• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayın 12 siydi saysam da 10 saymasam da 10 :KK70: aslında çatlama iğnesinden sonra 14. gündür test günü. insan gün sayınca kafasına takıyor. bu sfer 10 gün nasıl geçti anlamadım açıkcası. 5 günü tatildeydim , annemde yanımda eşimde yanımda belki ondan anlamamışımdır :KK70:.
iğnenin etkisi geçince bende de bir etki belirti falan kalmadı desem yeridir. birde bu jeli kullanmayı günde 1 e düşürdüm bugün itibariyle. sadece geceleri kullanacağım regl olana kadar
Insallah pozitif olur asilamamiz ya..yinede her seyin hayirlisi cnm

özelde aşılamayı kaça yaptırıyorsun. hangi hastanede olacak aşılaman. sperm için hangi lab. yönlerdirdiler? tüm belgelerin hazırsa aşılama için çapaya başvur 1 haftada rapor çıkarırlar eğer erken olursa ve seninde yumurtalarının gelişimine daha 1 haftadan fazla varsa aşılamanı çapada da aynı anda yaptırabilirsin. sadece doktoruna hangi ilacı ne dozda kullandığını ve doktorunun takip formunu ( usg ölçümlerinin yazılı olduğu kağıt) götürsün. aşılamanda aradan çıkmış olur. çapadan da sorarlarsa neden özeldeki doktorunu bırakıp geldin diye olmadık maddi sıkıntı çıktı dersin. bu dediğim şekilde zeynep kamil hastanesine gelenler oldu doktorlar sıkıntı çıkarmadı
Asilamayi medipol megada yaptrcm 1250 asilama ucreti dr muayene 60 tl 30 tl de rapor paradi aldilar 250 tl igneler tuttu 2 kutu verdi belki yetmez diye.bu ay bi deniyim diyrm ozeli zaten bir kac gune asilama olur diye dusunuyorum2.icin basvururum tutmazsa.insallah tupe gerek kalmaz ya iyice psikolojim bozuldu valla.hayatim bebege endekslendi.bir yandan da bu stresle tedaviyle ugrasirken misafir gelmek istiyor haftaya persembeden tatil basliyor ya ben de kabul etmek istemiyorum of cok bunaldim

Asilamayi medipol megada yaptrcm 1250 asilama ucreti dr muayene 60 tl 30 tl de rapor paradi aldilar 250 tl igneler tuttu 2 kutu verdi belki yetmez diye.bu ay bi deniyim diyrm ozeli zaten bir kac gune asilama olur diye dusunuyorum2.icin basvururum tutmazsa.insallah tupe gerek kalmaz ya iyice psikolojim bozuldu valla.hayatim bebege endekslendi.bir yandan da bu stresle tedaviyle ugrasirken misafir gelmek istiyor haftaya persembeden tatil basliyor ya ben de kabul etmek istemiyorum of cok bunaldim
misafir istemiyorsan eşim izin aldı birlikte tatil yapacağız de kabul etme. yada başka misafirin olduğunu söyle yada anlayabileceklerse direk durumunu anlat.
kendini bebek için yıpratma , sen ne kadar iyi olursan bünyende o kadar bebeğe hazırlanır. stress varsa bebek yok diyorlar hep.
ayrıca olmazsa dünyanın sonu değil , başka derdin olmasın en önemli şey sağlık ve eşinle huzurlu mutlu olman

misafir istemiyorsan eşim izin aldı birlikte tatil yapacağız de kabul etme. yada başka misafirin olduğunu söyle yada anlayabileceklerse direk durumunu anlat.
kendini bebek için yıpratma , sen ne kadar iyi olursan bünyende o kadar bebeğe hazırlanır. stress varsa bebek yok diyorlar hep.
ayrıca olmazsa dünyanın sonu değil , başka derdin olmasın en önemli şey sağlık ve eşinle huzurlu mutlu olman
Cok sagol destegin icin elimde degil tam bu ay takmicam diyorum gene olmuyo.esimle iyiyiz cok sükür.tek sıkıntımiz bebek.O da nasip iste vardir bir hayir bekliyorum olur diye.sen nereye yaptrysn asilamayi ilk denemen mi

