Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamile gibi hissettim diyosun neler oldu mesela?? Sen asilamami yaptın kaçıncı gunun
Gecen ay klomen catlatma ignesi 4.denememdi.goguslerimde cok degisik agri vardi akintim vardi canim surekli bir seyler yemek istydu kasikta batma gaz mide bulantisi yani butun belirtileri gordum cok da umutlandim.gecen pazartesi de asilamam yapildi 2 yumurtam vardi bilmiyorum bu ay nolur o yuzden bu ay cok umutlanmak istemiyorum

Gecen ay klomen catlatma ignesi 4.denememdi.goguslerimde cok degisik agri vardi akintim vardi canim surekli bir seyler yemek istydu kasikta batma gaz mide bulantisi yani butun belirtileri gordum cok da umutlandim.gecen pazartesi de asilamam yapildi 2 yumurtam vardi bilmiyorum bu ay nolur o yuzden bu ay cok umutlanmak istemiyorum
Sorunumuz neydi canm kaç yıllık evlisin

1 haftad
Kizlar bu crinone jelden kullanan var mi?1 haftada biktim yani.surekli afedersiniz akinti ama cok fazla abdest tutamiyorum surekli camasir degistr gina geldi.bir de bugun yanma acima oldu insallah mantar falan olmam.sizin de ayni mi durum
a bıktıysan işin çok zor. çok istiyorsan aşılaman tutunca iğneye geçersin ama iğne yağlı ve çok acıtıyormuş. aşılama yaptıran bayanlar 12. haftaya kadar bu jeli kullanıyor hatta bazen son aya kadar günde 2 hatta 3 kere kullananlar bile var.
haptan ve iğneden iyi gibime geliyor ama insanda sıkıntı yaratıyor bu jel. ben günde 1 kullanıyorum akşam 8-9 gibi ağrı yapıyor aslında tam ağrıda değil rahatsızlık hissi gibi sanki belim açıkta kalmış soğuk bir ağrı. kimisinin jel hemen çıkıyormuş bende jel toplu olarak çıktı sanki rahim dışarı attı. henüz doktora gitmedim jeli bırakmalımıyım devam etmelimiyim bilemiyorum. lekelenmem yok hatta bu sefer göğüslerimde hassasiyette yok. çatlama iğnesinin etkisiyle 8-9 gün uçlarda acıma olmuştu bel ağrısı olmuştu şimdi hepsi geçti tabi benim 21. günüm

1 haftad

a bıktıysan işin çok zor. çok istiyorsan aşılaman tutunca iğneye geçersin ama iğne yağlı ve çok acıtıyormuş. aşılama yaptıran bayanlar 12. haftaya kadar bu jeli kullanıyor hatta bazen son aya kadar günde 2 hatta 3 kere kullananlar bile var.
haptan ve iğneden iyi gibime geliyor ama insanda sıkıntı yaratıyor bu jel. ben günde 1 kullanıyorum akşam 8-9 gibi ağrı yapıyor aslında tam ağrıda değil rahatsızlık hissi gibi sanki belim açıkta kalmış soğuk bir ağrı. kimisinin jel hemen çıkıyormuş bende jel toplu olarak çıktı sanki rahim dışarı attı. henüz doktora gitmedim jeli bırakmalımıyım devam etmelimiyim bilemiyorum. lekelenmem yok hatta bu sefer göğüslerimde hassasiyette yok. çatlama iğnesinin etkisiyle 8-9 gün uçlarda acıma olmuştu bel ağrısı olmuştu şimdi hepsi geçti tabi benim 21. günüm
12.hafta mi cokmus gerci yeterki tutsun da raziyim artik da benim namazda sıkıntı oldugu icin dertliyim.her dakika su gibi akiyo hep islak vaziyetteyim.bir de acayip istahim acildi surekli yeme istegi tatlilar falan kilo alicam ya

arkadaşlar günaydın, az önce kan verdim akşam üstü dörtten sonra arayıp öğreneceğim. Aile hekimliğine gittim kan vermeye . 16. Günüm aşılamada. Ordaki doktor erken aslında üç gün sonra falan daha iyi olurdu dedi. Ama yine de yapalım dedi. Prim alıcaklarya :)
Akşama belli olur heralde. Artık hayırlısı..

arkadaşlar günaydın, az önce kan verdim akşam üstü dörtten sonra arayıp öğreneceğim. Aile hekimliğine gittim kan vermeye . 16. Günüm aşılamada. Ordaki doktor erken aslında üç gün sonra falan daha iyi olurdu dedi. Ama yine de yapalım dedi. Prim alıcaklarya :)
Akşama belli olur heralde. Artık hayırlısı..
Bence normal zaman canım bana 14. Güne verdi doktorum kan testi tarihini

Arkadaşlar bugün 9. Gunum asilamadan sonra.gece test yaptm ama negatif..ilacın etkisiyle bile silik çizgi çıkmadı.doğrusudur sizce yoksa değişebilir mi

Arkadaşlar bugün 9. Gunum asilamadan sonra.gece test yaptm ama negatif..ilacın etkisiyle bile silik çizgi çıkmadı.doğrusudur sizce yoksa değişebilir mi

Ben de yaptım dün sabah çıkmadı bişey. Yine de kan verdim bugün.
Ama senin erkenmiş daha ya. Doktor hangi gün dediyse o zamana kadar bekle. İnsanın morali bozuluyo çünkü

9.gün idrarda çıkması için çok erken canım idrarda adet tarihine yakın zamanlarda ancak çıkıyor...döllenme olsa bile beta hcg nin idrarda çıkması için 14 15 gün geçmesi gerekir en az bence

Benim de bugun 11. Gunum hiç gidip kan testi yaptırasim gelmiyor alacağım sonuçtan çok korkuyorum :KK17: bikaç gündür de adet olacakmisim gibi ağrılarım var her gece adet oldum mu acaba diye korkuyorum :oops:

Bekle daha erken. Ah ah hep aynı çok korkuyorum adet olmuşumdur diye. Gün yaklaştıkça insan kendini çok kaptırıyo

Back
X