Amin canım, Allah razı olsun. Sürpiriz gelişmelerle bu gün histereskopi olup geldim elhamduLillah. Operatifmiş. Ciddi yapışıklık varmış (galiba kürtajın eseri), açildi. İn şee Allah bebişe kovuşmama vesile olur. Yarın in şee Allah memlekete gidiyoruz , bazı engel gibi görünen durumları hall etdikten sonra (artık ne zaman olursa) in şee Allah tedaviye başlayacağız. BU aralar çok fazla bakamaya bilirim. İn şee Allah senden de güzel haberler alırız
canım benim yaa inşallah yapışıklık olduğuna sevinmedim desem yalan olur demekki oymuş sebep olan o sebepde ortadan kalkdığına göre bu sefer olacak inşallah bir an önce engelleri aşmanı bebeğine kavuşmanı diliyorum sağ selamet gidin sağ selamet gelin inşallah.. geldiğinde inşallah bende sana güzel haberlerimi veririm inşallah dualarında olayım..
merhaba canım hoşgeldin allah sana bağışlasın bebeğini inşallah benim transfere az kaldı sen neler yaptın transferden sonra transferin nasıl oldu sıkışıkmıysın ve dondurulmuşmu transfer oldu benim ilk denemem çok heyecanlıyım inşallah tutar sende dua et lütfen..
Amin canım benim darısı sizin başınıza... benim 4. Transferimdi bu ben idrara aşırı sıkışık gitmedim çünkü transfer sırasında çok zorluk oluyor zaten aşırı sıkışık olunca biraz yapmani istiyorlar o daha da zor oluyor. Birde transfer sonrası sürgü falan istemiyeyim diye fazla sikismadim. Dondurulmus embriyo 5. Gun 2 tane transfer yapıldı. Ilk 3 gün evden çıkmadım ama sureklide yatmadim. Oyle evde bir iste yapmadım ama. Yemegimi masada yedim tuvalete kalktim kapıya baktım...vb. nlbirde jel sonrası yürüyüş verdiler. Ilk 3 gun evde 15er dk sonra dışarıda 45 dk. Proteinden zengin beslendim. Kuru kayısı yedim kabiz olmamak için. Birde ananas duymuştum tutunmaya faydalı diye .. ama bence en onemli sey moralli olmak. Stresten uzak kalmak. Sanırım bu sefer biraz daha rahattim. Ve sonuc guzel oldu. Darısı başına umarım cok uğraşmadan ilk seferde bebisine kavusursun.
Canım, arkadaş doğru söylüyor, sat a göre 7.haftada, transfere göre 8.haftada olman lazım. Sende 6.haftada görünüyor. Gebelik tarihi hesaplanınca asıl gebelik süreceine ekstra 2 hafta ekleniyor (aslında gebeliğe ait olmayan iki hafta). Çünki her kadında yumurtlama dönemi farklı olduğu için karışıklık olmasın diye son adet tarihinden gebelik hesaplanmaya başlıyor. Biz özel olduğumuz için yumurtanın ne zaman döllenip, ne zaman rahime düştüyünü biliyoruz, ancak her kes bizim kadar şanslı değil
Canım, arkadaş doğru söylüyor, sat a göre 7.haftada, transfere göre 8.haftada olman lazım. Sende 6.haftada görünüyor. Gebelik tarihi hesaplanınca asıl gebelik süreceine ekstra 2 hafta ekleniyor (aslında gebeliğe ait olmayan iki hafta). Çünki her kadında yumurtlama dönemi farklı olduğu için karışıklık olmasın diye son adet tarihinden gebelik hesaplanmaya başlıyor. Biz özel olduğumuz için yumurtanın ne zaman döllenip, ne zaman rahime düştüyünü biliyoruz, ancak her kes bizim kadar şanslı değil
Sümeyye canim vallahi kafam karıştı.Brnde kaldırdım takvimi. Bugün kalp atışını gördüm. Ama kendi doktorum degildi gittiğimiz. Kendi tüp bebek doktoruma gittigimde sorayım bakalım kaç haftalık. Öpüyorum tatlım
Sümeyye canim vallahi kafam karıştı.Brnde kaldırdım takvimi. Bugün kalp atışını gördüm. Ama kendi doktorum degildi gittiğimiz. Kendi tüp bebek doktoruma gittigimde sorayım bakalım kaç haftalık. Öpüyorum tatlım
Arkadaşlar merhaba;Aranıza yeni katıldım benimde üç tüp bebek deneyimim oldu fakat iki kez düşük yaşadım genetik tarama yaptıracağım aranızda yaptıran varmı ?