Cok sagol destegin icin elimde degil tam bu ay takmicam diyorum gene olmuyo.esimle iyiyiz cok sükür.tek sıkıntımiz bebek.O da nasip iste vardir bir hayir bekliyorum olur diye.sen nereye yaptrysn asilamayi ilk denemen mi
rica ederim. hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız. benim 3. denemem 1 tanesi iptal oldu 2. aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum p.tesi test günüm ama beklerim çarşambayı :D regl günüm geçmiş olur. daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım 1 i düşük oldu diğeri dış gebelik oldu ameliyatla alındı dış gebeliğim. neredeyse 2 yılım olacak hala gelen giden yok. yaşımda 35 olmak üzere geç evlendim . 3. yılımız dolmak üzere

rica ederim. hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız. benim 3. denemem 1 tanesi iptal oldu 2. aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum p.tesi test günüm ama beklerim çarşambayı :KK70: regl günüm geçmiş olur. daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım 1 i düşük oldu diğeri dış gebelik oldu ameliyatla alındı dış gebeliğim. neredeyse 2 yılım olacak hala gelen giden yok. yaşımda 35 olmak üzere geç evlendim . 3. yılımız dolmak üzere
Allah yardimcin olsun canim insallah bu sefer olur hayirlisiyla şu mubarek gunlerin hurmetine Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimize.guzel haberini aliriz insallah

Allah yardimcin olsun canim insallah bu sefer olur hayirlisiyla şu mubarek gunlerin hurmetine Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimize.guzel haberini aliriz insallah
amin . isteyen herkesin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatları olur umarım.

Kızlar çok üzgünüm bugün 16 . günüm ve lekem geldi olmadı sanırım çok umutlanmistim tam test yapacaktim lavobaya girdim ki gordum maalesef naparim bundan sonra bilmiyorum çok üzgünüm

Kızlar çok üzgünüm bugün 16 . günüm ve lekem geldi olmadı sanırım çok umutlanmistim tam test yapacaktim lavobaya girdim ki gordum maalesef naparim bundan sonra bilmiyorum çok üzgünüm
ben her ne kadar aşılamaya ihtimal vermiyorum desem de insanın içinde bir umut oluyor işte. ben de regl olunca çok üzüldüm öncekilerden çok daha fazla hatta erken olunca acaba yerleşme kanaması falan mı diye de umudumu sürdürmeye çalıştım ama nasipten öte yol yok. şimdi ikinci aşılamamın 6. iğnesindeyim. aynı ay içinde aynı ikilem yine başladı salı günü de aşılamam olucak sanırım. çok ciddi bi sıkıntın yoksa denersin olmadı bi kere daha. dr a yaşımın 35 olduğunu ve tüp bebek istediğimi söyledim ama yine de aşılama yapalım dedi amh değerim 2,5 diye yine de şimdiden tüp bebek yerleri araştırmaya başladım bile. umudumuzu kaybetmiyoruz bugün olmazsa yarın olur ondan sonra da hayatımızın geri kalanı Allah nasip ederse anne olarak geçeceğinden bugünleri çok ararız çook:)

Bu arada kızlar şu durumumuzdan anlaşılan o ki, eğer göğüs ağrısı 11. günden sonra azalıyorsa genelde tutmamış oluyor. çok genelleme yapılacak durum değil tabiki ama hepimizde aynısı oldu önce göğüs ağrımız azaldı sonra da regl olduk. çok da üzülmeyelim, umudumuzu kaybetmeyelim bu ekim ayı uğurlu gelmedi henüz güzel bir haber alamadık ama ben eylül ayına da baktım sadece 1 kişiydi yanılmıyorsam pozitif sonuç alan o yüzden kendimzi yıpratmayalım daha önümüzde çok aylar var. bugün olmazsa yarın olur inşallah..

