- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
Kaç yaşındadır kaç yıllık evlisin
Bende bibucuk yıllık evliyim hiç korunmadik bu zamana kadar ama olmadı gebelik yasamadim hiç..22 yaşındayım bende..siz hiç gebelik gecirdinizmi sorunumuz neydi acabaDört yıldır evliyim ama bir senedir çocuk istiyoruz. 28 yaşındayım. Hep 27 yaşında anne olmak gibi bi hayalim vardı. Hayırlısı artık, siz?
Bende bibucuk yıllık evliyim hiç korunmadik bu zamana kadar ama olmadı gebelik yasamadim hiç..22 yaşındayım bende..siz hiç gebelik gecirdinizmi sorunumuz neydi acaba
öğrenebildin mi canım?Yok daha önce gebelik yaşamadım. Benim rahmim sağa yatık bi de sağ tüpte şişiklik varmış, tıkalı falan değil. Eşiminde morfolojisi düşük. 3 tü galiba
öğrenebildin mi canım?
Insallah hayirli sonucu alirsin yarinDaha çıkmamış. Sisteme de giriş yapamıyorum hastanenin. Yarına kaldı.
evet oldu benim de özellikle ayaktayken ve tuvalette ilaçlardan olduğunu düşündüm ...kızlar aşılamanın hemen ertesi günü ağrısı olan oldumu kasıkta batma falan yaşayan
belli oldu mu sonuç tatlımDaha çıkmamış. Sisteme de giriş yapamıyorum hastanenin. Yarına kaldı.
evet oldu benim de özellikle ayaktayken ve tuvalette ilaçlardan olduğunu düşündüm ...
belli oldu mu sonuç tatlım
Kaçıncı günün canım bence erkrn olduğu için düşük çıkmış ama 5 ten sonrası gebelik tabikiKızlar 12,67 ymiş sonucum.perşembe bidaha gitmem lazımmış. Yükselmesi gerekiyormuş. Ben şimdi hamile miyim yani anlamadım
Kaçıncı günün canım bence erkrn olduğu için düşük çıkmış ama 5 ten sonrası gebelik tabiki2 gün sonra iki katına çıkması gerekiyor ki çıkar bence. ..çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah Allah bize de nasip eder
5'in üzerinde ama önemli olan kaçıncı günde olduğun sanırım. belki geç döllenme olmuştur ondan düşüktür. aşılama sonrası ilişkiye devam etmiş miydiniz? kaç yumurtan vardı ve çatlamışlar mıydı biliyor musun?Kızlar 12,67 ymiş sonucum.perşembe bidaha gitmem lazımmış. Yükselmesi gerekiyormuş. Ben şimdi hamile miyim yani anlamadım
Bence de geç döllenme olmuştur muhtemelrn yumurtan asilamadan sonra catlamistir ve geç dollenmistir ...yani daha 2 haftalik flndır bence...kalbini ferah tut canım ne güzel değerin yükselmiş sonuçta 0 da çıkabilirdi. Insallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın16. Gün. Ay inşallah bi aksilik olmaz ya. Çok endişeliyim
Ben kullandığım jelden diye düşünüyorum tatlımcnm yaa ilaçlardan olsa iğne hergün vurulduk o zaman olmaz mıydı benim aşılamadan bir gün sonra oldu o zamandlarda ilaç almadım kiii
bende de oldu hatta iki gün sürdü. birden fazla yumurta olduğu için zamanla çatlıyo sanırım. belki aşılama sırasında değil de bir gün sonra çatlamıştır. hiç kafana takma her şey yolunda:)cnm yaa ilaçlardan olsa iğne hergün vurulduk o zaman olmaz mıydı benim aşılamadan bir gün sonra oldu o zamandlarda ilaç almadım kiii
aynı fikirdeyim geç döllenme olmuş olabilir. içini ferah tut çok güzel bir haber bu:) yıllardır tek gördüğüm 0.1 :) bugün enerjini yüksek tut, zaten 2 gün sonra öğreneceksin yükselme oranını hiç bir şey keyfini bozmamalı:)Bence de geç döllenme olmuştur muhtemelrn yumurtan asilamadan sonra catlamistir ve geç dollenmistir ...yani daha 2 haftalik flndır bence...kalbini ferah tut canım ne güzel değerin yükselmiş sonuçta 0 da çıkabilirdi. Insallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
5'in üzerinde ama önemli olan kaçıncı günde olduğun sanırım. belki geç döllenme olmuştur ondan düşüktür. aşılama sonrası ilişkiye devam etmiş miydiniz? kaç yumurtan vardı ve çatlamışlar mıydı biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?