Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim aşılamanın 14. günü bhcg değerim 33 çıkmıştı. düne kadar hamileyim diye geziniyordum dün değerim yükselmiş mi diye baktırdım ve şok oldum 1 haftada sadece 57 olmuş.. bugün değerim 32 ye düşmüş yarında ölçüm yapılacak umarım sadece düşük yapıyorumdur. dış gebelikle daha önce 1 kere uğraştım ameliyat oldum tüplerim alınmamıştı. kimyasala veya düşüğe razıyım anlayacağınız. ağrım sızım kanamam yok.

bundan sonraki aşama genetik test olacak benim için sonrasına karar vermedim tekrar aşılama deneyebilirim elimde iğnelerim kaldı bu arada tüp içinde rapor çıkartırım tabi hazır hak kazanmışım :D

Bugün asilama günü dahil 12. Günüm ve tabiki dayanamayıp yine idrar testi yaptım ve yine kocaman bi tek çizgi çıktı :mad:

kızlar benim aşılamanın 14. günü bhcg değerim 33 çıkmıştı. düne kadar hamileyim diye geziniyordum dün değerim yükselmiş mi diye baktırdım ve şok oldum 1 haftada sadece 57 olmuş.. bugün değerim 32 ye düşmüş yarında ölçüm yapılacak umarım sadece düşük yapıyorumdur. dış gebelikle daha önce 1 kere uğraştım ameliyat oldum tüplerim alınmamıştı. kimyasala veya düşüğe razıyım anlayacağınız. ağrım sızım kanamam yok.

bundan sonraki aşama genetik test olacak benim için sonrasına karar vermedim tekrar aşılama deneyebilirim elimde iğnelerim kaldı bu arada tüp içinde rapor çıkartırım tabi hazır hak kazanmışım :KK70:

hayırlısı olsun dış gebeliğe oranla daha hızlı düşüyor sanırım değerlerin. bana kimyasal gibi geldi ama en iyisini dr bilir tabiki. inşallah bundan sonrası için daha iyi güzel sonuçlar alırsın.

="shebly, post: 43208586, member: 614547"]HOsgeldin:KK66: hic canin acimiyo merak etme. 3 dk falan suruyo hepi topu anlamiyosun bile. Yalniz idrara sıkısık gitmen gerekiyo aklinda olsun. Ben asilamaya muayene dahil 850 odedim ilaclara da (igne) raporum olmadigi icin 300 TL.[/QUOTE] Insallah yaa ben cok korkuyorum insallah acimaz yarın gittcem bakalım fiyatı toplam 1. 150 mi

Arkadaşlar ben asilamanin 8 inci günü adet olmustum . sonra somtoeumla konustum.bu ay tekrar devam edelm dedim tamam dedi çalıştığım.için.izin alamam dedim ve 5 gün 3 yumurta oluştu bir 18/diğerleri 14 mm. Dün catlatma ignemi oldum ve yarın asilam 3.asilamam bu sonra tüp bebeğe geçersiz ama onu hemen yaptırmak istemiyorum bakalım kısmet inşallah hepimizin olur

bundan sonraki aşama genetik test olacak benim için sonrasına karar vermedim tekrar aşılama deneyebilirim elimde iğnelerim kaldı bu arada tüp içinde rapor çıkartırım tabi hazır hak kazanmışım :KK70:
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah dis gebelik falan degildir.

Benim ikinci aşılamam 2 yıllık evliyim belirti olarak sadece çok az arada kasiklarimda batma oluyo başka hiç bir seyim yok ilk aşılamam da bunlarda.yoktu

Bide iki tane yumurta vardi biri.sagda biri.solda sadece sagda olan catlamis asilamadan bir hafta sonra baktilar sol taraftaki yumurta hala duruyo catlamamis dedi doktor

Back
X