Bu arada kızlar şu durumumuzdan anlaşılan o ki, eğer göğüs ağrısı 11. günden sonra azalıyorsa genelde tutmamış oluyor. çok genelleme yapılacak durum değil tabiki ama hepimizde aynısı oldu önce göğüs ağrımız azaldı sonra da regl olduk. çok da üzülmeyelim, umudumuzu kaybetmeyelim bu ekim ayı uğurlu gelmedi henüz güzel bir haber alamadık ama ben eylül ayına da baktım sadece 1 kişiydi yanılmıyorsam pozitif sonuç alan o yüzden kendimzi yıpratmayalım daha önümüzde çok aylar var. bugün olmazsa yarın olur inşallah..

Ya bende göğüs ağrısı da yok :( zaten söylediğin gibi genel olarak takip ettiğim kadarıyla fazla değil hatta hiç umutlanamıyorum. Sadece kilo alıyorum. 6. Günüm sanırım ama olumlu sonuç alırsam şaşırcak durumdayım.

Ya bende göğüs ağrısı da yok :KK43: zaten söylediğin gibi genel olarak takip ettiğim kadarıyla fazla değil hatta hiç umutlanamıyorum. Sadece kilo alıyorum. 6. Günüm sanırım ama olumlu sonuç alırsam şaşırcak durumdayım.
Benim de iğnede 6. gün yarın gidip yumurtaların büyüklüğüne baktırıcam senin yumurtaların durumu ne? üç gün önce benim 4 yumurtam vardı 11-12 mm civarında yarın hangileri nolucak görücez bakalım:)

Allah yardimcin olsun canim hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden üzülme dicem de elinde degil biliyorum

Benim de iğnede 6. gün yarın gidip yumurtaların büyüklüğüne baktırıcam senin yumurtaların durumu ne? üç gün önce benim 4 yumurtam vardı 11-12 mm civarında yarın hangileri nolucak görücez bakalım:)

Ya ben aşılama yapılalı altı gün oldu. Ama senin yumurtalar 15-16 yı geçmiştir kesin

Ya ben aşılama yapılalı altı gün oldu. Ama senin yumurtalar 15-16 yı geçmiştir kesin
Benim de ignede 6.gunum bugun son igne dr bakti 2 yumurta sagda biri 15 m biru 17m yarin catlatma ignesi pazartesi asilama dedi.12.gun asilama yani erken mi normal mi kizlar bir de yarin e2 ye bakicaz dedi yumurta kalitesine mi bakicak bilmiyorum

Benim de ignede 6.gunum bugun son igne dr bakti 2 yumurta sagda biri 15 m biru 17m yarin catlatma ignesi pazartesi asilama dedi.12.gun asilama yani erken mi normal mi kizlar bir de yarin e2 ye bakicaz dedi yumurta kalitesine mi bakicak bilmiyorum

Benim 11. Günde yapılmıştı. 20 mm olmuştu. Yani seninkiler de iki güne daha da büyüyecek. E2 de rahim içindeki duruma bakıyolarmış. Yani hücre çoğalmasına müsaitmi falan diye galiba, benim 220 çıktı. Az çıkarsa duruma göre bir kere daha isteyebiliyomuş bu testi.

Benim 11. Günde yapılmıştı. 20 mm olmuştu. Yani seninkiler de iki güne daha da büyüyecek. E2 de rahim içindeki duruma bakıyolarmış. Yani hücre çoğalmasına müsaitmi falan diye galiba, benim 220 çıktı. Az çıkarsa duruma göre bir kere daha isteyebiliyomuş bu testi.
Himm e2 o ise yariyo demek sagolasin.dr a o kadar cok soru soruyorum ki artik kadin isyan etcek

Çok üzüldüm bildiğiniz gibi diil çok umutlanmistim neler hayal ediyodum neler sanki bütün hayatım onun üzerine kurmustum şuan yıkık durumdayım günlerdir yatiyorum hiç dışarı bile cikmadim ev perişan durumda ama kolunu kaldıracak durumda diilim bilmiyorum nasıl duzelicem doktoru aradım bir ay ara vericez dedi kontrole bile cagirmadi

Back
X