- 22 Nisan 2015
- 57
- 35
- 3
- 42
hadi bakalım güzel düşün güzel sonuçlar al hayırlısıyla16. Gün. Ay inşallah bi aksilik olmaz ya. Çok endişeliyim
üzüldüm canım mevla neylerse güzel eyler her şeyin hayırlısı yaşınızda daha genç hiç ummadığın bir anda mevla sevindirir inşallahkızlar benim aşılamanın 14. günü bhcg değerim 33 çıkmıştı. düne kadar hamileyim diye geziniyordum dün değerim yükselmiş mi diye baktırdım ve şok oldum 1 haftada sadece 57 olmuş.. bugün değerim 32 ye düşmüş yarında ölçüm yapılacak umarım sadece düşük yapıyorumdur. dış gebelikle daha önce 1 kere uğraştım ameliyat oldum tüplerim alınmamıştı. kimyasala veya düşüğe razıyım anlayacağınız. ağrım sızım kanamam yok.
bundan sonraki aşama genetik test olacak benim için sonrasına karar vermedim tekrar aşılama deneyebilirim elimde iğnelerim kaldı bu arada tüp içinde rapor çıkartırım tabi hazır hak kazanmışım
Merhaba arkadaşlar benim aşılamanın bugün 15. Günü tahlil yapildi değerlerim 76.50 :)
amin hayırlıysaArkadaşlar ben asilamanin 8 inci günü adet olmustum . sonra somtoeumla konustum.bu ay tekrar devam edelm dedim tamam dedi çalıştığım.için.izin alamam dedim ve 5 gün 3 yumurta oluştu bir 18/diğerleri 14 mm. Dün catlatma ignemi oldum ve yarın asilam 3.asilamam bu sonra tüp bebeğe geçersiz ama onu hemen yaptırmak istemiyorum bakalım kısmet inşallah hepimizin olur
inşALLAHTebrikler .. Yarin benimde asilamam var ama ilk defaki gibi heycan ve korku var lütfen banada dua edin herşey yolunda gitsin ve tutsun
Göğüs agrin göğüs dolgunlasmasi bulantı falan olmadimi hocBenim ikinci aşılamam 2 yıllık evliyim belirti olarak sadece çok az arada kasiklarimda batma oluyo başka hiç bir seyim yok ilk aşılamam da bunlarda.yoktu
Hayırlı olsun canım benimde bu gün aşılamadan sonra beşinci günüm benim iki gün boyunca başım agrıdı migrenden dolayı kullandığımız hormon ilaçları tetiklermiş migreni ama kasıklarımdaki batmalar ve ağrı vuruyor ara ara bide göğüslerimin hassasiyeti hiç geçmedi şiş gibi dokunamıyorum bide çok üşüyorumnormalde hayatta üşüdüğümü bilmem kısın bilekızlar aşılamanın hemen ertesi günü ağrısı olan oldumu kasıkta batma falan yaşayan
evet hissettim bende ıslaklık ama zaten spermleri yıkayıp daha hareketlendirip solisyon ekleyip verdikleri için geri gelen sipermin içine kattıkları sıvı bence lağzım olan birtanesi milyonlarca siperm gidiyo kalbini tam tut nasıl gidiyo bu arada beş günümüz oldu bu gün ben hiç nasıl geçiyor zaman farketmeden sadece kasıklarımda batma var namaz kılarken bile eğilp doğrulunca batıyor ara ara ağrı gibi bir durum var göğuslerim zaten on gündür şiş ve dokunamıyorum hassasiyet var hiç yormuyorum kendimi sende durumlar nesaolun kızlar hakkımzfa hayırlısı inş. sizde aşılamadan sonra ayaga kalkınca aktı mı spermler kızlar ya
teşekkürler, herşeyin hayırlısı diyorum bende hep. en son dış gebeliğimden sonra 2 yıl geçmişti. tam kendimi hazırlıyorum hop yine kaymış elimden. üzülmüyorum daha kötüsünü yaşamaktansa bu kadarla kurtarabileceksem ne mutlu bana.üzüldüm canım mevla neylerse güzel eyler her şeyin hayırlısı yaşınızda daha genç hiç ummadığın bir anda mevla sevindirir inşallah
