Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Progestan kullandım ama jel değil.sadece bi kutu kullan dedi doktor. Onla birlikte estrofem diye bi hap da kullanıyorum hala. O da galiba düşük falan olmasın diye. İşte aile hekimi üç sonra gel dediği için yarını bekliyorum. İki günüm zor geçti zaten. Baya baya ümidim kalmadı artık. Nasip kısmet. İlk defa aşılama yaptırdım. Öyle değer falan da baktırdığım olmamıştı. 12,6 yı duyunca çok mutlu olduk ama inşallah yerleşme kanamasıdır,
çatlama iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir. 8-10 günde vücuttan atılıyor. döllenme olmuş ki değerin yükselmeye başlamış. 35-40 olması lazım değerinin 3 gün sonra dediyse . birde progestan hapta kahverengi akıntı yapıyor gibime geliyor , en azından bende öyle olmuştu daha öncekilerde. ben crinone jelden bu anlamda rahattım.

benmde 3 gün oldu cnm ama bişi yok yani bir tek aşılamadan sonra kasığımda ağrı olmuştu batma falan hatta fazla yürüyemedim bile yattım hhep sonra azaldı şuan çok az kasıklarımda bişi hissedioyrum batma gibi ama kendimi çok dinlersem hissediyorum yani çok az başka da bişi yok bende ağrı yok gögüslerimde de hiç bişi yok bel ağrm var ama belirtilere acele etmemek lazım canm ya bence iğnenin etkisi oluyor diyorlar o yüzden bir hafta bi dolsun ondan sonr bakalım durumlar ne olacak benim içimde pek umutta yok sende varmı
hiç aklıma gelmiyo getirmiyorumda aşılamamın olduğu gün akşamı çok genç bir yakınımız vefat etti beş gündür oranın üzüntüsü sitresi gidip geliyorum her gün kuran var kendimi unuttum bazen aklıma geliyor ama öyle ümitti sevinçti yada ümitsizlikti aklıma dahi gelmiyor heyecan felan asla yok zaman nasıl geçti anlayamadım bile beş günü

Arkadaşlar üçüncü asilamam yapıldı biraz önce ve doktorum.eşimin tahlilimfen dolayı çok u.itsiz bnde oyleydim zaten prosedür islesin diye yaptırmıştım muhtemeln tutmayacak dokktorumda tup dedi zaten bundan sonra ama bjz ancak bahara yada yaza izin alabiliriz ozamn yaptiracagiz
umutsuzsun ya inşallah bide bir süpriz olur

eşinin değerleri kötü değil ki aşılama yapılmış , %1 bile hareketlilik varsa şans var demektir. doktorlar hep karamsar konuşuyor, sen kendini yorma yat uzan iş yapma tv izle test gününü bekle, ağrın sızın hassasiyetin mutlaka olacaktır bunlar içinde girip forumları okuma internette canını sıkacak hiçbirşeyi okuma, iyi düşün iyi olsun arkadaşım.
Alistim artık takmiyorum canim inşallah olur canım

hiç aklıma gelmiyo getirmiyorumda aşılamamın olduğu gün akşamı çok genç bir yakınımız vefat etti beş gündür oranın üzüntüsü sitresi gidip geliyorum her gün kuran var kendimi unuttum bazen aklıma geliyor ama öyle ümitti sevinçti yada ümitsizlikti aklıma dahi gelmiyor heyecan felan asla yok zaman nasıl geçti anlayamadım bile beş günü
benim aklımadan çıkmıyor yaa kendimi dinlemekten vazgeçemedim kasıklarımda yani aklım aman ağrıdımı aman batma oldu mu diye diye kafayı yedim benim 5 gün de geçti ama bakalım, bir hafta sonra belirtiler ortaya çıkarmış öyle duydum cnm hakkımızda hayırlısı olsun sen neden aşılama oldun sorun neydi birde aşılamadan sonra hiç akıntın oldu mu yani bugünlerde var mı akıntın canm

günaydın kızlar aranızda aşılamadan sonra progesteronunu ölçtüren oldu mu? sukedisi sukedisi sen sadece bhcg'ye mi baktırıyosun şu anda. Sormamın sebebi ise bu kimyasal gebeliklerin progesteronla bir ilgilisi var mı? ben aşılamadan 5 gün sonra ölçtürdm progesteron:18,5 , estradiol: 166 , b-hcg:12,12 (tabi çatlatma iğnesinin etkisi bu).

