- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Cnm 27 sinde ne cikmisti peki.dunki 49 heralde.Teşekkürler canim. Yok benim bat bugündu aslında. Ben dayanamayip ilkini 27 sinde ikinci ksn testini de dün yaptırdım. Hcg sonucum hamilelik gibi duruyor. Keseyi görene kadar heyecan yapmam inşaallah:)
27 sindeki sonuç moralimi bozmuştu. 3.77. Negatif görünüyordu.Cnm 27 sinde ne cikmisti peki.dunki 49 heralde.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar bende hamileyimm
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah
Hayırlı olsun canım gözün aydın kan testi verdin mi değerin kaç çıktıKızlar bende hamileyimm
Hayırlı olsun çok sevindim. Darısı isteyen herkese olsun insaAllahKızlar bende hamileyimm
Yarn verem canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım gözün aydın kan testi verdin mi değerin kaç çıktı
Allah razi olsun canm, darısı isteyenlerin başına olsun ins.Hamile arkadaslar hayirli olsun
Belirtileriniz nelerde yerlesme kanamasi yasadiniz mi?
Sana demistim:))hayırlı ugurlu olsun cnmcbnmKızlar bende hamileyimm
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunSana demistim:))hayırlı ugurlu olsun cnmcbnm
Evet yapıyor kan tahlili sabah verin ki öğlene sonuç ciksinKızlar sağlık ocakları kan tahlili yapiyormu.reglim 5 gün gecikti,1 haftadır regl sancıların var ama değilse olmadım.dun test yaptım negatif cıktı kan tahlili yaptircam.
Teşekkür edrim canım.idrar testinde negatif çıkıp tahlilde pozitif çıkma ihtimali varmı acabaEvet yapıyor kan tahlili sabah verin ki öğlene sonuç ciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?