tabiki önce senin ve eşinin canı sağolsun ben iki yıl önce 12 haftalık düşük yaptım üzülüp isyan etmedim yaradanın elbet bir bildiği vardır diye ama o duygusallık başka bir şey ağladım ağlamayı engelleyemedim ama zerre üzülmedim ağlamayıda engelleyemedim içimden gelen bişey alışmamıştım daha varlığına bile hiç bir belirtisi rahatsızlığı yoktu bana sadece göğuslerimin hassasiyeti doktorların dediği bebek anomalisi ya düşecek ya yaşayıp özürlü doğacaktı budefa ALLAHIM sen neyler sen güzel eylersin doğrusunu sen bilirsin dedim yinede hayırlıysa sağlıklı olacaksa ver diyorum illede ver demiyorum tabi çok şükür ki bir çocuğum var 16 yaşında ALLAHIM önce hiç olmayanlara ver taddır diye dua ediyorumteşekkürler, herşeyin hayırlısı diyorum bende hep. en son dış gebeliğimden sonra 2 yıl geçmişti. tam kendimi hazırlıyorum hop yine kaymış elimden. üzülmüyorum daha kötüsünü yaşamaktansa bu kadarla kurtarabileceksem ne mutlu bana.
Goguslerimin dokununca çok az agri oluyo sadece bulantim fln yok 1 hafta sonra belirtileri başlar dedi doktorGöğüs agrin göğüs dolgunlasmasi bulantı falan olmadimi hoc
benmde 3 gün oldu cnm ama bişi yok yani bir tek aşılamadan sonra kasığımda ağrı olmuştu batma falan hatta fazla yürüyemedim bile yattım hhep sonra azaldı şuan çok az kasıklarımda bişi hissedioyrum batma gibi ama kendimi çok dinlersem hissediyorum yani çok az başka da bişi yok bende ağrı yok gögüslerimde de hiç bişi yok bel ağrm var ama belirtilere acele etmemek lazım canm ya bence iğnenin etkisi oluyor diyorlar o yüzden bir hafta bi dolsun ondan sonr bakalım durumlar ne olacak benim içimde pek umutta yok sende varmıevet hissettim bende ıslaklık ama zaten spermleri yıkayıp daha hareketlendirip solisyon ekleyip verdikleri için geri gelen sipermin içine kattıkları sıvı bence lağzım olan birtanesi milyonlarca siperm gidiyo kalbini tam tut nasıl gidiyo bu arada beş günümüz oldu bu gün ben hiç nasıl geçiyor zaman farketmeden sadece kasıklarımda batma var namaz kılarken bile eğilp doğrulunca batıyor ara ara ağrı gibi bir durum var göğuslerim zaten on gündür şiş ve dokunamıyorum hassasiyet var hiç yormuyorum kendimi sende durumlar ne
Benim 11.gunum test yaptım idrarda negatifGoguslerimin dokununca çok az agri oluyo sadece bulantim fln yok 1 hafta sonra belirtileri başlar dedi doktor
Çok erken.daha test için hemen çıkmıyo biraz daha bekle benceBenim 11.gunum test yaptım idrarda negatif
Aaa gerçekten mi silik falandami çıkmadı günün gectimi ne zaman test yaptın.bak böyle diyince yine umutlandmC
Çok erken.daha test için hemen çıkmıyo biraz daha bekle bence
Asilamadan sonra kaçıncı gün yaptın peki?? İlk asilamanmiDün kandan bakıldı cikti.ama.ben.denemek.için idrarda.baktım silik fln da.çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?