çok şükür ilk denemende tutmuş benimde ilk denemem inşlallah benimkide tutar..sürgü ne demek? bide çok sıkışıktım diyosun ne kadar süre sırt üstü yattın ne kadar süre sonra tuvaletini yaptın 1 saat hastanede dinlendim demişsin kendi isteğinmiydi ve tuvaletini yaptıktan sonra mı dinlendin cnm çok soru soruyorum dimi ama ne yapayım umut işte
Hamdolsun ilk deneme de tuttu. inşallah sende ilk denemende pozitif sonuç alırsın. Canim ben transfer oncesi gece 2 den sonra hiç tuvalete gitmedim(klinikten öyle dediler)sabah oldugundada hic tuvalete gitmedim ve annemin zoruyla 1,5 litre su içtim ve o sıkışıklikla transfere ilk beni aldilar(sordular en sıkışan bendim :))trasferden çıkınca odaya aldılar ve ben 20 dk sonra surgu istedim,yoksa yataga yapacaktım.hasta bakıcı sağolsun yardim etti ve ben yatar pozisyon da sürgü ye koy verdim.sonra yarim saat daha yatıp klinikten çıktım. Klinik yoğun olduğu için 1 saat ancak yatiriyorlar galiba...
ne istersen sora bilirsin canım. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Transferden sonra sürekli tuvalete gittim. Bahaneyle evde ufak yürüyüşler yapıyordum. Sürekli yatmakda ıyi değil. Cunku metabolizma yavasladikca kan dolaşımı azalıyor ve tutunma olması zorlaşıyor.
slm cnm nasılsın belirtilerin varmı..
CANLARIM MERHABA..benim transferim olmadı maalesef dondurulmuş 2 embriyom gayet iyi çözüldü gelişmeye bölünmeye devam etti 5.güne ulaştılar blast olsun dedi doktorum bekledik çünkü dondurulduğunda 3.gündü.pgt yani genetik testi yine yapılmayacaktı ben ısrar ettim ve korktuğum başıma geldi bebeklerimin ikisi de özürlü çıktı muhtemelen 2.denememde ondan tutmamış kanda genetik testi yapılacak detaylı eşim ve bana onda da uyumsuzluk yani kromozom çifleşmesinde yanlışlık çıkarsa umutsuzmuş ona çöz
üm tedavi yokmuş.bu bebeklerimde de kromozom anormasi çıktı.inşallah kandaki sonuç temiz çıkar en son umudumuz.dilerim rabbim imkansızlığımıza imkan verir.çok kötü bir haldeyiz eşimle allah cümlesine yardım etsin...
Su an herhangi birsey yok.
sümeyye nerelerdesin cnm ne yaptın son durumun ne?
Guya bu adetimin bitiminde histereskopi olacaktım, gelen ay da tedaviye başlayacaktım. Histereskopi için gün bile alınmıştı. Bazı nedenlerden dolayı histereskopi işi bu ay için yattı. Belki gelen ay devam ederiz. Hayırlısı olsun.
Sanırım sen de tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun. Sonu sağlıklı bebişli olsun.
canım transferden önce özel bişey yaptınmı bnm hayırlısıyla 15 gün sonra transferim olcak
Canim transferden once hic birsey yapmadım. Ama transferden sonra 5 gün evde dinlendim. Protein ağırlıklı beslendim. Sabah yumurta ve bir bardak sut kesin içtim. Öğlen ton baligi, akşamda yine kahvaltilikla idare ettim. Tuvalet ve namaz kılmak icin ayağa kalktım. Namazlarimi hafif yatar pozisyonda bir hafta oyle kıldım. Su iç yaklaşık 2 lt. Kabiz olmamaya çalış. Benim yaptıklarım bu kadar. İnşallah faydalı olur. Allah herkesin yardımcısı olsun.
ya ben iğne kullanırken kabız oldum baya ne yaptımsa geçmedi inşallah bu sefer olmam allah razı olsun cnm ne olur dua et hamile kadınların duası kabul olurmuş az kaldı transferime gün sayıyorum ve dediklerini harfiyen yapmayı düşünüyorum..
Hayatım akşam yatarken basucuna bir bardak suyun Icine ıki uc tane kuru kayısı koy. Sabah uyandığında da once suyunu iç sonra kayisilari ye. Seni rahatlatacaktır. Transferden sonra sürekli yatma. Evde ufak yürüyüşler yapki kabiz olma. Birde sürekli yatmak metabolizmayı yavaslatir. Böylece kan dolasimin azalır. Bu da tutunma icin ıyi olmaz. Ama dikkatli olacaksın tabiki. Hep dua ediyorum hayatım herkes icin. Tez zamanda bebislerinizin olması dileğiyle...
Hamdlsun ilk deneme de tuttu. inşallah sende ilk denemende pozitif sonuç alırsın. Canim ben transfer oncesi gece 2 den sonra hiç tuvalete gitmedim(klinikten öyle dediler)sabah oldugundada hic tuvalete gitmedim ve annemin zoruyla 1,5 litre su içtim ve o sıkışıklikla transfere ilk beni aldilar(sordular en sıkışan bendim :))trasferden çıkınca odaya aldılar ve ben 20 dk sonra surgu istedim,yoksa yataga yapacaktım.hasta bakıcı sağolsun yardim etti ve ben yatar pozisyon da sürgü ye koy verdim.sonra yarim saat daha yatıp klinikten çıktım. Klinik yoğun olduğu için 1 saat ancak yatiriyorlar galiba...
ne istersen sora bilirsin canım. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
CANLARIM MERHABA..benim transferim olmadı maalesef dondurulmuş 2 embriyom gayet iyi çözüldü gelişmeye bölünmeye devam etti 5.güne ulaştılar blast olsun dedi doktorum bekledik çünkü dondurulduğunda 3.gündü.pgt yani genetik testi yine yapılmayacaktı ben ısrar ettim ve korktuğum başıma geldi bebeklerimin ikisi de özürlü çıktı muhtemelen 2.denememde ondan tutmamış kanda genetik testi yapılacak detaylı eşim ve bana onda da uyumsuzluk yani kromozom çifleşmesinde yanlışlık çıkarsa umutsuzmuş ona çöz
üm tedavi yokmuş.bu bebeklerimde de kromozom anormasi çıktı.inşallah kandaki sonuç temiz çıkar en son umudumuz.dilerim rabbim imkansızlığımıza imkan verir.çok kötü bir haldeyiz eşimle allah cümlesine yardım etsin...
Topigin baslarinda buraya yazıyordum ama bir sure kkya girmeme kararı almıştım. Simdi burada mutlu haberimi vermek istiyorum. 4. Tüp Bebek denemem başarılı oldu. 10. gün betahcg 209, 12. gün 502 çıktı. 26 aralıkta kese görmek için randevu verdiler. Allah hepimize nadip eder inşallah.
Amin canım, Allah razı olsun. Sürpiriz gelişmelerle bu gün histereskopi olup geldim elhamduLillahvardır bir hayır cnm biliyosun benimde 2 ay ertelendi evet tedaviye başladım hayırlısıyla tutar inşallah zaman çabuk geçiyo sıkma canını tedavi gördüğüm yerde biriyle tanıştım 17 senedir uğraşıyo 3 kez negatif benim dr ona histeroskopi yapmış aynı gün yumurtalarımız toplandı ben ohhs oldum o tedaviye başladı bu son gittiğmde öğrendim hamileymiş hemde ikiz darısı ba§ımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?