Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

Canim merhaba.herseyde bir hayir varmis.biz kullar gozle girmeyince farketmiyruz ama bak tutunmamasinin nedeni buykus.ya ozurlu diye aldirma zorunda kalsaydin o vicdan azabi kadr buyuk ne varki..rabbim yardimcin olsun dualarimda olacaksin.insallh test sonuclarinda temiz cikar sadece o sefer icin boyle denk gelmistir.pozitif dusun canim.hepimiz srnin ve esin icin dua edecegiz insallh kalbini ferah tut

Hamileyimmmmmmmmm. ..darisi başınıza inşallah. 14.gun degerim 373.8

Ooooo maaşallah. Darısı diger isteyen arkadaşlarımızın basina. Geçtiğimiz cuma benim 18. Günde 2150 di değer. Büyük ihtimal ikiz. Ama bugün öğlenden beri kasiklarimda bir batma var. Korkuyorum biraz.

Ooooo maaşallah. Darısı diger isteyen arkadaşlarımızın basina. Geçtiğimiz cuma benim 18. Günde 2150 di değer. Büyük ihtimal ikiz. Ama bugün öğlenden beri kasiklarimda bir batma var. Korkuyorum biraz.

Sanada maşallah canım değerin baya güzelmiş. ..saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. benim çarşamba günü 16.gun testim olacak.insallah daha da yükselir.
İsteyen herkese nasip etsin. ..

ya cookk sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..cnm dondurulmuşlarlamı transfer oldu kaç emriyon vardı kaçıncı gün trasfer oldu ve trasferden sonra neler yaptın çok soru sordum ama bize umut oluyosunuz çok seviniyorum pozitifleri görünce darısı bizim başımıza inşallahi

canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. cnm kaçıncı denemen transferden sonra neler yaptın sizler bizim umudumuzsunuz..

12 gun nasıl geçti?????Klinikte 1 saate yakın dinlendikten sonra.1 saat te yavaş yavaş arabayla anneme geldim...ilk 4 gün sadece tuvalet için kalktim,yemegim yatağa geliyordu.her sabah organik yumurta, zeytin, peynir ve açık bir bardak çay içtim. Oglenleri ve aksamlari ne varsa ama çoğunluk sebzeli yemekleri yedim.kayisi komposto, tam buğday ekmeği.probiyotik yoğurt ve meyveli yoğurt yedim.aralarda meyva ve kuruyemiş ve kabak çekirdegi yedim..5.gun oglene doğru ılık ve hızlıca 2 şampuan lı bir banyo yaptim.ve öğleden sonra artik kendi evime geçtim. 5 dk mesafede zaten anneme.3 kat merdiveni yavaş yavaş çıktım. Ve evimde dinledim öğün. Yemekleri annem yaptı yine yataga geldi.6.7.8 günler daha hareketlendim.kolay.yemek.ne varsa onlardan yaptım.temizlik olarak sadece toz aldım. Ortaklığı düzenliyor dum.sonra 8 . gün lekelenmem oldu kahverengi az az akşama kadar devam etti ve ben hemen yatislara geçtiğim dinlendim.9.gunde lekelenme oldu ama az.10 gun ve 11 gün lekelenmem azaldi hemşire ilaçlardan oluyodur dedi aman takilmadim bende fazla.zaten hiç gun saymadim ben halada hiç kafama takmiyorum. Daha önceki asilamalarda resmen saatleri sayiyordum.ne bileyim böyle emindim sanki olacağına tabiki arada karamsarliga düştüm ama dualarda yalvardim hep.12.gun ise hamileymisim işte.degerim 181 di. 14 gun degeri 373 ve yarın da kan vericem bakalım hayırlısı.
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.

Kızlar 3.gün embriyosu ve 8 hücreli embriyom transfer edildi. 3 tanesi de donduruldu

Kızlar 3.gün embriyosu ve 8 hücreli embriyom transfer edildi. 3 tanesi de donduruldu

merhaba canım.öncelikle hayırlı olsun.sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine.
araştırma yaparken buldum seni.
bişey sorcaktım.ankarada yaşıyorsunuz galiba.
hangi merkezde yaptırdınız merak ettim?

Sağol canim. Evet ankara da yaşıyorum.
Anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım.
Yani ilgi ve alakadan memnunum. Bu zamana kadar bir aksilik yaşanmadı.

Sağol canim. Evet ankara da yaşıyorum.
Anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım.
Yani ilgi ve alakadan memnunum. Bu zamana kadar bir aksilik yaşanmadı.

biz genatta gidiyoruz.
ama daha ordaki kadın doğumcularla tanışmadım.
ordaki üroloji doktoruna gidiyoruz.benim eşimde varikosel var.ve 3 ayrı sperm testinde hiç sperm çıkmadı.
ve bu cumartesi orda varikosel ameliyatı olcak eşim.bir sonraki test için 6 ay beklicez.
6 ay sonra sperm çıkarsa tüp bebek yaptırabilcez.
daha aşmamız gereken problemlerimiz var aslında.benimki sadece bir araştırma.
ama tüp bebek olacağı kesin çünkü sperm çıkışını sağlasak bile normal yolla olmaz dedi doktor.
bakalım hayırlısı.
seni tekrar tebrik ediyorum.rabbim yardımcın olsun.çok güzel bir 9 ay geçir ve sağlıkla kavuş bebişine.

allahım sana bağışlasın inşallah kucağına almayı nasip etsin..ilk denemenmiydi cnm? bide tuvalete sıkışık mı transfer yapıldı...

Kızlar YS88 nerelerde PGT sonucu kötü çıkmış galiba. Son durum nedir ?

YS88 canım sen beni tanıyorsun ama hatırlayamadın. Facete ekliydin bende. İsmimi özel msj atarım sana. Ama facete de göremiyorum seni. Burayı okursan mesaj at bana. Umutsuzluğa kapılma. Kromozom bozukluğu olsa da PGT yapılabilir. PGT ile hamile kalan çok... Haber ver bana gelişmelerden

Amin... sanada cok geçmiş olsun. Rabbim seninde yüzünü güldürsün tatlım. ..

allahım sana bağışlasın inşallah kucağına almayı nasip etsin..ilk denemenmiydi cnm? bide tuvalete sıkışık mı transfer yapıldı...

Evet ilk denemem.ve evet çok sıkışıktim :)
Transferden 20 dk sonra sürgü kullandım.

Amin... sanada cok geçmiş olsun. Rabbim seninde yüzünü güldürsün tatlım. ..

Evet ilk denemem.ve evet çok sıkışıktim :)
Transferden 20 dk sonra sürgü kullandım.

çok şükür ilk denemende tutmuş benimde ilk denemem inşlallah benimkide tutar..sürgü ne demek? bide çok sıkışıktım diyosun ne kadar süre sırt üstü yattın ne kadar süre sonra tuvaletini yaptın 1 saat hastanede dinlendim demişsin kendi isteğinmiydi ve tuvaletini yaptıktan sonra mı dinlendin cnm çok soru soruyorum dimi ama ne yapayım umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…