Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

canlar ya ben bişey sorcam dondurulmuş embriyo risk mi sizce tutma ihtimali daha mı az okuyorum tüp bebek sitelerinde tutma şansı onunda aynıymış bilemedim ya kafama takıldı p.şembe bebeklerim çözülcek cuma transferim dualarınızı bekliyorum..teyzoşlar

merhaba canım benim drum dondurulmuş transferi tutarsa daha sağlıklı bir hamilelik oluyor dedi.diğer transferde ilaçların vücutta yalancı bir hamilelik oluşturduğunu bazen hormonların şaşırıp asıl embriyoyu attığından bahsetti.ben bir kere dondurulmuş denedim ama tutmadı 1 tane idi.şimdi 9 tane dondurulmuş var şansım daha çok ve daha umutluyum inşaALLAH transferin iyi geçer ve yavruların sana tutunur canım arkadaşımm

bnmde 8 taneydi cnm ama 1.kalite olan 2 tane vardı onu dondurdular...inşallah çözünürken bişey olmaz çok kafam karışık yoruldum artık ağlamaktan acı çekmekten bu 3.denemem...

bnmde 8 taneydi cnm ama 1.kalite olan 2 tane vardı onu dondurdular...inşallah çözünürken bişey olmaz çok kafam karışık yoruldum artık ağlamaktan acı çekmekten bu 3.denemem...

inşaALLAH son denemen olur artık sevinç gözyaşları dökersin dondurulan embriyo kaliteli ise aynı kalitede çözülüyormuş içini ferah tut.bu sefer olacak ALLAH 'IN izniyle banada umut olacaksın

Canım niye canını sıkıyorsun ki.dondurulmuslarin tutunma olasılığı da fazla. ..başka 2 sayfa da 2 arkadaş dondurulmuşlarla hamile şuan. ..sen gönlünü ferah tutup sadece duâ et...
benimde 3 tane dondurulmuş um oldu. ..allah hepsine şifa versin. ..

Canım merhaba.bende aynen dediklerini yapıyorum. Ne güzel şeyler yazmış sın allah razı olsun. ..öpüyorum sizleri Allaha emanet olun. ..

canlarım çok sağolun iyi ki varsınız yarın çözülecek bebeklerim inşallah herşey başından sonuna kdr yolunda gider sonu güzel olur hiç anne olmayacakmışım gibi his oluyor bazen içimde sizde de oluyor mu duanızı eksik etmeyin ne olur okuduğunuzda..bu defa kavuşayım miniğime...öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

arkadaşlar ben de temmuzda biyokimyasal 1.tüp bebek denememden sonra 2 gün önce dondurulmuş mbriyo transferi oldum.dr.semra kahraman memorialde devam ediyorum.inşallah tutar.28 kasımda test yapıcam kaygılıyım

CANLARIM MERHABA..benim transferim olmadı maalesef dondurulmuş 2 embriyom gayet iyi çözüldü gelişmeye bölünmeye devam etti 5.güne ulaştılar blast olsun dedi doktorum bekledik çünkü dondurulduğunda 3.gündü.pgt yani genetik testi yine yapılmayacaktı ben ısrar ettim ve korktuğum başıma geldi bebeklerimin ikisi de özürlü çıktı muhtemelen 2.denememde ondan tutmamış kanda genetik testi yapılacak detaylı eşim ve bana onda da uyumsuzluk yani kromozom çifleşmesinde yanlışlık çıkarsa umutsuzmuş ona çöz
üm tedavi yokmuş.bu bebeklerimde de kromozom anormasi çıktı.inşallah kandaki sonuç temiz çıkar en son umudumuz.dilerim rabbim imkansızlığımıza imkan verir.çok kötü bir haldeyiz eşimle allah cümlesine yardım etsin...

sizin eşinle akrabalık varmı ondan mı oluyo acaba? inşallah testiniz temiz çıkar allahım inşallah..allah sevdiği kulları zor imtihandan geçirirmiş cnm.. bu yaşadıklarımızın hepsi bir imtihan allahtan umudunu kesme..

canım akrabalık yok sadece doğduğumuz yer bir aileler eskiden tanışıyorlar o kdr..cok yakın kan bağımız yok..bakalım nasip

peki cnm sen tedaviye başladığında kaç doz iğne kullandın kaç tane yumurtan oldu kaç emriyo oldu kaç tane donduruldu..

canım 137,5 vurundum 11 yumurta 10 embriyo oldu 4 ü 1.kaliteydi 2 si transfer oldu 2 si de donduruldu sağlıklı çözündüler ama pgt sınavından geçemediler maalesef

canım 137,5 vurundum 11 yumurta 10 embriyo oldu 4 ü 1.kaliteydi 2 si transfer oldu 2 si de donduruldu sağlıklı çözündüler ama pgt sınavından geçemediler maalesef

başka dondurulmuş yok yani sil baştan yapacaksan ya şişli memorial semra kahraman yada benim dr çevra hastnesi ümit özekiciye gel alanında prof ikiside allah gönlüne göre versin inş testlerinde güzel çıkar..

arkadaşlar ben de temmuzda biyokimyasal 1.tüp bebek denememden sonra 2 gün önce dondurulmuş mbriyo transferi oldum.dr.semra kahraman memorialde devam ediyorum.inşallah tutar.28 kasımda test yapıcam kaygılıyım

Canm rabbim yardimcin olsun...kaygilanma pozitif ol.test gunune kadar tek ihtiyacin moral ve pozitiflik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…