Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

değerinle ilgili bilgim yok ama ohss berbat bişeymiş onu öğrendim..inş ohhs olmazsın hepinizin güzel haberini alırım bana umut olur sonra bende aranıza katılırım bu seferde yeni topik açıp doğuma gün sayarız inşallah allahım inşallah..

İyi aksamlar. Yumurta larim toplandi.15 tane 9 u iyimiş. Yarin arayacaklar. Herşey yolunda giderse salı günü transfer var....

Kızlar gecen sali transferim oldu. Bugün 5 . Gün ama bende hiçbir belirti yok :( ne kasik ağrısı ne de tutunma kanaması :(

benimde transferimin 3. günü ve her an lavaboya gidiyorum adet oldum olucam korkusuyla çok şiddetli adet ağrısı çekiyorum bu normalmi kızlar moralim bozuldu tutunamadımı yavrucuklarım yoksa :(

değerinle ilgili bilgim yok ama ohss berbat bişeymiş onu öğrendim..inş ohhs olmazsın hepinizin güzel haberini alırım bana umut olur sonra bende aranıza katılırım bu seferde yeni topik açıp doğuma gün sayarız inşallah allahım inşallah..

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok iyi yaa inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini verirsin bize..

Günaydın embriyolog aradi ve 8 yumurtam döllenmis ;)) yarin sabah tekrar arayacak. ..herkes için hayırlı olmasını diliyorum. ..

benimde transferimin 3. günü ve her an lavaboya gidiyorum adet oldum olucam korkusuyla çok şiddetli adet ağrısı çekiyorum bu normalmi kızlar moralim bozuldu tutunamadımı yavrucuklarım yoksa :(

bunlar güzel olumlu belirtiler sakın moralini bozma hep karnını sev okşa bebeğinle konuş hisset onu o sana tutunur ve çok inan inşallah güzel haberini bekliyoruz..

Kızlar gecen sali transferim oldu. Bugün 5 . Gün ama bende hiçbir belirti yok :( ne kasik ağrısı ne de tutunma kanaması :(

sevgili arkadaşlarım ben 4 kere tüp bebekle hamile kaldım hiç birinde tutunma kanaması olmadı yada diğer aradığımız belirtiler transferden önce midem bulanıyordu ağzımın tadı yoktu halsizlik vardı bunlar hep kullandığım ilaçların yan etkileriydi o yüzden belirti arayıp canınızı sıkmayın RABBİM OL DESİN İNŞAALLAH,sonuçlarınız pozitif olsun sonunuz :49::49:böyle:40::40:olsun:52::52::52:

cnm 2 defa negatif denemem oldu 2.de resmen gebelik belirtileri vardı yine olmadı sana tavsiyem olumlu ya da olumsuz kendini sakın ha dinleme...hiç ummadığın halde kavuşuyosun bebeğine..belirtisi hiç ama hiç yokken hamile olduğunu öğreniyorlar...inşallah güzel olur sonu..iyi düşün iyi olsun bol su iç ve kabız olma..

sevgili arkadaşlarım ben 4 kere tüp bebekle hamile kaldım hiç birinde tutunma kanaması olmadı yada diğer aradığımız belirtiler transferden önce midem bulanıyordu ağzımın tadı yoktu halsizlik vardı bunlar hep kullandığım ilaçların yan etkileriydi o yüzden belirti arayıp canınızı sıkmayın RABBİM OL DESİN İNŞAALLAH,sonuçlarınız pozitif olsun sonunuz :49::49:böyle:40::40:olsun:52::52::52:

canım 4 kere tüp bebekle hamile mi kaldın :18: ne oldu cnm düşüklemi sonuçlandı şuan hamilemisin?

canım kendini kesinlikle dinleme olan olmuştur de şimdiye kadar...rabbim cennetinden nasip ettiyse hiç bir şey engel olmaz.inşallah bnm de cuma ya transferim :14: inşallah bebeklerim çözünürken bozulmazlarsa :37:

kuyrukluyıldız :72:

canım transferin belli oldu mu?kaç tane dondurulmuştu senin minikler?

canım 4 kere tüp bebekle hamile mi kaldın :18: ne oldu cnm düşüklemi sonuçlandı şuan hamilemisin?

evet canım 5 kere transfer oldu 1 tanesi dondurulmuş embriyo idi o negatifle sonuçlandı diğer 4 tanesi pozitif 1.denememde 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım diğerlerinde 7-8 hafta gibi düşükler oluştu.yapılabilecek bütün testler yapıldı nedeni yok yaşayan bebeğim yok maalesef Ekim ayında tedaviye başladım opu dan sonra ohss oldum 9 tane dondurulmuş embriyom var Kasım adetimde tedaviye başlıyorum herşey yolunda giderse kuluçkaya yatacağım inşaALLAH:9::9::9::9:

Transferi atlattım.hayirlisını versin rabbim

Aynen oyle şekerim. Hayırlı uğurlu olsun. Protein ağırlıklı beslen. Sabah yumurta sut peynir, ogle et tavuk gibi. Sürekli yatma. Bu ıyi değil. Çünkü vücut metabolizmasi yavasladikca kan dolaşımı azalıyor. Bu da embriyonun tutunmasini zorlaştırıyor. Belli aralıklarla ev içerisinde yürüyüşler yapabilirsin. :) ilaçlarını da mümkün olduğunca ayni saatlerde almaya çalış. Cok konuştum sanırım :((

Back
X