Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dört yıldır evliyim ama bir senedir çocuk istiyoruz. 28 yaşındayım. Hep 27 yaşında anne olmak gibi bi hayalim vardı. Hayırlısı artık, siz?
Bende bibucuk yıllık evliyim hiç korunmadik bu zamana kadar ama olmadı gebelik yasamadim hiç..22 yaşındayım bende..siz hiç gebelik gecirdinizmi sorunumuz neydi acaba

Bende bibucuk yıllık evliyim hiç korunmadik bu zamana kadar ama olmadı gebelik yasamadim hiç..22 yaşındayım bende..siz hiç gebelik gecirdinizmi sorunumuz neydi acaba

Yok daha önce gebelik yaşamadım. Benim rahmim sağa yatık bi de sağ tüpte şişiklik varmış, tıkalı falan değil. Eşiminde morfolojisi düşük. 3 tü galiba

merhaba arkadaşlar 4444 defa salavatı tefriciyeye başlıyoruz katılmak isteyen olursa burun sayfamıza özelden de mesaj atabilirsiniz bana

Kızlar 12,67 ymiş sonucum.perşembe bidaha gitmem lazımmış. Yükselmesi gerekiyormuş. Ben şimdi hamile miyim yani anlamadım
Kaçıncı günün canım bence erkrn olduğu için düşük çıkmış ama 5 ten sonrası gebelik tabiki 2 gün sonra iki katına çıkması gerekiyor ki çıkar bence. ..çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah Allah bize de nasip eder

16. Gün. Ay inşallah bi aksilik olmaz ya. Çok endişeliyim

Kızlar 12,67 ymiş sonucum.perşembe bidaha gitmem lazımmış. Yükselmesi gerekiyormuş. Ben şimdi hamile miyim yani anlamadım
5'in üzerinde ama önemli olan kaçıncı günde olduğun sanırım. belki geç döllenme olmuştur ondan düşüktür. aşılama sonrası ilişkiye devam etmiş miydiniz? kaç yumurtan vardı ve çatlamışlar mıydı biliyor musun?

cnm yaa ilaçlardan olsa iğne hergün vurulduk o zaman olmaz mıydı benim aşılamadan bir gün sonra oldu o zamandlarda ilaç almadım kiii

16. Gün. Ay inşallah bi aksilik olmaz ya. Çok endişeliyim
Bence de geç döllenme olmuştur muhtemelrn yumurtan asilamadan sonra catlamistir ve geç dollenmistir ...yani daha 2 haftalik flndır bence...kalbini ferah tut canım ne güzel değerin yükselmiş sonuçta 0 da çıkabilirdi. Insallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

cnm yaa ilaçlardan olsa iğne hergün vurulduk o zaman olmaz mıydı benim aşılamadan bir gün sonra oldu o zamandlarda ilaç almadım kiii
bende de oldu hatta iki gün sürdü. birden fazla yumurta olduğu için zamanla çatlıyo sanırım. belki aşılama sırasında değil de bir gün sonra çatlamıştır. hiç kafana takma her şey yolunda:)

aynı fikirdeyim geç döllenme olmuş olabilir. içini ferah tut çok güzel bir haber bu:) yıllardır tek gördüğüm 0.1 :) bugün enerjini yüksek tut, zaten 2 gün sonra öğreneceksin yükselme oranını hiç bir şey keyfini bozmamalı:)

Aşılamada yumurtam çatlamamıştı. Aşılamadan 35 saat sonra bi daha ilişki dedi doktor. Bi daha yasaktı. Bir yumurtam vardı. Şimdi beklicem o zaman iki gün daha of allahım. Beklemek ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…