- Konu Sahibi parilti007
Evet senin bide 2. Gün embriyosu o yüzden şaşırdım ya bendeBenim carsamba alindi cuma transfer edildi 10 gun sonrasini verdiler test icin sanirim senin yerinde olsam pazartesi giderdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet senin bide 2. Gün embriyosu o yüzden şaşırdım ya bendeBenim carsamba alindi cuma transfer edildi 10 gun sonrasini verdiler test icin sanirim senin yerinde olsam pazartesi giderdim
Evet senin bide 2. Gün embriyosu o yüzden şaşırdım ya bende
Maalesef İstanbuldayımmerhaba ankaradaysanız bir eczanede vardı ismini yazabilirim
Anladim peki raporsuz toplam ne kadar tuttuBen tek tek eczaneleri telefonla aramis tim tek tek raporsuz aldim maalesef
Tanesi 550 idi . 1 tanesini alirken gonal f i de o eczaneden aldim . Toplam 4bin e yakin tuttuAnladim peki raporsuz toplam ne kadar tuttu
Anladim teşekkür ederim bilgi içinTanesi 550 idi . 1 tanesini alirken gonal f i de o eczaneden aldim . Toplam 4bin e yakin tuttu
10-12 günde çıkıyor demek ki aslındaBenle birlikte 3. Gun transferleride vardi onlarada 2 kasim dediler gelin diye
10-12 günde çıkıyor demek ki aslında
Akil vermis gibi olmiim amaAynen aslinda daha erken cikanlarida okudum forumda sen pazartesi sali git
Olmadı öyle yaparım kuzum çok sağ olAynen aslinda daha erken cikanlarida okudum forumda sen pazartesi sali git
Ayy bana da haber et ya ben simdiden meraktan catliyorumOlmadı öyle yaparım kuzum çok sağ ol
Beklemek zaten en zoruAyy bana da haber et ya ben simdiden meraktan catliyorum
Aynen yaaBeklemek zaten en zoru
Yok canım olmadı hiç öyle.Aynen yaa
Bi de sey sorucam cok afedersiniz ozellikte tuvalete ciktiginizda bi baski oluyor mu kasik bolgenizde
Ben de transferden beri bi baski var sanki acaba dusecek korkusuyla kendi kendime mi olusturdum bu baskiyi bilmemYok canım olmadı hiç öyle.
İlk üç dört gün çok bel ağrım oldu şimdi o da yok. Hiçbir şeyim kalmadı tutmadı heralde diye düşünüp duruyorum bi kaç gündür
Bende korkuma üç gün duşa girmemiştimBen de transferden beri bi baski var sanki acaba dusecek korkusuyla kendi kendime mi olusturdum bu baskiyi bilmem
Valla ben de hi 5 gun girmeyi dusunmuyorumBende korkuma üç gün duşa girmemiştim
Ahaha o kadarı da çok enfeksiyon kaparsınValla ben de hi 5 gun girmeyi dusunmuyorum
Gebelikte de ağrır ama belki ondandır kötü düşünmeFitil göğüs ağrısı yapar mı ? Bugün transferimin 6. Günü son 3-4 gündür memelerim agiriyor. Adetime 1 hafta kala oluyordu bu ağrılar. Çok korkuyorum kizlar adet belirtisi yaşıyorum diye