EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Birsey degil canim. Benim pantalonlarim da oluyor ama karnimi sıkıyor bebisi sıkmamak lazim o yuzden giyemiyorum bende cok kararsizim ve nasil alacagimi bilmiyorum hic. Deneye nedeye ogrenecegiz artik :))

Birsey degil canim. Benim pantalonlarim da oluyor ama karnimi sıkıyor bebisi sıkmamak lazim o yuzden giyemiyorum bende cok kararsizim ve nasil alacagimi bilmiyorum hic. Deneye nedeye ogrenecegiz artik :))

Ben kullanıyorum bir aydır kızlar çok rahat

Ben kullanıyorum bir aydır kızlar çok rahat

Normalde kaç beden giyiyosan o bedenden alabilirsin canım ben öyle aldım ve cok rahat.. Karın bölgesinin kumaşı hafif esnek lastik gbi olanlar var tavsiyemdir..Penye tarzı olanlar çok esniyo kalcadan düşüyor pantolon bu sefer

Anladim canim bende biraz buyuk alayim bedenini diyordum ogrendigim iyi oldu. Marka falan verebikir misin peki nerden aldin. Hamile kiyafeti satan yer cok yok cunku. Insallah cikarsam alacagim artik :)

Dayanamadım gittim lcwaikikidekilerden denedim bugün. Sschatz in dediği gibi benim bulduğumun beli penyeydi, pantolon üzerimden her an düşecekmiş gibi geldi. Alıp memnun kalanlardan marka öğrenirsek harika olur :)

Anladim canim bende biraz buyuk alayim bedenini diyordum ogrendigim iyi oldu. Marka falan verebikir misin peki nerden aldin. Hamile kiyafeti satan yer cok yok cunku. Insallah cikarsam alacagim artik :)

Lcwaikikiden aldım ben özellikle ince kot pantolonları var çok rahat beli..herseyimi ordan aldım beli Penye olanlar hariç tabiki.. kot dışında da likrali esnek normal kumaş bulmustum müthiş buz mavisi beyazı pembesi siyahi var ondan tavsiye edyrm kesinlikle

İşte bahsettiğim pantolon ürün kodundan sordurabilirsiniz kizlar
Yukleyemedim bir türlü fotoğrafı yaa

Cok sagol canim bende bakarim oraya beli penyeli almiyoruz o zaman bebegi sıkmayalim derken bu sefer de dusmesin pantalonlar

Onlar da lcw ise sorariz buluruz belki

Evet canim lcw de.. buz mavinin ürün kodunu yazıyorum daha kolay bulursunuz diğer renklerdende bulabilirsiniz.. yoksa bile diğer subelerden getirtiyolar ben oyle yaptım. . ÜRÜN KODU : 6Y2614Z8-32U-L.BLUE

Evet canim lcw de.. buz mavinin ürün kodunu yazıyorum daha kolay bulursunuz diğer renklerdende bulabilirsiniz.. yoksa bile diğer subelerden getirtiyolar ben oyle yaptım. . ÜRÜN KODU : 6Y2614Z8-32U-L.BLUE

Çok teşekkürler yardımın için, bugün tekrar gideyim bakayım :)

Cok sagol canim bende bakarim bugun :)

Kızlar ben lcw dan pantolon ve eşofman aldım ikisi de çok rahat normal bedenini aldım zatenbel bbölgesi ayarlı bide eşofman çok hoşuma gitti hiç üstümde yok gibi

Kizlar valla ben o beli penye gibi likralilardanyorum cokda memnunum hatta ben hicbir lastigevkatlanamiyorum camasirlarimi bile lastiksiz dikissiz aliyorum bence deneyerek alin her hamilelik farkli benim bebis lastikli giydirmiyor

Kizlar valla ben o beli penye gibi likralilardanyorum cokda memnunum hatta ben hicbir lastigevkatlanamiyorum camasirlarimi bile lastiksiz dikissiz aliyorum bence deneyerek alin her hamilelik farkli benim bebis lastikli giydirmiyor
Bende baktim bugun lcw ye hepsi de beli penyeli gibi zaten. Kararsiz kaldim en son is8m vardi deneyemedim hicbirsey alamadan ciktim

kızlar merhaba

benim gittiğim hastanede (ist.anadolu yakasındayım) 4 boyutlu ultrasonla bakılmıyor..bebeğimizin yüzünün kime benzedğini cok merak edıyoruz :) bildiginiz uygun ücretle bir yer var mı?

Bende baktim bugun lcw ye hepsi de beli penyeli gibi zaten. Kararsiz kaldim en son is8m vardi deneyemedim hicbirsey alamadan ciktim
Canim ben vok memnunum hic daha ustumden dusmedi bol pacada aldim dar pacada sapasaglam yuruyorum yolda karnimda cok rahat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…