Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bu ay aşılama olucam inşallah tutar adetimin 2.günü muayene oldum klomen verdi doktor 10 tablet var içinde sabah akşam içiyorum yarın kontrole gitcem.. eşimdede bendede herhangi bir sorun olmamasına rağmen olmuyo

ilk aşılamanın şanşı 2. ve 3.ye göre daha azmı arkadaşlar bu konuda fikri olan varmı?

Tebrk ederim cnm idrarda çıkmaması beni umutlandirdi..isalah değerin yükselir banada dua et hamilelerin duası kabul olur isalah..
Evet idrarda hemen cikmiyo hormon salgilamasi için biraz daha beklemek.lazim 3 gune kadar kanda belli.olur.zaten bide çok kafana takma ben tutmadi diye geçiyordu hep içimden sonucu duydugumda tekrar bakalim belki yanlistir dedim çünkü hiç bir belirtim yok

Peki sorununuz neydi canm bizim morfoloji de sorun var 2 ydi..kusura bakma çok soruyorum ama napayim elimden başka bisey gelmiyo((

eşinin değerleri kötü değil ki aşılama yapılmış , %1 bile hareketlilik varsa şans var demektir. doktorlar hep karamsar konuşuyor, sen kendini yorma yat uzan iş yapma tv izle test gününü bekle, ağrın sızın hassasiyetin mutlaka olacaktır bunlar içinde girip forumları okuma internette canını sıkacak hiçbirşeyi okuma, iyi düşün iyi olsun arkadaşım.

Sen naptın yavrusu? Son durumun nedir

Sen naptın yavrusu? Son durumun nedir
benim düşük oluyor hala değerim sıfırlanmı cumaya sıfırlanmış olacak sanırım ,16 ya düşmüş hcg . nasıl sevindim anlatamam , dış gebelik diye aklım başımdan gitmişti. yalnız hala kanamam yok. doktorla görüştüm değerin küçük olduğu için kanamasız düşük yapman olası dedi.ama ben kanamadan sonra genetik tanıya gideceğim

sen yarın mı tekrarlayacaksın testi? senden güzel haberler bekliyoruz

Genetik tanı ne pluyor ki. Bi de kanamasız düşük nasıl. Düşük adetinle beraber olması gerekmiyor mu?

Ben yarın tekrarlıcam .ama bugün kahverengi leke geldi iki kere. Adet olmayayım diye dua ediyorum.

Genetik tanı ne pluyor ki. Bi de kanamasız düşük nasıl. Düşük adetinle beraber olması gerekmiyor mu?

Ben yarın tekrarlıcam .ama bugün kahverengi leke geldi iki kere. Adet olmayayım diye dua ediyorum.

benim 2. düşüğüm olduğu için , düşük nedenini araştırmak için genetik tanı merkezinde testler yapılacak , eşim ve benim kromozomlarıma falan fakılacak.

kanamasız düşükte değerim 1000 leri bulmadığı için kanamasız yaşamam normal kabul ediliyormuş, bende lekelenme vs. hiç yok. belki uzun süre progestan jel kullandım ondan kanamam geç olacaktır , herşey normal görünüyor dediler.

sen kullanmıyor muydun progestan ? yerleşme lekesi olabilir kahverengiler ,içini ferah tut. 2günde bir kanına baktırsan aklında soru işaretin kalmaz. doktora gitmek istemiyorsan 15gün sonra anca kese görülür düzenli artışta tabi

ben tatil dolayısıyla test yaptıramamıştım. belkide değerim 2 ye katlamadı sağlıksız ilerlidi ben bilemedim. kan verebildiğimde iyi sonuç beklerken kötü bir değer görünce şok oldum. diğer türlü hazırlıklı olurdum.

Progestan kullandım ama jel değil.sadece bi kutu kullan dedi doktor. Onla birlikte estrofem diye bi hap da kullanıyorum hala. O da galiba düşük falan olmasın diye. İşte aile hekimi üç sonra gel dediği için yarını bekliyorum. İki günüm zor geçti zaten. Baya baya ümidim kalmadı artık. Nasip kısmet. İlk defa aşılama yaptırdım. Öyle değer falan da baktırdığım olmamıştı. 12,6 yı duyunca çok mutlu olduk ama inşallah yerleşme kanamasıdır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…