kızlar benim aşılamanın 14. günü bhcg değerim 33 çıkmıştı. düne kadar hamileyim diye geziniyordum dün değerim yükselmiş mi diye baktırdım ve şok oldum 1 haftada sadece 57 olmuş.. bugün değerim 32 ye düşmüş yarında ölçüm yapılacak umarım sadece düşük yapıyorumdur. dış gebelikle daha önce 1 kere uğraştım ameliyat oldum tüplerim alınmamıştı. kimyasala veya düşüğe razıyım anlayacağınız. ağrım sızım kanamam yok.
bundan sonraki aşama genetik test olacak benim için sonrasına karar vermedim tekrar aşılama deneyebilirim elimde iğnelerim kaldı bu arada tüp içinde rapor çıkartırım tabi hazır hak kazanmışım
hayırlısı olsun dış gebeliğe oranla daha hızlı düşüyor sanırım değerlerin. bana kimyasal gibi geldi ama en iyisini dr bilir tabiki. inşallah bundan sonrası için daha iyi güzel sonuçlar alırsın.
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah dis gebelik falan degildir.kızlar benim aşılamanın 14. günü bhcg değerim 33 çıkmıştı. düne kadar hamileyim diye geziniyordum dün değerim yükselmiş mi diye baktırdım ve şok oldum 1 haftada sadece 57 olmuş.. bugün değerim 32 ye düşmüş yarında ölçüm yapılacak umarım sadece düşük yapıyorumdur. dış gebelikle daha önce 1 kere uğraştım ameliyat oldum tüplerim alınmamıştı. kimyasala veya düşüğe razıyım anlayacağınız. ağrım sızım kanamam yok.
bundan sonraki aşama genetik test olacak benim için sonrasına karar vermedim tekrar aşılama deneyebilirim elimde iğnelerim kaldı bu arada tüp içinde rapor çıkartırım tabi hazır hak kazanmışım
Merhaba arkadaşlar benim aşılamanın bugün 15. Günü tahlil yapildi değerlerim 76.50 :)
Gözün aydin allah kucağıniza almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar benim aşılamanın bugün 15. Günü tahlil yapildi değerlerim 76.50 :)
Canını sikma ve 2 daha bekle derin idrar testine güvenme kan tahlili yaptir 2 gün sonra bu arada benimde 12 gunumBugün asilama günü dahil 12. Günüm ve tabiki dayanamayıp yine idrar testi yaptım ve yine kocaman bi tek çizgi çıktı
Ben de bi bakayim mujdeli haber var mi dedim ve gordum cok sevindim senin adina bize de dua et Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar benim aşılamanın bugün 15. Günü tahlil yapildi değerlerim 76.50 :)
Tebrikler .. Yarin benimde asilamam var ama ilk defaki gibi heycan ve korku var lütfen banada dua edin herşey yolunda gitsin ve tutsunTabiki dua ederim hep dualarım sizlerle :)
Kacinci asilaman kac yillik evlisin belirtilerin var miydi yumurta sayin biraz bilgilendirir msn canimTabiki dua ederim hep dualarım sizlerle :)
Tüm dualarim sizinle inşallahTebrikler .. Yarin benimde asilamam var ama ilk defaki gibi heycan ve korku var lütfen banada dua edin herşey yolunda gitsin ve tutsun
Tesekkurler insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsinBenim ikinci aşılamam 2 yıllık evliyim belirti olarak sadece çok az arada kasiklarimda batma oluyo başka hiç bir seyim yok ilk aşılamam da bunlarda.yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?