- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi babyinlove
-
Birsey degil canim. Benim pantalonlarim da oluyor ama karnimi sıkıyor bebisi sıkmamak lazim o yuzden giyemiyorum bende cok kararsizim ve nasil alacagimi bilmiyorum hic. Deneye nedeye ogrenecegiz artik :))Çok teşekkür ederim şu hafta konusunda beni aydınlattığın için, bir türlü çözememiştim
Benim kontrolüm bugündü, doktorum hamilelikte sindirim sisteminin yavaşladığını, normalde 3 saatte sindirilen besinleri hamilelerin 6 saatte sindirdiğini o yüzden şişkinlik hissettiğimizi söyledi. Pantolonlar oluyor olmasına da ben içindeyken çatlayacakmışım gibi hissediyorum. Bir tane alıp deneyeyim diyorum, onu da nasıl hangi beden seçeceğime karar veremedim. Dediğin gibi sağlıklısıyla doğsunlar da, bunlar sıkıntıdan sayılmaz
Birsey degil canim. Benim pantalonlarim da oluyor ama karnimi sıkıyor bebisi sıkmamak lazim o yuzden giyemiyorum bende cok kararsizim ve nasil alacagimi bilmiyorum hic. Deneye nedeye ogrenecegiz artik :))
Beden olarak nasil aliyorsun su anda karnin cok buyuk degil ya neye gore aldin canimBen kullanıyorum bir aydır kızlar çok rahat
Ben kullanıyorum bir aydır kızlar çok rahat
Anladim canim bende biraz buyuk alayim bedenini diyordum ogrendigim iyi oldu. Marka falan verebikir misin peki nerden aldin. Hamile kiyafeti satan yer cok yok cunku. Insallah cikarsam alacagim artik :)Normalde kaç beden giyiyosan o bedenden alabilirsin canım ben öyle aldım ve cok rahat.. Karın bölgesinin kumaşı hafif esnek lastik gbi olanlar var tavsiyemdir..Penye tarzı olanlar çok esniyo kalcadan düşüyor pantolon bu sefer
Normalde kaç beden giyiyosan o bedenden alabilirsin canım ben öyle aldım ve cok rahat.. Karın bölgesinin kumaşı hafif esnek lastik gbi olanlar var tavsiyemdir..Penye tarzı olanlar çok esniyo kalcadan düşüyor pantolon bu sefer
Anladim canim bende biraz buyuk alayim bedenini diyordum ogrendigim iyi oldu. Marka falan verebikir misin peki nerden aldin. Hamile kiyafeti satan yer cok yok cunku. Insallah cikarsam alacagim artik :)
Cok sagol canim bende bakarim oraya beli penyeli almiyoruz o zaman bebegi sıkmayalim derken bu sefer de dusmesin pantalonlarLcwaikikiden aldım ben özellikle ince kot pantolonları var çok rahat beli..herseyimi ordan aldım beli Penye olanlar hariç tabiki.. kot dışında da likrali esnek normal kumaş bulmustum müthiş buz mavisi beyazı pembesi siyahi var ondan tavsiye edyrm kesinlikle
Onlar da lcw ise sorariz buluruz belkiİşte bahsettiğim pantolon ürün kodundan sordurabilirsiniz kizlar
Yukleyemedim bir türlü fotoğrafı yaa
Onlar da lcw ise sorariz buluruz belki
Evet canim lcw de.. buz mavinin ürün kodunu yazıyorum daha kolay bulursunuz diğer renklerdende bulabilirsiniz.. yoksa bile diğer subelerden getirtiyolar ben oyle yaptım. . ÜRÜN KODU : 6Y2614Z8-32U-L.BLUE
Çok teşekkürler yardımın için, bugün tekrar gideyim bakayım :)
Cok sagol canim bende bakarim bugun :)Evet canim lcw de.. buz mavinin ürün kodunu yazıyorum daha kolay bulursunuz diğer renklerdende bulabilirsiniz.. yoksa bile diğer subelerden getirtiyolar ben oyle yaptım. . ÜRÜN KODU : 6Y2614Z8-32U-L.BLUE
Bende baktim bugun lcw ye hepsi de beli penyeli gibi zaten. Kararsiz kaldim en son is8m vardi deneyemedim hicbirsey alamadan ciktimKizlar valla ben o beli penye gibi likralilardanyorum cokda memnunum hatta ben hicbir lastigevkatlanamiyorum camasirlarimi bile lastiksiz dikissiz aliyorum bence deneyerek alin her hamilelik farkli benim bebis lastikli giydirmiyor
Canim ben vok memnunum hic daha ustumden dusmedi bol pacada aldim dar pacadaBende baktim bugun lcw ye hepsi de beli penyeli gibi zaten. Kararsiz kaldim en son is8m vardi deneyemedim hicbirsey alamadan ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?