benim aklımadan çıkmıyor yaa kendimi dinlemekten vazgeçemedim kasıklarımda yani aklım aman ağrıdımı aman batma oldu mu diye diye kafayı yedim benim 5 gün de geçti ama bakalım, bir hafta sonra belirtiler ortaya çıkarmış öyle duydum cnm hakkımızda hayırlısı olsun sen neden aşılama oldun sorun neydi birde aşılamadan sonra hiç akıntın oldu mu yani bugünlerde var mı akıntın canm

Progestan kullanıyorsan zaten akıntı oluyor. Daha çok erken. On günün var. İnşallah iyi sonuç alırsın.

Günaydın kızlar ben test yaptırdım ama malesef negatif , inşallah sizler iyi haberler alırsınız...ben yılbaşından sonra Tup bebeğe geçiş yapacağım kİsmeTSE. ..

Günaydın kızlar ben test yaptırdım ama malesef negatif , inşallah sizler iyi haberler alırsınız...ben yılbaşından sonra Tup bebeğe geçiş yapacağım kİsmeTSE. ..

Kan tahlili mi yaptırdın? Ben de adet oluyorum. Kan verdim ama artık umudum kalmadı. Nasip kısmet artık hepimiz için

Progestan kullanıyorsan zaten akıntı oluyor. Daha çok erken. On günün var. İnşallah iyi sonuç alırsın.
saol cnm inş dileyen herkesle beraber:)) progestan kullanıyorum evet pazartesinden beri günde 2 tane ama baksana ona rağmen benim akıntım yok yani kuruluk vaı anamm insanda gram belirti olmaz mı yaaaa :(((

saol cnm inş dileyen herkesle beraber:)) progestan kullanıyorum evet pazartesinden beri günde 2 tane ama baksana ona rağmen benim akıntım yok yani kuruluk vaı anamm insanda gram belirti olmaz mı yaaaa :KK43:((
bende de yok:) bazen çok arada batma oluyo kendi kendime acaba diyorum sonra geçiyo:) göğüs ağrım geçen sefere göre daha az bunu olumlu değerendiriyorum çünkü benim progesteron seviyem azdı sanırım 11. gün regl oldum geçen sefer crinioe jel'e rağmen. bu ay ayrıca akşam progestan kullanıyorum 1 tane o sebeple de göğüs ağrımın azalmasına seviniyorum.

hayırlısı olsun canım. gıcık bir ekim ayı oldu bu ay yüzümüz hemen hemen hiç gülmedi artık son demlerindeyiz benim de p.tesi 12. gün test yapıcam hiç bekleyemiycem gün gün de umut edemiycem neyse o.

hayırlısı olsun canım. gıcık bir ekim ayı oldu bu ay yüzümüz hemen hemen hiç gülmedi artık son demlerindeyiz benim de p.tesi 12. gün test yapıcam hiç bekleyemiycem gün gün de umut edemiycem neyse o.
Evet canım malesef öyle hiç isyan etmek istimiyorum ama tesadüfen hamile olduklarını öğrenen hiç çaba sarfetmeyenleri görünce de ozeniyorum elimde değil...

Hakkında hayırlısı canım benim de bugun kan tahlili yaptirmam gerekio ama yaptırmicam 3 üncü asilamam her seferinde kan tahlili yaptırıom o gün adetim baslio inşallah en yakın zamanda olur bebislerimiz

Back
X