Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

Benim transferim de oldu arkadaşlar, bugün transfer sonrası 6. günüm, 19 kasım da belli olacak inşallah, heyecanlıyım :34:

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırız senden de...yazmayı unutma bize...buarada ilk denemen mi?

dr um herkeste dört dörtlük aynı olmaz demiş ti sendeki belirtiler farklı bendekiler farklı ama sonuç aynı sanırım allah hakkımızda hayırlısını versin inş..allah dermansız dert vermesin, bu ay hasretimiz son bulur inş..

cnm senin kaçıncı denemen tedavine başladın mı nerde tedavi oluyosun?

cnm senin kaçıncı denemen tedavine başladın mı nerde tedavi oluyosun?

evet cnm ilk denemem geçen ay başladım yumurta toplama işleminden sonra ohss oldu ve o yüzden transfer olmadım bu ay dondurulmuşlarla transfer plucam dün adet oldum bugün kontrole gidiyorum bakalım hayırlısıyla ne zaman transfer olucak haber veririm çevre hastanesi ümit özekiciye gidiyorum cnm..

bu ay yine transfer olmadı yumurtalıklar küçülmemiş doğum kontrol hapı verdi bir daha ki adet olduğunda transfere başlarız dedi aranızda böyle olan duyan bilen varmı ben doktoruma güveniyorum ama bilmiyorum işte bu ay olucak diye çok heyecanlanmıştım

bu ay yine transfer olmadı yumurtalıklar küçülmemiş doğum kontrol hapı verdi bir daha ki adet olduğunda transfere başlarız dedi aranızda böyle olan duyan bilen varmı ben doktoruma güveniyorum ama bilmiyorum işte bu ay olucak diye çok heyecanlanmıştım

Aynı durumu ben de yaşadım. ilk neqatiften hemen sonra donmuşların transfer olunmasını istemişdim, ancak dr. ultrasonda bakınca toplanmış yumurtaların yerinde bir sürü kist oluştuğunu gördü (bu da beklenen bir durum, merak etme) ve ertesi aya transfer gerçekleşdi. Kistlerin salgıladığı hormonlar tedaviyi kötü etkileye bilir, o yüzden geçmesini bekliyorlar. Ben doğum kontrol hapı bile kullanmadım, kendiliğinden geçmişdi. Allah hayırlı ve tutacağı zamanda transfer olmasını nasip eylesin.

Kızlar bana gecen sali gunu 3. Gün transferi yapıldı. Uc gündür yatıyorum. Tuvalete ve namaza kalkıyorum. Embriyolar kaçıncı günde tutunmaya başlıyorlar. Bende su an hiçbir belirti yok.

hepimize hayırlı olsun...inşallah mutlu hayırlı haberleri alırız...ben daha iğneler aşamasındayım yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım:34:

Aynı durumu ben de yaşadım. ilk neqatiften hemen sonra donmuşların transfer olunmasını istemişdim, ancak dr. ultrasonda bakınca toplanmış yumurtaların yerinde bir sürü kist oluştuğunu gördü (bu da beklenen bir durum, merak etme) ve ertesi aya transfer gerçekleşdi. Kistlerin salgıladığı hormonlar tedaviyi kötü etkileye bilir, o yüzden geçmesini bekliyorlar. Ben doğum kontrol hapı bile kullanmadım, kendiliğinden geçmişdi. Allah hayırlı ve tutacağı zamanda transfer olmasını nasip eylesin.

her zaman herşeyde vardır bir hayır diyorum olsunda inşallah.. doğum kontrol hapını niye verdi bilmiyorum her ihtimale karşı dedi hiç bi zararı yok dedi ama ben hiç kullanmadım annemler evlendiğimden beri sakın kullanma dedi tedirgin oluyorum işte..yumurtalar büyümesin diyemi yoksa korunma amaçlımı verdi sormayı unuttum..

her zaman herşeyde vardır bir hayır derim, olsunda 1 ay geç olsun beklerim, doğum kontrol hapını niye verdi bilmiyorum her ihtimale karşı dedi acaba yumurtalar büyümesin diyemi yoksa korunma amaçlımı sormayı unuttum.annemler evlendiğimden beri sakın kullanma dedi bende hiç kullanmad8m o yüzden tedirgin oluyorum..

her zaman herşeyde vardır bir hayır diyorum olsunda inşallah.. doğum kontrol hapını niye verdi bilmiyorum her ihtimale karşı dedi hiç bi zararı yok dedi ama ben hiç kullanmadım annemler evlendiğimden beri sakın kullanma dedi tedirgin oluyorum işte..yumurtalar büyümesin diyemi yoksa korunma amaçlımı verdi sormayı unuttum..

Merak etme, yumurtalıklrında olan büyüme, toplanmış yumurtaların yerinde oluşan doğal yapılar-kistlerdir. Dr.un doğum kontrol hapını o kistler için vermiş, çok iyi etki eder. Bir aya hepsi yok olur gider in şee Allah. Bana da dr.um geçmezse kullanırız demişdi, ancak kistler kendiliğinden geçmişlerdi. Bu tedavimden önce de 4 sm'lik kist vardı, bir ay ginera kullandım, geçmişdi.

Son düzenleme:
Kızlar transferden sonra fitil kullandınız mi? Kullandiysaniz ayağa kalktığınızda ya da tuvalete gittiğinizde akıyor mu?

Kızlar transferden sonra fitil kullandınız mi? Kullandiysaniz ayağa kalktığınızda ya da tuvalete gittiğinizde akıyor mu?

Canım benim daha once tup bebekle olmasada baska bir rahatsizligimdan dolayi fitil tecrübelerim oldu...vajinal derinliğe iyice itip,yarım saat yapmıştım. Ama ben aksam yatarken koyup,direkt yatiyordum.

Merak etme, yumurtalıklrında olan büyüme, toplanmış yumurtaların yerinde oluşan doğal yapılar-kistlerdir. Dr.un doğum kontrol hapını o kistler için vermiş, çok iyi etki eder. Bir aya hepsi yok olur gider in şee Allah. Bana da dr.um geçmezse kullanırız demişdi, ancak kistler kendiliğinden geçmişlerdi. Bu tedavimden önce de 4 sm'lik kist vardı, bir ay ginera kullandım, geçmişdi.

ne güzel senin kendiliğinden geçmiş inş benimkide geçer hayırlîsıyla trasferim olur..sen görüştün mü semra kahramanla başlıcan mı tedaviye ve ne dedi neden tutmuyomuş konuştunuz mu

Sağol canim. E2 dun 1590 di yumurtalarım da 9 taneydi.az dozla başladık.benim ayni klinikte bir ohss var bu sefer onu dikkate alarak başladık. Yarın toplama günü korku ve heyacan içindeyim. ..

değerinle ilgili bilgim yok ama ohss berbat bişeymiş onu öğrendim..inş ohhs olmazsın hepinizin güzel haberini alırım bana umut olur sonra bende aranıza katılırım bu seferde yeni topik açıp doğuma gün sayarız inşallah allahım inşallah..

ne güzel senin kendiliğinden geçmiş inş benimkide geçer hayırlîsıyla trasferim olur..sen görüştün mü semra kahramanla başlıcan mı tedaviye ve ne dedi neden tutmuyomuş konuştunuz mu

Seninde geçicek in şee Allah merak etme.

Ben daha 25 kasım için görüşüceğim. Daha zaman gelmedi.

Back
X