- 22 Nisan 2015
- 57
- 35
- 3
- 42
Yok görünmüyo adetin gecmesi.lazim herhaldeİdrarda gorunuyomu peki bugün? Denesene.benim 12.gün test yapmadım
Ama senin adetin geçti bugün 18. Günün degilmi neden gorunmuyo acaba halaYok g
Yok görünmüyo adetin gecmesi.lazim herhalde
sadece bhcg ye baktırıyorum. progestan jel kulandığım için o değer bende yanlış sonuç verirdi. kimyasal gebeliklerin progestanla ilgisi yok. kimyasal gebelik kromozom bozukluğu , rahime tutunamama, sperm dna hasarıyla alakalı oluyorgünaydın kızlar aranızda aşılamadan sonra progesteronunu ölçtüren oldu mu?sukedisi sen sadece bhcg'ye mi baktırıyosun şu anda. Sormamın sebebi ise bu kimyasal gebeliklerin progesteronla bir ilgilisi var mı? ben aşılamadan 5 gün sonra ölçtürdm progesteron:18,5 , estradiol: 166 , b-hcg:12,12 (tabi çatlatma iğnesinin etkisi bu).
Dr bana ilacın etkisini ölçmek için gel dedi. ilaçsız halinin en az 10 ilaçlı halinin en az 15 olması gerekiyormuş ondan ölçtürdünüz mü diye merak ettim. Benim 18 çıktı hala çok iyi değil ama idare eder işte..sadece bhcg ye baktırıyorum. progestan jel kulandığım için o değer bende yanlış sonuç verirdi. kimyasal gebeliklerin progestanla ilgisi yok. kimyasal gebelik kromozom bozukluğu , rahime tutunamama, sperm dna hasarıyla alakalı oluyor
canim ben gecen ayin 6 sinda adet olmuştum yani daha olmadiAma senin adetin geçti bugün 18. Günün degilmi neden gorunmuyo acaba hala
nedensiz infertile dediler yaklaşık dört yıldır istiyoruz olmuyor eşimdede bendede bir sorun bulamadılar iki yıl evvel klomenle hamile kaldım nedensiz 12 haftalık düştü yaklaşık altı aydır aşılamayla uğrasıyoruz kist çıktı klomene bağlı üç ay ara verildi kist için doğum kontrol hapı kullandım kist de gitti yaptılar aşılamayı herangi bir akıntı yok şu ana kadar geçen cuma yapıldı bekliyorum ama bu gün kasıklarımdakı şişlik hassasiyet yok oldu eğilip doğrulurken şişlik hassasiyet hissettiriyordu bana bu gün yok göğuslerimde sadece hassasiyet hakkımızda hayırlısıbenim aklımadan çıkmıyor yaa kendimi dinlemekten vazgeçemedim kasıklarımda yani aklım aman ağrıdımı aman batma oldu mu diye diye kafayı yedim benim 5 gün de geçti ama bakalım, bir hafta sonra belirtiler ortaya çıkarmış öyle duydum cnm hakkımızda hayırlısı olsun sen neden aşılama oldun sorun neydi birde aşılamadan sonra hiç akıntın oldu mu yani bugünlerde var mı akıntın canm
darısı hepimizeMerhaba arkadaşlar bende size iyi bir haber vereyim bende sabah ikinci kanı verdim 138 cıktı yani bundan sonra.kalp atislarina bakacaklar rabbim.isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım ben aşılamayı devlet hastanesinde yaptırdığım için; aşılamadan 14 gün sonra anca hcg istediler onun dışında hiç bir şeye bakmadılar, aşılamada yumurta çatlamışmı diye bakmadıklarına göre diğer şeyleri istememelerini anlayabiliyorum.Dr bana ilacın etkisini ölçmek için gel dedi. ilaçsız halinin en az 10 ilaçlı halinin en az 15 olması gerekiyormuş ondan ölçtürdünüz mü diye merak ettim. Benim 18 çıktı hala çok iyi değil ama idare eder işte..
bence çok erken umutsuzluğa kapılma bekle birazdaha öle yap inşallah hamilesindir hayırlısıyla :)bende 27 ekimde asilama yaptirdim doktorum 12 gun sonra kan testi yaptirmami soyledi ben asilamadan 8 gun sonra(4 ekimde) erken gebelik testi yaptim negatif sizce cok mu erken yaptim
insallah umut oldu bu bana :)bence çok erken umutsuzluğa kapılma bekle birazdaha öle yap inşallah hamilesindir hayırlısıyla :)
Çok erken daha test için ben 15 gün sonra yaptirdim çıktı biraz daha bekle bencebende 27 ekimde asilama yaptirdim doktorum 12 gun sonra kan testi yaptirmami soyledi ben asilamadan 8 gun sonra(4 ekimde) erken gebelik testi yaptim negatif sizce cok mu erken yaptim
4gun erken gosteriyor diye duymustum resmen yikildim negatifi gorunce insallah dediginiz gibi olur bende ogrenirim bebisimiÇok erken daha test için ben 15 gün sonra yaptirdim çıktı biraz daha bekle bence
inşallahhh karamsarlığa kapılma hemen4gun erken gosteriyor diye duymustum resmen yikildim negatifi gorunce insallah dediginiz gibi olur bende ogrenirim bebisimi
İdrardan zaten cokmiyo hemen kanda çıkarsa çıkar ancak4gun erken gosteriyor diye duymustum resmen yikildim negatifi gorunce insallah dediginiz gibi olur bende ogrenirim bebisimi
canim progestan bas donmesi yapiyor ben agizdan aliyorum 200 mg gunde 2 defa aynen kasik agrisi var bendedeSlm benmde 10 gunum bas donmesi ve kasiklarda agrim var progestandan kaynakli sanirm istahim artti progestani ben fitil olarak kullaniyorm gunde uc tane oyle onerdiler bana burda sizn yazdgniza gore agizdan aliniyo sanirm
Benimde 200 mg gunde uc defa fitil olarak aliyorum bklmcanim progestan bas donmesi yapiyor ben agizdan aliyorum 200 mg gunde 2 defa aynen kasik agrisi var bendede
hakkimizda hayirlisi olsun ne zaman test yapacaksin :)Benimde 200 mg gunde uc defa fitil olarak aliyorum bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?