire baslicam geceleri magnezyum iciyorum
Merabalar aynıggün gidiyor hamilelik cinsiyetini öğrencimizmi acaba hhareketlerini hissediyorsunuz acaba[/QUOTE]caterina, post: 46514697, member: 669469"]Bende salidan beridir birseyler hissettim hep ama dun bugun yok bir hareket cok uzuluyorumm
Ankara dan daha uygunmuş vallahi 22.haftada randevum var olmadi özele gideyim bendeben detaylı ultrason demıyorum...bebegın sadece yüzünü hatıra olarak cd de saklamak amaçlı istanbuldayım..2 yere sordum 24.haftada belirgin oluyormus 125 tl rakam verdiler...benım gibi merak eden olursa ben bilgi veriim bari :)
Canim hic uzulme bende iki gundur hissedemiyorum cok nadir biseyler hisseder gibi oluyorum uyuyorlar demekki insan kahroluyor hep eyvah modundayiz bizi bizden baska kimse anlamaz sakin uzulme iyi bebeklerimiz allahin izniyle sagsaglim dogacaklarBende salidan beridir birseyler hissettim hep ama dun bugun yok bir hareket cok uzuluyorumm
Amin canim insallah iyidirler. Benim bir de bazen karnim sis oluyor hissediyorum elimle bebisi bazen de hissedemiyorum hicbir gun digerini tutmuyor . Sende de oyle oluyor mu acaba. Uyuyorlardir belki de bu aylarda cok buyudukleri icin herhalde. Ya da belki sirtlarini donuyorlardir o yuzden hissedemiyoruzdurCanim hic uzulme bende iki gundur hissedemiyorum cok nadir biseyler hisseder gibi oluyorum uyuyorlar demekki insan kahroluyor hep eyvah modundayiz bizi bizden baska kimse anlamaz sakin uzulme iyi bebeklerimiz allahin izniyle sagsaglim dogacaklar
Aynen tatlim benim oglum ultrasonda hep sirtima donuk yatiyor bende bunav bagliyorum rahatina duskun diyorum uyuyor diyorum yoksa icim icimi yiyor biz gerildikce onlarda gerilip hareket etmiyor cok zor ama sakinlesjp mutlu olmamiz lazim :) rabbim yanimizda bebeklerimizi bize bagislasin insallahAmin canim insallah iyidirler. Benim bir de bazen karnim sis oluyor hissediyorum elimle bebisi bazen de hissedemiyorum hicbir gun digerini tutmuyor . Sende de oyle oluyor mu acaba. Uyuyorlardir belki de bu aylarda cok buyudukleri icin herhalde. Ya da belki sirtlarini donuyorlardir o yuzden hissedemiyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?