değerinle ilgili bilgim yok ama ohss berbat bişeymiş onu öğrendim..inş ohhs olmazsın hepinizin güzel haberini alırım bana umut olur sonra bende aranıza katılırım bu seferde yeni topik açıp doğuma gün sayarız inşallah allahım inşallah..
İyi aksamlar. Yumurta larim toplandi.15 tane 9 u iyimiş. Yarin arayacaklar. Herşey yolunda giderse salı günü transfer var....
değerinle ilgili bilgim yok ama ohss berbat bişeymiş onu öğrendim..inş ohhs olmazsın hepinizin güzel haberini alırım bana umut olur sonra bende aranıza katılırım bu seferde yeni topik açıp doğuma gün sayarız inşallah allahım inşallah..
çok iyi yaa inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini verirsin bize..
Günaydın embriyolog aradi ve 8 yumurtam döllenmis) yarin sabah tekrar arayacak. ..herkes için hayırlı olmasını diliyorum. ..
benimde transferimin 3. günü ve her an lavaboya gidiyorum adet oldum olucam korkusuyla çok şiddetli adet ağrısı çekiyorum bu normalmi kızlar moralim bozuldu tutunamadımı yavrucuklarım yoksa
Kızlar gecen sali transferim oldu. Bugün 5 . Gün ama bende hiçbir belirti yokne kasik ağrısı ne de tutunma kanaması
Kızlar gecen sali transferim oldu. Bugün 5 . Gün ama bende hiçbir belirti yokne kasik ağrısı ne de tutunma kanaması
benimde transferimin 3. günü ve her an lavaboya gidiyorum adet oldum olucam korkusuyla çok şiddetli adet ağrısı çekiyorum bu normalmi kızlar moralim bozuldu tutunamadımı yavrucuklarım yoksa
Günaydın embriyolog aradi ve 8 yumurtam döllenmis) yarin sabah tekrar arayacak. ..herkes için hayırlı olmasını diliyorum. ..
sevgili arkadaşlarım ben 4 kere tüp bebekle hamile kaldım hiç birinde tutunma kanaması olmadı yada diğer aradığımız belirtiler transferden önce midem bulanıyordu ağzımın tadı yoktu halsizlik vardı bunlar hep kullandığım ilaçların yan etkileriydi o yüzden belirti arayıp canınızı sıkmayın RABBİM OL DESİN İNŞAALLAH,sonuçlarınız pozitif olsun sonunuzböyle olsun
kuyrukluyıldız
canım transferin belli oldu mu?kaç tane dondurulmuştu senin minikler?
canım 4 kere tüp bebekle hamile mi kaldın :18: ne oldu cnm düşüklemi sonuçlandı şuan hamilemisin?
Kizlar yarın transferim var. ..ne olur dua edin bana...
Transferi atlattım.hayirlisını versin rabbim
Transferi atlattım.hayirlisını versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?