- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Hahahah sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün .İnş hepimiz önümüzdeki aya hamile olarak girerizBi dahaki ay bak ona ne oyunlar oynicam şeytan gibi kuyruk sallıcam bi hamile kalayım sonra hadi canım sen içerde yatıyorsun al yastığını maçını izle dicem
Bence hamilesin cnm ay heycanladim :))sayfamızda hamile haberleri gelmeye basliyo insallah:))))Hayırlı olsun hamilesin inşallah
Hoşbuldum :) bakalım hayırlısı olsunmu :)Kbrnr1993 hoşgeldin cnm benimde bat 15 bakalım nolcak:)
Cok tesekkur ederim hemen heveslenmeknistemiyorum.pazartesi kan vericem.bakalim.Allah im hepimize nasip etsin insallah cnm.
Neymiş peki problem,problem olurmuş bebekteDoktora gitmenizi tavsiye ederim bende gitmeden denemelere başlamıştım sonra ablamın baskısıyla gittim doktor iyiki hamile kalmamışsın kalsAn ya düşük olurdu yA senn ya da bebekte problem olurdu dedi.
Vitamin dNeymiş peki problem,problem olurmuş bebekte
SaKızlar bi rüya gördüm tabirinde bu rüyayı gören kadın ebediyen çocuk doğuramaz diyor sabah sabah moralim bozuldu yaherhalde benim çocuğum olmayacak
Evet cnm hamilesin hayirli olsun.Arkadaslar ilk dort gun once hcg yaptirdim 5.7 cikti o gunun aksami tekrar yaptirdim 9.75 cikti iki gun sonra tekrar yaptirdim 43.75 cikti hamilelik oluyo degil mi daha kadin doguma gitmedim
Benim de dünkü testim 49 du. Hamilesin canim bu test sonucuna gore. Hayirlisi olsun inşaallah. :)Arkadaslar ilk dort gun once hcg yaptirdim 5.7 cikti o gunun aksami tekrar yaptirdim 9.75 cikti iki gun sonra tekrar yaptirdim 43.75 cikti hamilelik oluyo degil mi daha kadin doguma gitmedim
Cnm hayirli olsun sen bata gectinten sinra mi yaptirmistin.Benim de dünkü testim 49 du. Hamilesin canim bu test sonucuna gore. Hayirlisi olsun inşaallah. :)
Teşekkürler canim. Yok benim bat bugündu aslında. Ben dayanamayip ilkini 27 sinde ikinci ksn testini de dün yaptırdım. Hcg sonucum hamilelik gibi duruyor. Keseyi görene kadar heyecan yapmam inşaallah:)Cnm hayirli olsun sen bata gectinten sinra mi yaptirmistin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?